Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

pannikdo

6.3.2016 12:45
pannikdo

XXX.XXX.220.6

Http://www.modrykocour.cz/kockocteni/zabava/pred-kockou-a-s-kockou

Tohle mě po dlouhý době pobavilo. Asi nejvíc, poslední fotografie.

6.3.2016 16:09
fikovnice

XXX.XXX.99.69

pannikdo napsal(a):

Super!
Akorát jsem se chtěla zeptat - nevíte někdo u té fotky s klasickým vysavačem co je ten, který máte, když vlastníte kočku? Je to takový kotouč - to je něco dobrého na úklid chlupů v koberci?

6.3.2016 16:15
Pavluše

XXX.XXX.138.151

Pecka v těhle změnách nás úplně vidim .

pannikdo

6.3.2016 16:27
pannikdo

XXX.XXX.220.6

Https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=roomba

to je tenhle. My ho máme, protože si ho nastavíme a když nejsme doma, tak se odpoledne zapne a my přijdeme do "bez chlupového".
Jsme s ním hodně spokojený, i když musím říct, že už jsme ho měli 2x v opravě.

6.3.2016 18:03
joanne.s

XXX.XXX.44.93

Koukám na ty robotické vysavače. Který typ přesně máte? Roomby jsou různé a záleží. Podle recenzí to vypadá, že to moc není na místnosti s kobercem, potíže přejet prahy a nábytek v místnosti též vadí.

Nebo to chlupy z koberce bere?

6.3.2016 18:07
Pavluše

XXX.XXX.138.151

Máme vysavač vorverk, starší tip, ale nemohu si ho vynachválit kartáče krásně seberou i ten poslední chloupek.

pannikdo

6.3.2016 18:36
pannikdo

XXX.XXX.220.6

Roombu máme v Praze, kde prahy nemáme, ale máme ho nastavený jen na obývák. Máme starší verzi a vezme to chlupy. Jsme někdy dva i tři dny pryč, takže nám to luxuje každý den ve stejnou hodinu a když přijedeme, není to tam jako po boji. V druhém bytě máme Vorverk, taky starší typ, ale ten vezme všechno. Na ten nemůžu dopustit. Ale není robotický. I když mám pocit, že teď už taky vyrábějí.

6.3.2016 18:43
joanne.s

XXX.XXX.44.93

Chápu dobře, že to bere chlupy nejen z hladké podlahy, ale i z koberce?

Ono spousta kočkařů má doma spíš hladké podlahy, bohužel já ne.

pannikdo

6.3.2016 20:32
pannikdo

XXX.XXX.220.6

Máme jen koberce. Jak z hladké, to fakt nevím.

6.3.2016 20:53
Lenulstvu

XXX.XXX.107.106

Ja mam treba taky roboticky vysavac, mame nove zrekontruovano a vsude po byte mam lino vypada sice jako plovouci a je to lino. Podlahy mam bez prahu takze vsude se bez problemu dostane a vysava perfektne...mam ho nastaveny ze vysava kazdy den.

7.3.2016 01:23
fikovnice

XXX.XXX.99.69

pannikdo napsal(a):
Https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=roomba

to je tenhle. My ho máme, protože si ho nastavíme a když nejsme doma, tak se odpoledne zapne a my přijdeme do "bez chlupového".
Jsme s ním hodně spokojený, i když musím říct, že už jsme ho měli 2x v opravě.

No vypadají fakt sofistikovaně. Ale ta cena se mi zdá celkem vysoká (i když vím, že jsou i vysavače třeba za 50 litrů).

Bejina

7.3.2016 08:09
Bejina

XXX.XXX.112.69

pannikdo napsal(a):

...pobavila jsem se... tak nějak je to i u nás...

7.3.2016 20:52
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Už dlouho o nějakém robotickém vysavači uvažuji, naposledy jsem obhlížela Sencor.
Levnější s malou nádržkou na nečistoty:
http://www.roboticky-vysavac.cz/sencor-svc-7020-vt?gclid=CJ-VqsGsr8sCFQoCwwodWqgDAQ
a dražší - nemáte někdo odhad, jestli ta menší nádržka stačí aspoň na jedno objetí bytu a 3 chlupatá zvířata?
http://www.roboticky-vysavac.cz/sencor-svc-9031-rd?gclid=CNO89uKsr8sCFUieGwodQ6QM1A.

7.3.2016 23:48
Lenulstvu

XXX.XXX.107.106

RomčaJelča napsal(a):
Už dlouho o nějakém robotickém vysavači uvažuji, naposledy jsem obhlížela Sencor.
Levnější s malou nádržkou na nečistoty:
http://www.roboticky-vysavac.cz/sencor-svc-7020-vt?gclid=CJ-VqsGsr8sCFQoCwwodWqgDAQ
a dražší - nemáte někdo odhad, jestli ta menší nádržka stačí aspoň na jedno objetí bytu a 3 chlupatá zvířata?
http://www.roboticky-vysavac.cz/sencor-svc-9031-rd?gclid=CNO89uKsr8sCFUieGwodQ6QM1A.

Já bych volila spíše ten druhý...sice je to Sencor, moc dobré zkušenosti s touhle značkou nemám...možná to záleží na jaký kus člověk natrefí...
Já mám doma tady tenhle http://www.aztechnika.cz/cleanmate-qq-5-roboticky-vysavac-21214.html?gclid=CM7HpofTr8sCFQso0wod474Dmw a jsem maximálně spokojená...máme byt asi o velikosti 60m2 a v klidu vysaje celý byt

8.3.2016 07:19
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Romča: Také jsem ho zvažovala, ale nekoupila. Hlavně při výběru počtěte popisky i recenze majitelů. Některé nepřejedou práh, některé jsou na hladké povrchy a koberce naprosto nezvládnou, jiné naopak.. Poruchové vypadají všechny.

8.3.2016 10:50
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

joanne.s napsal(a):
Romča: Také jsem ho zvažovala, ale nekoupila. Hlavně při výběru počtěte popisky i recenze majitelů. Některé nepřejedou práh, některé jsou na hladké povrchy a koberce naprosto nezvládnou, jiné naopak.. Poruchové vypadají všechny.

Jasně, my prahy ani koberce nemáme, dala jsem souvislou plovoučku do celého bytu. O těch poruchách bych mohla napsat román: kdysi jsem vsadila na dvě velmi drahé značky praček a bylo to něco hrozného, naprostý propad.

Přidejte reakci

Přidat smajlík