Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pajinaks-Andynka

17.1.2016 13:14
Pajinaks-Andynka

XXX.XXX.237.67

Prosím vás o pomoc.
Když jsem měla kotata doma a byli u nás tak nechodila ven :)
Jenomže jsem dvě holčičky dala kočkodlakovi/muži který chová asi 7 koček.
Je sám.
Tudiž mu nevadila dvě kotátka.
Takže jsem mu je dala jedna holčička Tutulda dříve Princezna je jen doma :)
Říká že je to pecíválek.
Ale Micinka dříve Jessinka je furt venku
Jednou byla dva dny pryč a jednou celí týden opět ji našel nebo se vrátila ted v pondělí mi řek a že chce být venku že ji to domů netáhne má tam boudy ale ona do nich neleze dá ji 3x denně jídlo. a Vodu ji dává do boudy i jídlo jenomže ona se napije a nají a je venku celou noc a celý den.
Chce jí doma jenomže ona chce být v lese chytat různé zvířátka a já se bojím že umrzne či co že jí je zima ale on mi řek at se nebojím že je to kočka a když chce být venku tak at je viděla jsem ji v lese když jsme šly s BFF ven a hned jsem jí vzala pod bundu a donesla jsem ji tomu kočkodlakovi on si jí dal domů a Micinka hned mnaučela že chce jít ven :(

Pajinaks-Andynka

17.1.2016 15:24
Pajinaks-Andynka

XXX.XXX.237.67

Odpovězte

17.1.2016 16:49
lavacca

XXX.XXX.164.49

Pajinaks-Andynka napsal(a):
Prosím vás o pomoc.
Když jsem měla kotata doma a byli u nás tak nechodila ven :)
Jenomže jsem dvě holčičky dala kočkodlakovi/muži který chová asi 7 koček.
Je sám.
Tudiž mu nevadila dvě kotátka.
Takže jsem mu je dala jedna holčička Tutulda dříve Princezna je jen doma :)
Říká že je to pecíválek.
Ale Micinka dříve Jessinka je furt venku
Jednou byla dva dny pryč a jednou celí týden opět ji našel nebo se vrátila ted v pondělí mi řek a že chce být venku že ji to domů netáhne má tam boudy ale ona do nich neleze dá ji 3x denně jídlo. a Vodu ji dává do boudy i jídlo jenomže ona se napije a nají a je venku celou noc a celý den.
Chce jí doma jenomže ona chce být v lese chytat různé zvířátka a já se bojím že umrzne či co že jí je zima ale on mi řek at se nebojím že je to kočka a když chce být venku tak at je viděla jsem ji v lese když jsme šly s BFF ven a hned jsem jí vzala pod bundu a donesla jsem ji tomu kočkodlakovi on si jí dal domů a Micinka hned mnaučela že chce jít ven :(

Kočkodlakovi ? (škoda, že tu není už ten smajlík válející se po zemi)

A co čekáš za odpověď? Pokud je jí lépe venku, tak ať ji tam nechá. Sama kočka ví, co je pro ni nejlepší. Má-li možnost jít domů a má takhle 3x denně jídlo, tak ji nic nechybí.

Pajinaks-Andynka

17.1.2016 18:41
Pajinaks-Andynka

XXX.XXX.237.67

Děkuji a ano kočkodlakovi my mu tak říkáme :)
protože já hodně koček :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík