Tipy
XXX.XXX.148.254
Dobrý den,
mám dotaz, zatím máme doma 2 kočky, ale chtěla bych si v budoucnu pořídit ještě dvě, tak se chci zeptat zda by pro ně bylo velmi nevyhovující kdyby bývaly v jednom pokoji a s přístupem do venkovní voliéry, bylo by to pro ně týrání ? Děkuji za odpověď
Tipy
XXX.XXX.148.254
rapotacka11
napsal(a):
4 se nesnesou.
Musí jich být nejmíň 6, pak je to v pohodě.
Jestli se mi tam vejdou tak klidně
Tipy
napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz, zatím máme doma 2 kočky, ale chtěla bych si v budoucnu pořídit ještě dvě, tak se chci zeptat zda by pro ně bylo velmi nevyhovující kdyby bývaly v jednom pokoji a s přístupem do venkovní voliéry, bylo by to pro ně týrání ? Děkuji za odpověď
To moc reálně nevidím..za a) teda nepíšete, jak velký je pokoj, ale za b) kde máte jistotu, že se všechny kočky snesou a nebude třeba oddělovat? Co pak? Pošlete kočku " od dům dál"?
Tipy
XXX.XXX.148.254
Je to pokoj + koupelna, nemám přesně změřený, ale je docela velký plný kočičích prolézaček, celý pokoj je pouze kočičí, žádný pidi kumbálek + pak venkovní voliéra kolem půlky domu velká jako tygří výběh, od jara do podzimu by tam měli celodenní přístup skrz otevřené okno. Kočky mám nekonfliktní, několikrát jsem je zkoušela seznamovat s jinýma kočka a pořídila bych k ním pouze kotě aby si zvykalo od mala a pokud by se opravdu nesnesli nějak by se to zařídilo aby byli rozděleni. Jde mi o to že se kočky nesmí courat po celém domě kvůli pejskovi který kočky nesnáší a tak v době naší nepřítomnosti musí být kočky zavřené a kdybych si chtěla pořídit další dvě tak aby nestrádaly.
Tipy
XXX.XXX.148.254
ladd
napsal(a):
Pokud budou z útulku, tak chvályhodné.
Když budou v útulku koťátka a ještě k tomu s dlouhou srstí a nejlíp černá nebo mourovatá (ale není podmínkou ) tak si pro ně pojedu klidně až na konec světa Jenom si budu muset hledat další práci, nebo vyhrát eurojackpot, ať je můžu co nejvíc rozmazlovat
Dobry den, ja mam dva kocourky, nejsou ale kotata, jsou jim 4 roky, barevne by souhlasili (cernej a mourek),. pred hodinou jsem zde zalozila diskuzi na tema, ze jsem uplne zoufala: dva vymazleny, hodny a vykastrovany kocourci (bráškové) a partner s alergickym astmatem, ktery hrozi stehovanim
nikdo moje kluky nechce, jsem zoufala...
Tipy
XXX.XXX.148.254
Jé, brala bych je hned, ale další kočičí přírůstky bych si mohla vzít až na jako-léto po dokončení rekonstrukce domu
To by nebyl problem, uz to tu takhle táhnem dva roky (atmosfera doma houstne...), tak bychom to par mesicu jeste zvladli! je to sileny, kluci (jako kocourci
jsou fakt srdicka, moc mi na nich zalezi, ale jsem v pasti... prominte fňukání
kdybyste o nich chtela vic informaci, rada poslu na mail!
Tipy
XXX.XXX.148.254
DelfinaPau
napsal(a):
To by nebyl problem, uz to tu takhle táhnem dva roky (atmosfera doma houstne...), tak bychom to par mesicu jeste zvladli! je to sileny, kluci (jako kocourci
jsou fakt srdicka, moc mi na nich zalezi, ale jsem v pasti... prominte fňukání
kdybyste o nich chtela vic informaci, rada poslu na mail!
Ještě hodím smutný oči na přítele a uvidíme, přibrání kočiček jsme plánovali do budoucna, rekonstruujeme domek a ještě je toho hodně finančně i časově, do léta by to podle plánu mělo být snad hotové tak okolo května-června.On by chtěl hlavně dlouhosrsté ( pokusím se ho zpracovat ), pošlete email a dám vám vědět, ale nic neslibuji, ještě jsem se nedočetla jestli se mi vejdou 4 do jedné místnosti :) odkud jste ?
