Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2018 07:45
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Zdravím, neví někdo jestli by kapky citrogrep mohla kočka? Chtěla bych jí to kapnout do vody k pití, samozřejmě si nejsem jistá, jestli by se toho vůbec napila. Jen, jestli to pro ni není škodlivé, neřkuli jedovaté?

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.4.2018 17:15

už se neprodává, není prošlý ? Je to výtažek z grepu, kočka to pít asi nebude. Má se hodně ředit pro lidi, tak pro kočku jedna kapka do 50 litrů vody ? Nevím.
Špatné pro kočky: alkohol, čokoláda, kafe, redbull (i pitbull občas), cibule, česnek, xylitol (žvýkačky ), hrozny a rozinky, čaj, avokádo, makadamové ořechy.
Od citronu a podobných kočka uteče. A dobře dělá, protože jí může způsobit trávicí potíže.

16.4.2018 17:35
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
už se neprodává, není prošlý ? Je to výtažek z grepu, kočka to pít asi nebude. Má se hodně ředit pro lidi, tak pro kočku jedna kapka do 50 litrů vody ? Nevím.
Špatné pro kočky: alkohol, čokoláda, kafe, redbull (i pitbull občas), cibule, česnek, xylitol (žvýkačky ), hrozny a rozinky, čaj, avokádo, makadamové ořechy.
Od citronu a podobných kočka uteče. A dobře dělá, protože jí může způsobit trávicí potíže.

Kočka pije vodu z konvičky na kytky. Je nemocná, bohužel atb do ní už nikdo nedostane, tak mne napadlo, kapnout tam ty kapky. Nevyrábí? Proč? Ano jsou staré, ale v množství kapka na 2 litry si myslím, že to neuškodí, respective jí už nejspíš vůbec ne. Díky moc.

16.4.2018 20:33

lesnížínka napsal(a):
Kočka pije vodu z konvičky na kytky. Je nemocná, bohužel atb do ní už nikdo nedostane, tak mne napadlo, kapnout tam ty kapky. Nevyrábí? Proč? Ano jsou staré, ale v množství kapka na 2 litry si myslím, že to neuškodí, respective jí už nejspíš vůbec ne. Díky moc.

Tak ATB injekce. Vitaminy v pastě, GimCat GimPet a tak, to bokem do tlamy jde. Chudák malá.
Nevyrábí, proč asi. Protože to bylo koncentrovanější/levnější, než co mají teď. Lidé si zvykli na značku, tak teď kupují i to rozředěné/dražší. A tak je to se vším.

16.4.2018 20:56

lesnížínka napsal(a):

Zajděte za veterinářem a poproste o ATB v injekci, když budete hodně prosit u známého veta, dá vám injekce domu. Když to bude nějaý venkovský veterinář a budete prosit ještě víc, s tím, že kočka je stará a divoká, nebude kočku ani chtít vidět.

17.4.2018 07:00

kočkám chci vždy atb v injekci a ještě s dlohodobým účinkem.

17.4.2018 07:37
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Jo díky za rady. Byli jsme na klinice, byla den hospitalizovaná. Vezla jsem tam kočku, která jen nežere(bála jsem se, jestli to nejsou zuby, něco v krku, žaludek) a sebrala jsem odtud(ano, vzala jsem ji domů umřít, přes protesty vetů) vezla jsem si domů totální trosku, dusící se, s edemem plic Já jí to nepíchnu, sama při injekci omdlívám, jsem z doktorů a všeho kolem hysterická. Veta volat nebudu, dusí se, jak se snaží utéct (ona má paniku z lidí, je strašně bojácná odmala) i když jsem jí chtěla dát právě jen pastu do pusy. Všechno vytřepe, nic nepolkne a pak 10 minut chrchlá vodu. To bylo v neděli. Včera se zlepšila, začala líp dýchat, i dnes ráno a chtěla jít ven. Jestli je to úleva před smrtí, nebo se lepší, netuším. Nežere nic, jen pije.Trápit ničím už ji nebudu. Na veterině dostala infuze výživy a dva dny atb na zánět plic, což byla diagnoza veta.

17.4.2018 07:52

proč ji nenecháte uspat.

17.4.2018 08:12
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

proč ji nenecháte uspat.

