Tipy
XXX.XXX.148.254
Dobrý den,
máme půl ročního kocoura, nyní 9 dní po úrazu - zdrátovaná čelist + zašité oko, dobral antibiotika a zítra jdeme na stehy, ale dnes mi kocour nechtěl nic žrát, celý den spí, je dosti unavený a teď mu začalo téct z nosu, tak či tak zítra musíme k vetovi, ale chci se zeptat i tady pro mé klidné spaní, nevíte co by to mohlo být ? Zda jen nějaká obyčejná rýma, nemoc, nebo infekce z toho úrazu.před cca 10 dny jsme celá rodina prodělali chřipku - může být s tím spojitost ? Ještě se chci zeptat jestli mu mám dát něco co by mu mohlo ted pomoc nebo co by mohl žrát, když maso ani konzervu nechce.
Tipy
XXX.XXX.148.254
Ani k němu nečuchne.
Tipy
napsal(a):
Dobrý den,
máme půl ročního kocoura, nyní 9 dní po úrazu - zdrátovaná čelist + zašité oko, dobral antibiotika a zítra jdeme na stehy, ale dnes mi kocour nechtěl nic žrát, celý den spí, je dosti unavený a teď mu začalo téct z nosu, tak či tak zítra musíme k vetovi, ale chci se zeptat i tady pro mé klidné spaní, nevíte co by to mohlo být ? Zda jen nějaká obyčejná rýma, nemoc, nebo infekce z toho úrazu.před cca 10 dny jsme celá rodina prodělali chřipku - může být s tím spojitost ? Ještě se chci zeptat jestli mu mám dát něco co by mu mohlo ted pomoc nebo co by mohl žrát, když maso ani konzervu nechce.
Na Vašem místě bych bývala jela na vet pohotovost (obávám se spojitosti úrazu oka s tím, že mu začalo téct z nosu). Tak aspoň prosím napište, jak jste dopadli...
Tipy
XXX.XXX.148.254
Jeli jsme ještě večer a kocour prý chytil jen nějakou obyčejnou virózu, bolesti neměl a ani teplotu, dostali jsme jen kapky na to oko.Dnes je mu trošku lépe, ale pořád nic nechce žrát, ale aspoň se trochu napije.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud by to bylo dlouhodobějšího charakteru (déle jak dva dny) tak by bylo vhodné podávat Calopet pastu. Samozřejmě s tím, že se ho budete snažit rozjíst, ale to víte
Tipy
XXX.XXX.148.254
napsal(a):
Pokud by to bylo dlouhodobějšího charakteru (déle jak dva dny) tak by bylo vhodné podávat Calopet pastu. Samozřejmě s tím, že se ho budete snažit rozjíst, ale to víte
Calopet je skvělý nápad, ještě bych ho měla mít někde schovaný, díky.
Zřejmě chytl něco na té veterině, jak byl oslabený tím úrazem. Mno, hlavně, že to není nic vážného. Ať se kocourek brchá a posílám letecky pohlazení