Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2018 12:14
Gracea

XXX.XXX.110.98

Máme druhý den nového kocoura. Je tři měsíce starý. v neděli jsme ho přivezli od chovatelky. Kocour není papírový, ale má papírové rodiče. Je jednou očkovaný a odčervený. Žil v bytě. Když jsme ho přinesli domů, tak se strašně bojí. Byl pořád zalezlý za gaučem. Hrozně se klepe.
Právě z toho třesu mám strach. Dnes už se nechá pohladit i vzít do ruky a dokonce i vrní a žere.
Dosud ale nedošlo k žádnému vyměšování, což je mi divné. a také je divné, že se pořád tak třese, když už vydrží na klíně a nechá se hladit a vrní, tak i přes to se třese docela dost.
Co znamená takový třes u koček? děkuji.

27.2.2018 13:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

Kdo je u vás doma ?
Děti, pes, hlučný chlap, hluč. televize - rádio ?
Kočku nechte v jedné, klidné místnosti a choďte za ní sama
než se přestane bát a získá důvěru.
U chovatelky jste byla doma ?
Kočky byly volně po bytě ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2018 15:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Gracea napsal(a):
Máme druhý den nového kocoura. Je tři měsíce starý. v neděli jsme ho přivezli od chovatelky. Kocour není papírový, ale má papírové rodiče. Je jednou očkovaný a odčervený. Žil v bytě. Když jsme ho přinesli domů, tak se strašně bojí. Byl pořád zalezlý za gaučem. Hrozně se klepe.
Právě z toho třesu mám strach. Dnes už se nechá pohladit i vzít do ruky a dokonce i vrní a žere.
Dosud ale nedošlo k žádnému vyměšování, což je mi divné. a také je divné, že se pořád tak třese, když už vydrží na klíně a nechá se hladit a vrní, tak i přes to se třese docela dost.
Co znamená takový třes u koček? děkuji.

...kočky někdy vrní i ve stresu anebo ze strachu...dokáží nechodit na toaletu i několik dní...nevím zda jste viděla jak se chová u svých ne/chovatelů a v jakých tam žil podmínkách - na co byl zvyklý, jak byl socializovaný...musíte se obrnit trpělivostí a nespěchat na něj...ono se to časem poddá...

Přidejte reakci

Přidat smajlík