Je jí 10, je to britka s PP a do dnes jí bylo jen to, že začala míň žrát a hubnula. Mysleli jsme, že už si venku něco chytá(většinu dne loví v zahradě) ale pro jistotu jsem jí dala Profender, jestli nemá škrkavky, což se u ní neustále střídá s tasemnicí, právě jak loví. Jak jsem ji prohmátnula zjistila jsem, že je úplně vyhublá. Jen na ní visela kůže. Dva dny jsem pozorovala u misek jestli něco jí. Muž ještě ve středu říkal, že jí, že si vzala tři kousky hovězího, ale ve čtvrtek už nesnědla z misek nic. Vypadlo, že chce jíst, ale jako-by nemůže nic polknout. Vzala maso do huby trochu popřehazovala a vyplivla. To udělala se třema pidikousíčkama a odešla pryč, jen jí škubalo břicho. Proto jsem ji hned v pátek ráno naložila a vezla na kliniku. Zbytek výše. Momentálně dýchá líp, nedusí se(možná zabrala ta infuzně atb) je venku a pozoruje nějaké mravence či co. Vypadá klidně, ale nic nechce sníst. Zase jsem ji ráno naháněla s pastou, otřela jsem jí ji o hubu. Co mohla oklepala, pidimnožství snad slízla. To jídlo je největší momentální a vím, že velký, problém. Z misky si nevezme nic, jako by ztratila nějak polykací reflex či co, možná i čich? Prostě ať jí předložím cokoliv(do misky, na talířek, na zem) vůbec k tomu ani nemá zájem přivonět. Ona tedy byla vždycky šíleně vybíravá a proto je to teď o to větší katastrofa, něco do ní dostat.

17.4.2018 08:19

lesnížínka napsal(a):
Je jí 10, je to britka s PP a do dnes jí bylo jen to, že začala míň žrát a hubnula. Mysleli jsme, že už si venku něco chytá(většinu dne loví v zahradě) ale pro jistotu jsem jí dala Profender, jestli nemá škrkavky, což se u ní neustále střídá s tasemnicí, právě jak loví. Jak jsem ji prohmátnula zjistila jsem, že je úplně vyhublá. Jen na ní visela kůže. Dva dny jsem pozorovala u misek jestli něco jí. Muž ještě ve středu říkal, že jí, že si vzala tři kousky hovězího, ale ve čtvrtek už nesnědla z misek nic. Vypadlo, že chce jíst, ale jako-by nemůže nic polknout. Vzala maso do huby trochu popřehazovala a vyplivla. To udělala se třema pidikousíčkama a odešla pryč, jen jí škubalo břicho. Proto jsem ji hned v pátek ráno naložila a vezla na kliniku. Zbytek výše. Momentálně dýchá líp, nedusí se(možná zabrala ta infuzně atb) je venku a pozoruje nějaké mravence či co. Vypadá klidně, ale nic nechce sníst. Zase jsem ji ráno naháněla s pastou, otřela jsem jí ji o hubu. Co mohla oklepala, pidimnožství snad slízla. To jídlo je největší momentální a vím, že velký, problém. Z misky si nevezme nic, jako by ztratila nějak polykací reflex či co, možná i čich? Prostě ať jí předložím cokoliv(do misky, na talířek, na zem) vůbec k tomu ani nemá zájem přivonět. Ona tedy byla vždycky šíleně vybíravá a proto je to teď o to větší katastrofa, něco do ní dostat.

Zkuste tu pastu dát do injekční stříkačky a koutkem ji to stříknout hluboko do tlamy. Popřípadě podržet kočku ve vzduchu za kůži na krku a použít stříkačku.

Jo a chce to rozdělat stříkačku a pastu do stříkačky dostat pístem, já jsem se jednou mohla potrhat smíchy, když se drahý snažil pastu do stříkačky natáhnout přímo z tuby.

17.4.2018 09:37

no jo.. jenže
buď ji chci vyléčit a udělám pro to vše (i kdyby mě měla poškrábat a pokousat, mám rukavice)
nebo..
přece vet si s ní poradí, přispí, vezme krev, zjistí se příčina a je to
Váš strach z doktorů tady nemá co dělat.

17.4.2018 10:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

no jo.. jenže
buď ji chci vyléčit a udělám pro to vše (i kdyby mě měla poškrábat a pokousat, mám rukavice)
nebo..
přece vet si s ní poradí, přispí, vezme krev, zjistí se příčina a je to
Váš strach z doktorů tady nemá co dělat.

