Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bacon

20.1.2016 22:46
Bacon

XXX.XXX.14.80

Dobry den, za par dni bych si mela domu prinest kocourka, ale porad jsem se nemohla rozhodnout jak ho pojmenovat. Nechtela jsem mu dat nejake "obycejne" jmeno jeko treba Mourek(tim se samozrejme nechci nikoho dotknout) a najednou me napadlo jmeno Finnick (čteno Fynyk), tohle jmeno se mi strasne zalibilo, ale chtela bych slyset i vas nazor na toto ne priliz rozsirene jmeno. Dekuji za nazory :).

20.1.2016 23:31
saty

XXX.XXX.209.116

Bacon napsal(a):
Dobry den, za par dni bych si mela domu prinest kocourka, ale porad jsem se nemohla rozhodnout jak ho pojmenovat. Nechtela jsem mu dat nejake "obycejne" jmeno jeko treba Mourek(tim se samozrejme nechci nikoho dotknout) a najednou me napadlo jmeno Finnick (čteno Fynyk), tohle jmeno se mi strasne zalibilo, ale chtela bych slyset i vas nazor na toto ne priliz rozsirene jmeno. Dekuji za nazory :).

Jméno je čistě na vás a když vám jde lehce přes rty a dobře sklonovat i v nadávkách tak proč ne...
Já mám třeba Ferdinanda což je taky trošku na hlavu

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2016 07:47

Proč ne, když se vám to jméno líbí?smajlíkStejně mu nakonec budete říkat jinak jako je to u nás, mám oficiálně Samuela.ale malá mu začala říkat Šaminý a on slyší jak na Same, Šaminý, Samíčku, ty hajzlíku malejsmajlík

21.1.2016 08:15

saty napsal(a):
Jméno je čistě na vás a když vám jde lehce přes rty a dobře sklonovat i v nadávkách tak proč ne...
Já mám třeba Ferdinanda což je taky trošku na hlavu

Ferdinad je skvělé jméno! A ten Fynyk také smajlík

21.1.2016 08:46
Icey

XXX.XXX.118.1

Bacon napsal(a):

Jméno Finnick se mi také líbí( z Hunger Games že?:)
Jinak my měli dva kocourky (teď už bohužel jen Rambíka) brášky u kterých jsme prvně jen z legrace plácili že by se mohli jmenovat Rocky a Rambo a ono už jim to zůstalo, Rocky byl totální flegmouš:D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík