Nechce se nechat odčervit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2016 16:52
Lenulstvu

XXX.XXX.107.106

Ahojte, mám malý problém. Měli jsme odčervovat. Mám tablety Dronthal. Jedno kotě to v pohodě spolklo a ta druhá ani za nic. Zkoušela jsem jí to dát do jídla z tama to zase vyšpárla fakt nevím jak ji to dát. Jaké máte prosím zkušenosti? Díky Lenka.

7.3.2016 16:59
lavacca

XXX.XXX.164.49

Lenulstvu napsal(a):
Ahojte, mám malý problém. Měli jsme odčervovat. Mám tablety Dronthal. Jedno kotě to v pohodě spolklo a ta druhá ani za nic. Zkoušela jsem jí to dát do jídla z tama to zase vyšpárla fakt nevím jak ji to dát. Jaké máte prosím zkušenosti? Díky Lenka.

Pokud to nesní v jídle, tak rozdrtit, smíchat s trochou vody, dát do stříkačky a z boku postupně vstříknout to tlamky (pozor, po částech, ať to nevdechne!).

7.3.2016 17:03
Lenulstvu

XXX.XXX.107.106

lavacca napsal(a):
Pokud to nesní v jídle, tak rozdrtit, smíchat s trochou vody, dát do stříkačky a z boku postupně vstříknout to tlamky (pozor, po částech, ať to nevdechne!).

Rozdrtit už jsem taky zkoušela ale měla to v jídle. A to taky nesnědla. Zkusím to s tou vodou

8.3.2016 06:49
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Doporučuji příště koupit pastu. Aplikuje se jednoduše ve stříkačce do tlamky zboku, jak píše lavacca.

Jinak na podání pilulky je dobrá náhlá akce. Hlavně klid, ale jednat rychle. Jdu kolem kočky, chytnu ji zezadu, zakloním jí hlavu, šoupnu do tlamy, pohladím po krčku počkám až polkne a hotovo. Na internetu jsou na to i vyloženě podrobné manuály, ale chce to cvik.

8.3.2016 06:50
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Nedoporučuji míchat odčervovadlo do jídla. Aspoň mně to kočka nesežrala takto nikdy, cítí to tam.

8.3.2016 06:53
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Teda kecám - dá se podat tabletka strčená do kuličky z paštiky nebo sýra/taveného/ a kočka to sežere dobrovolně. Ale i tak - pohlídat, aby tabletku nevyplivla.

Co se mi neosvědčilo, je zamíchat odčervovadlo /pastu/ do masové kapsičky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2016 06:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

"dá se podat tabletka strčená do kuličky z paštiky nebo sýra/taveného/ a kočka to sežere dobrovolně"
no, asi jak která, moje mařeny tabletu vypreparují z čehokoliv
Nejjistější způsob je ono chycení za zátylek a šupnutí tablety do krku...akce bleskurychlá, že se kočka ani nestačí naštvat

Přidejte reakci

Přidat smajlík