Zkusím ještě vysvětlit jednou. Kočku bych na vet nikdy nebrala, kdybych se nabála, že tohle sama nevyřeším. Upozornila jsem veta, že má panickou hrůzu z lidí a nevím, jak to zvládne. I očkování je pro ni totál stres. Nenechá se vzít do náručí, ani od nás, nesnáší to. Pokud pojme podezření, že bych jí mohla dělat něco, co se jí nelíbí, zdrhne. Jinak se pomazlit (spíš tedy jen pohladit) přijde, nechá si vyčistit očka, vytahat klíšťata a pod, ale když nemá náladu, nenechá se přivolat. Když jsem ji brala na revers domů, vetka připustila, že jí vlastně nic moc nezjišťovali, protože je neošetřitelná. A má edem plic. To jsem vytřeštila oči, protože vet mluvil o vzduchu všude kolem, ne o vodě na plicích. Na to mi řekla, že se jí to mohlo udělat ze stresu. Prý jí po půlhodinovém boji zavedli kanylu a vzali tedy krev. Ta byla v pořádku, jen zvýšené globuliny, to je prý známka toho zánětu plic. Rentgen, plíce zavzdušněné, odjížděla jsem s tím, že kočka má pneumotorax, musí jít do kyslíku a dostat infuze. Přispat ji nemohli, kvůli tomu, že už nemohla dýchat. Snad jsem napsala všechno. Nejde mi o nějaké naše poškrabání, ale pokud jí zvýším stres, stav můžu okamžitě zhoršit. V neděli jsme jí s mužem tahali kanylu(já ne, já jen držela kočku v osušce a omdlévala) a málem jsme ji zabili. Pak 10minut chrkala vodu a tekly jí sliny. Lapala po dechu. Proto už jí nebudu dělat nic, co nechce. Buď to vybojuje, nebo umře, ale nezabiju ji já a rozhodně už ne žádný veterinář. Nevím, jestli to máme jen my, ale muž už naprosto šílí vzteky, a kladl mi na srdce ať se tu zeptám, jestli se už někomu stalo, že by na veterinu vezl nějak nemocné zvíře a nevrátilo se mu 100x nemocnější, ne-li mrtvé Měli jsme to se psem, teď s kočkou. Vždycky je tam vezu v dobré víře, že můžou pomoct a vždycky to dopadne katastrofálně

17.4.2018 13:40

lesnížínka napsal(a):
Zkusím ještě vysvětlit jednou. Kočku bych na vet nikdy nebrala, kdybych se nabála, že tohle sama nevyřeším. Upozornila jsem veta, že má panickou hrůzu z lidí a nevím, jak to zvládne. I očkování je pro ni totál stres. Nenechá se vzít do náručí, ani od nás, nesnáší to. Pokud pojme podezření, že bych jí mohla dělat něco, co se jí nelíbí, zdrhne. Jinak se pomazlit (spíš tedy jen pohladit) přijde, nechá si vyčistit očka, vytahat klíšťata a pod, ale když nemá náladu, nenechá se přivolat. Když jsem ji brala na revers domů, vetka připustila, že jí vlastně nic moc nezjišťovali, protože je neošetřitelná. A má edem plic. To jsem vytřeštila oči, protože vet mluvil o vzduchu všude kolem, ne o vodě na plicích. Na to mi řekla, že se jí to mohlo udělat ze stresu. Prý jí po půlhodinovém boji zavedli kanylu a vzali tedy krev. Ta byla v pořádku, jen zvýšené globuliny, to je prý známka toho zánětu plic. Rentgen, plíce zavzdušněné, odjížděla jsem s tím, že kočka má pneumotorax, musí jít do kyslíku a dostat infuze. Přispat ji nemohli, kvůli tomu, že už nemohla dýchat. Snad jsem napsala všechno. Nejde mi o nějaké naše poškrabání, ale pokud jí zvýším stres, stav můžu okamžitě zhoršit. V neděli jsme jí s mužem tahali kanylu(já ne, já jen držela kočku v osušce a omdlévala) a málem jsme ji zabili. Pak 10minut chrkala vodu a tekly jí sliny. Lapala po dechu. Proto už jí nebudu dělat nic, co nechce. Buď to vybojuje, nebo umře, ale nezabiju ji já a rozhodně už ne žádný veterinář. Nevím, jestli to máme jen my, ale muž už naprosto šílí vzteky, a kladl mi na srdce ať se tu zeptám, jestli se už někomu stalo, že by na veterinu vezl nějak nemocné zvíře a nevrátilo se mu 100x nemocnější, ne-li mrtvé Měli jsme to se psem, teď s kočkou. Vždycky je tam vezu v dobré víře, že můžou pomoct a vždycky to dopadne katastrofálně

