Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sima28

26.1.2016 03:36
Sima28

XXX.XXX.74.82

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na granulky pro kastrátny v kvalitě purizonu, orijenu atd. Bohužel tyto značky nevyrábí krmivo pro kastráty a zatim jsem nenašla žádné u kterých by mi nic nevadilo smajlík Děkuji předem za odpovědi.

26.1.2016 06:53
Isistera

XXX.XXX.166.190

Podle mě jsou granule pro kastráty spíše marketingový tah. Už jen proto, že právě top značky tuto variantu ani nemají. Maximálně je tam rozdíl v obsahu tuku. Pokud vám kočka/kocour netloustne, není důvod nekrmit nadále stejně. Značky, které mají variantu pro kastráty podle mě nesahají Orijenu a Purizonu ani po kotníky.

26.1.2016 06:58
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Stoprocentní souhlas s lsistera.

v kvalitě Orijen granule pro kastráty neseženete. Prozaické vysvětlení - pokud kocour tloustne, použijí se stejné granule jak pro všechny, jen musíte pohlídat dávkování. Ještě celkem slušné granule pro kastráty má Brit care.

Jinak se přimlouvám, krmit kastráta nejen granulkami, ale i masem nebo kvalitními masovými konzervami/kapsičkami, ať nemá v budoucnosti kocour problém s močákem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.1.2016 07:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kvalitní granule mají redukované PH, obsahují brusinky a jiné složky, které chrání močové ústrojí. Pokud kocour nepřibírá, jak již bylo zmíněno výše, krmte tím, čím jste zvyklá, případně krmnou dávku mírně snižte.

26.1.2016 15:37
lavacca

XXX.XXX.164.49

Tak tak - největší ochranou moč.cesty je voda, voda a zas voda. Takže ideálně krmit masem / konzervami a dávat vývary, atd. ;)

Jinak kastrovaným seniorkám kupuju senior a kitten granule, protože mají už málo zubů a adult se jim špatně koušou. Ale ostatní kastrované jí normálně dál ty adult + hlavně maso a nikdo mi netloustne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík