mexxinka
XXX.XXX.164.142
Dobrý den, chci se zeptat, včera jsme nechali vykastrovat naši kočičku, a ona nám nechce žrát ani jsem si nevšimla že by pila, nemá někdo zkušenost?
mexxinka
XXX.XXX.164.142
Nechce vůbec nic, zkoušeli jsme kapsičky ty co by jindy sežrala napočkání, tak je nechce, granule ty co dostávala normálně tak je taky nechce, tak už nevím co mám dělat, jestli ještě počkat nebo ji vzít k veterináři?
Tekutiny jsou základ. Pokud nepije, mazat k veterináři, dehydratace není žádná sranda.
Mně kocour po kastraci taky nejdřív nežral, ale je fakt, že pil. Měl i teplotu, takže asi zánět, vet mu píchl ATB.
Nakonec se mi kocoura povedlo rozežrat tak, že jsem tučný smetanový bílý jogurt mázla na tlamku, olízl se, a dal si toto. Standardní kapsičku a granulky, na což byl zvyklý, také nechtěl.
mexxinka
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat, včera jsme nechali vykastrovat naši kočičku, a ona nám nechce žrát ani jsem si nevšimla že by pila, nemá někdo zkušenost?
Jak dlouho je to po probuzení? Jak to nese - mylsím, zda už běžně běhá nebo ji to více bolí? ATB a injekci proti bolesti dostala? A dostala límec/pruban ?
mexxinka
XXX.XXX.164.142
Včera od tří do osmi hod. večer byla ještě malátná chodila jak napitá po té narkóze, ale snažila si někam vylézt a dnes občas ráno přišla, ale od odpoledne furt leží na škrabadle, občas když ji pohladíme nebo je větší rachod zvedne hlavu jinak nic, zkoušeli jsme pamlsky tak si 2x vzala, ale jinak nic, zkoušela jsem pribiňák a kuř. maso a nic.
mexxinka
XXX.XXX.164.142
Límec nic takového nedostala.
mexxinka
XXX.XXX.164.142
Občas si mňoukne, ale kouka hrozně smutně, injekci proti bolesti dostala akorát včera po té kastraci.