No, už jsem to na faunu psala, vezla jsem na kastraci zdravého kocoura a starší fenu obřího plemene. Oba zdraví.
Kocour se začal z narkozy probírat až druhý den a nakonec do večera zemřel, fena to nakonec zvládla, ale dlouho vypadala ne umření.
Veterinářka tu byla vyhlášená.

17.4.2018 13:55

najít jiného vet
nedokážu si představit, že mám doma nemocné zvíře, o kterém ani nevím, co mu je
a nechám to tak
někdo jí přece ty léky dát musí, když Vy nemůžete
nebo ji necháte se trápit..

17.4.2018 16:47
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Vesničtí doktoři jsou tu na houby, klinika je dobrá, vyhlášená, v okolí má i pobočky. Několik doktorů. O tom to snad ani není. Spíš všechno blbá shoda náhod zase + povaha kočky. Pátek oběd, odpoledne hafl příjmů...no a pak víkend, dopoledne mi asistentka říkala, že mají strašný blázinec a odpoledne už je tam jen služba, která zvíře hlídá, dává kapačky, udělala kontrolní rentgen...Je tam sama, pokud kočka nespolupracuje, neporadí si s ní. Zaměřili se na kolabující dýchání, břicho nikdo neřešil. Asi si mysleli, že tam kočka bude týden a mezitím se vyšetří to a tamto...V pátek večer mi vet volal, že se pořád horší. V sobotu mi vetka říkala, že se to vůbec nelepší. Prostě jsem došla k závěru, že tam se nezlepší. Doma trochu ožila, jestli je to jen dočasně a nakonec umře nevím, ale umře doma, kde to má ráda. Zapřísáhla jsem se, že tohle už žádnému svému zvířeti neudělám a štve mne, že jsem se nepoučila u psa a zase si myslela, že pro ni dělám to nejlepší...

19.4.2018 08:07
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Info: od pondělí chodí kočka ven. V pondělí ráno ještě lapala po dechu, odpoledne už ne. V úterý vyšplhala po vistárii do patra a seděla tam na okně. Večer odešli s kocourem někam šmejdit. Spát přišla domů. Včera byla celý den v zahradě, ačkoliv já také, nepřišla ani ona, ani kocour, už jsem se začala bát, že někde leží...Když jsem se po 18h šla balit do garáže se psem, čekali tam s kocourem oba. Když jsme se po 20h vraceli, kočka byla před bránou a nechtěla domů(máme pozemek přes cestu se stavební budkou a hnojištěm a za tím je potok) předpokládám, že mínila jít tam(kočky tam chodí často) Cesta není klasická silnice, je to bývalá polňačka, teď je tam asfalt a je to cyklotrasa do další vesnice, ovšem místní tam jezdí. Večer muž přivezl z veteriny rekonvalescent pastu, tak jsem jí trochu mázla na hubu. Nabízeli jsme jí klasicky úplně všechno na jídlo, zatím jsme ji neviděli normálně sníst nic. Jestli si něco ulovila - netuším. O půlnoci jsem ji vzala spát domů, ráno jsem našla malý bobek. Tak snad něco někde sníst musela? Teď jsem jí pastu stříkla stříkačkou do tlamky. Krom toho, že je vychrtlá na kost a taková unavenější a nedělé ještě všechno, co normální kočky dělají(třeba se málo čistí) vypadá klep, klep, jinak v pohodě, minimálně psychické.

19.4.2018 08:12

lesnížínka napsal(a):
Info: od pondělí chodí kočka ven. V pondělí ráno ještě lapala po dechu, odpoledne už ne. V úterý vyšplhala po vistárii do patra a seděla tam na okně. Večer odešli s kocourem někam šmejdit. Spát přišla domů. Včera byla celý den v zahradě, ačkoliv já také, nepřišla ani ona, ani kocour, už jsem se začala bát, že někde leží...Když jsem se po 18h šla balit do garáže se psem, čekali tam s kocourem oba. Když jsme se po 20h vraceli, kočka byla před bránou a nechtěla domů(máme pozemek přes cestu se stavební budkou a hnojištěm a za tím je potok) předpokládám, že mínila jít tam(kočky tam chodí často) Cesta není klasická silnice, je to bývalá polňačka, teď je tam asfalt a je to cyklotrasa do další vesnice, ovšem místní tam jezdí. Večer muž přivezl z veteriny rekonvalescent pastu, tak jsem jí trochu mázla na hubu. Nabízeli jsme jí klasicky úplně všechno na jídlo, zatím jsme ji neviděli normálně sníst nic. Jestli si něco ulovila - netuším. O půlnoci jsem ji vzala spát domů, ráno jsem našla malý bobek. Tak snad něco někde sníst musela? Teď jsem jí pastu stříkla stříkačkou do tlamky. Krom toho, že je vychrtlá na kost a taková unavenější a nedělé ještě všechno, co normální kočky dělají(třeba se málo čistí) vypadá klep, klep, jinak v pohodě, minimálně psychické.

..držím palce...

19.4.2018 11:24
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

..držím palce...

Děkujem, snad už to holka moje dá. Jelikož ATB měla jen dva dny, trochu se bojím recidivy Jestli je to se psy těžké, s kočkama...hrůza Psa na lecos překecám, kočka si nenechá vnutit nic. Kocour ještě, on je takový trdlík, ale kočka je chytrá jak opice a když tuší zradu, vypaří se a hotovo. Když jsem se nad tím zamyslela...jakoby tušila, že ta veterina bude děs. Když je vezu na očkování, jsou ve velké psí přepravce oba a kocour neskutečně vyvádí, už se mu povedlo poškrabat přes mřížku sedačky v autě a vyrvat si dráp a ječí celou cestu. Kočka jen v koutku nervozně kouká. Teď jela kočka sama, v jiné malé přepravce a poprvé mňoukala, že nechce. Myslela jsem, že proto, že je tam sama a v jiné přepravce...

19.4.2018 11:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tady je Gucci ještě zdravá...teď ji vyfocenou nemám, stejně bych to už nikdy nechtěla vidět. Snad ji za pár týdnů zase budu fotit, jak chodí po zahradě.

19.4.2018 12:09

lesnížínka napsal(a):
Tady je Gucci ještě zdravá...teď ji vyfocenou nemám, stejně bych to už nikdy nechtěla vidět. Snad ji za pár týdnů zase budu fotit, jak chodí po zahradě.

..nádherná...

19.4.2018 12:11

lesnížínka napsal(a):
Děkujem, snad už to holka moje dá. Jelikož ATB měla jen dva dny, trochu se bojím recidivy Jestli je to se psy těžké, s kočkama...hrůza Psa na lecos překecám, kočka si nenechá vnutit nic. Kocour ještě, on je takový trdlík, ale kočka je chytrá jak opice a když tuší zradu, vypaří se a hotovo. Když jsem se nad tím zamyslela...jakoby tušila, že ta veterina bude děs. Když je vezu na očkování, jsou ve velké psí přepravce oba a kocour neskutečně vyvádí, už se mu povedlo poškrabat přes mřížku sedačky v autě a vyrvat si dráp a ječí celou cestu. Kočka jen v koutku nervozně kouká. Teď jela kočka sama, v jiné malé přepravce a poprvé mňoukala, že nechce. Myslela jsem, že proto, že je tam sama a v jiné přepravce...

...tak snad, budu drže t palce i nadále...moje tři kočky jsou v pohodě když jedeme k veterináři i při pobytu u něj, mám ale obrovské štěstí, když kolikrát čtu nebo vidím jak dokáží vyvádět...