Tipy
XXX.XXX.148.254
DelfinaPau
napsal(a):
Jeste jedna vec, Tipy (jestli to je tedy vase prezdivka
) dovedu si predstavit jak drahej špás je zivit ctyri kocky, pocitam s "alimentama", myslim to naprosto vazne - on takovej kazdorocni vylet k veterinari na ockovani dokaze provetrat penezenku... a jidlo taky neni zadarmo
To nebude zapotřebí, když už by to byli moje zvířátka, nebudu na ně brát dávky
Co se tyka Vasi puvodni otazky ohledne ctyr kocek v jednom pokoji - kdybyste pro ne nemela tu volieru, tak si myslim, ze to je nemozne a ze by se trapily, ale jestli mohou ven, tak v tom problem nevidim, taky fakt zalezi na velikosti pokoje a taky na tom, jestli by tam byly porad treba samy, aby jim nebylo smutno. Pak me jeste napada jedna dulezita vec - v lete je to s volierou parada, kocicaci se muzou nahrivat na slunicku, ale v zime jim tedy bude muset stacit jen ten pokoj, to uz by mozná mohl byt problem... Co myslite?
jinak jsem z prahy, mejl bych vam poslala do zpravy, ale nejste registrovana
muzete poslat do zpravy vy mne svuj a ja vam na nej napisu?
ladd
napsal(a):
Pani má 2 kočky v jedný místnosti. Přišlo mi dost šílený, že chce další 2. Vzhledem k tomu, že ale pro ně má voliéru, řekl jsem si, že by mohla udělat dobrý skutek, to by mi dávalo smysl, vzít si ještě další. Mají ale zřejmě určitou představu o vzhledu kočky.
Pardon, to patřilo jinam.
Tipy
XXX.XXX.148.254
DelfinaPau : email : tasman21@seznam.cz
Zkoušela jsem brát své dva lumpy do voliéry i ted v zimě, ale dlouho se jím tam nelíbilo a hned utíkali do tepla. Sami doma pořád nejsou, když je někdo doma jsou puštění a mohou chodit kam chtějí, náš pes si za naši přítomnosti nic nedovolí, ale jsme s přítelem mimo domov přibližně 10 hodin 6 dní v týdnu. Ale popravdě se trochu bojím aby se snesli, ti naši si na sebe zvykali od kotěte a když jsme byli na návštěvě jsou k jiným kočkám jakoby "dělejte si se mnou co chcete" a rozvalí se na záda tak nevím jací jsou povahově ti vaši, jsme z Ostravy
ladd : kočičí dvířka sou skvělý nápad, jen musím zjistit jak by tam šli domontovat
Mě na vzhledu koček moc nezáleží, máme doma obyčejnou želvovinovou a černobílého, který je navíc slepý na jedno očko, to spíše přítel chtěl odjakživa kočku dlouhosrstou a na další se mi ho podařilo ukecat právě s tím že by byly chlupaté..
Mám tři kočky v bytě 2+1 který je celý průchozí dveře vedou ven a jedny do koupelny spojené s wc kočky můžou všude byt má asi 60m2... Kočky jsou matka a děti kocour a kočka jeden čas tu bylo koček 10 matka a 9 dětí a to byl docela mazec... když jsem doma mají na zamoukání přístup na terasu a přes ni na dvůr ale vylezou max na terasu a tam zustanou ležet nebo se vydají po schodech nahoru k rodičům okouknout misky jejich kočiček... Do budoucna plánuji voliéru s trvalým přístupem přes dvířka vedle okna a taky nějakou další kočičku
Teď na podzim jsem nuceně adoptovala 2 vyhozená kotátka tak tu bylo chvíli koček 5 a taky to šlo... jen prostě čím víc koček tím méně prostoru v posteli.
rapotacka11
napsal(a):
Ještě jsem nezažila, že by jásaly nad vetřelcem.
Jakéhokoli věku a pohlaví.
Natož v jedné cimře .
Ja myslim, ze to je hodne individuální a chce to vzdy zkusit s moznosti mit kam a komu novou kocku vratit. znama mela kocoura,4leteho, jen domácího, jinou kocku neznal a troufla si privest jineho kocoura, dokonce 8leteho a klaplo to na jednicku.
Tipy
napsal(a):
DelfinaPau : email : tasman21@seznam.cz
Zkoušela jsem brát své dva lumpy do voliéry i ted v zimě, ale dlouho se jím tam nelíbilo a hned utíkali do tepla. Sami doma pořád nejsou, když je někdo doma jsou puštění a mohou chodit kam chtějí, náš pes si za naši přítomnosti nic nedovolí, ale jsme s přítelem mimo domov přibližně 10 hodin 6 dní v týdnu. Ale popravdě se trochu bojím aby se snesli, ti naši si na sebe zvykali od kotěte a když jsme byli na návštěvě jsou k jiným kočkám jakoby "dělejte si se mnou co chcete" a rozvalí se na záda tak nevím jací jsou povahově ti vaši, jsme z Ostravy
ladd : kočičí dvířka sou skvělý nápad, jen musím zjistit jak by tam šli domontovat
Mě na vzhledu koček moc nezáleží, máme doma obyčejnou želvovinovou a černobílého, který je navíc slepý na jedno očko, to spíše přítel chtěl odjakživa kočku dlouhosrstou a na další se mi ho podařilo ukecat právě s tím že by byly chlupaté..
Napadá mě jedno křídlo okna mít dělené, spodní část ne prosklenou ale dřevěnou a do toho namontovat kočečí dvířka. Pro případ, pokud by jste kočky již oknem pouštět nectěla, tak by se spodek buď zasklil, pokud dělení nekoresponduje s druhým křídlem, pořídit si jedno totožné křídlo a ta pak vyměnit.
Uživatel s deaktivovaným účtem