21.4.2018 11:37
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tak nakonec jsem ty citrogrep kapky ani nepoužila, Gucci se pomalu lepší, postupně se jí vrací takové ty denní rituály. Jen pořád normálně nejí. Dostává stále reconvalescent pastu stříkačkou do huby a taktéž rozmixované maso. Bohužel je toho malinko, snad ji s tím alespoň udržím při životě, než pomalu zregeneruje a snad se i naučí normálně jíst. Přikláním se k tomu, že asi měla nějaký úraz, možná auto? Nebo slabší mrtvici? Nevím, jako vypadala jinak normálně, jen přestala žrát. Teď na ní vidím, že se neumývá, jako to kočky dělají, neškrábe na okno, což dělala celý život a jako by neměla snad ani čich. Krom toho, že je k tomu ještě vychrtlá a umorousaná(jak se nemyje a já jí to všechno patlám na hubu) tak už je celkem v pohodě, přijdou nás s kocourem přivítat před garáž, když jdem se psem z prochajdy...Snad bude dobrá.

21.4.2018 20:46

lesnížínka napsal(a):
Tak nakonec jsem ty citrogrep kapky ani nepoužila, Gucci se pomalu lepší, postupně se jí vrací takové ty denní rituály. Jen pořád normálně nejí. Dostává stále reconvalescent pastu stříkačkou do huby a taktéž rozmixované maso. Bohužel je toho malinko, snad ji s tím alespoň udržím při životě, než pomalu zregeneruje a snad se i naučí normálně jíst. Přikláním se k tomu, že asi měla nějaký úraz, možná auto? Nebo slabší mrtvici? Nevím, jako vypadala jinak normálně, jen přestala žrát. Teď na ní vidím, že se neumývá, jako to kočky dělají, neškrábe na okno, což dělala celý život a jako by neměla snad ani čich. Krom toho, že je k tomu ještě vychrtlá a umorousaná(jak se nemyje a já jí to všechno patlám na hubu) tak už je celkem v pohodě, přijdou nás s kocourem přivítat před garáž, když jdem se psem z prochajdy...Snad bude dobrá.

...moc držím palce...

22.4.2018 07:42
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Děkuju Ačkoliv vypadá celkem OK(krom té vyhublosti) nežere. Alespoň jsem ji zatím neviděla. Mohla by jíst kocourovi granule, na které občas chodila, ale moc tomu nevěřím. Ona měla ráda smetanu a kapsičky, občas nějaké maso, ale z toho si sama nevezme nic. Pořád je na pastě a mixuju jí maso. Jelikož je to boj, dostává toho minimum, určitě ne ani životní minimum. Dostane ráno, na celý den zmizí v zahradě, objeví se k večeru, pak zase zmizí a zase malinko jídla dostane o půlnoci a později, až se objeví. Dala bych nevím co za to, kdybych ji viděla něco sníst samotnou...

22.4.2018 11:26
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Krmím ji jak husu. Cpu jí pidikousečky masa do tlamky a celkem polyká, něco málo jí vypadne, dvakrát mne nechtěně kousla(byla jsem s prstem pomalá ) Snědla tak malou lžičku koňského masa. A pastu. A bude pěkně nakrklá, protože nás nečekala z prochajdy a vytratila se někam do zahrady. Problém je, že nevyleze celý den, včera přišla od rána až po půlnoci, takže ani nemám šanci, jí toho dát víc(častěji) Kdybych viděla, že něco kadí, věděla bych, že si třeba uloví myš. Jenže ona chodí na WC venku, kamkoliv, nevidím ji u toho I když moc tomu, že by někde něco jedla nevěřím, prostě si to nabízené jídlo normálně neveme, ba bych řekla, že na něj vůbec nereaguje, ani k tomu nečichne.

28.4.2018 11:22
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Dám info po 14dnech. Gucci pořád sama nejí Vezme i třeba granuli do huby, rozkousne a ta jí vypadne. Udělá to se třema a nechá je už tak. Sama nespolkne nic. Stříkačkou mixivané maso do huby, trochu, páč je to pořád boj. To a pastu většinou spolkne, něco jí vypadne. Pořád si tak nějak myslím(a spíš doufám) že je to následek nějakého úrazu, ne nějakého nádoru někde od krku dole. Celý den je zalezlá v zahradě tak nevím, ale dneska jsem ji poprvé viděla se trochu mýt(je ulepená jako čuně, protože když hodí hlavou, hned má jídlo či pastu místo v tlamce někde v kožichu ) Chování se jí ještě úplně do normálu nevrátilo, nechodí domů-ven...jako trajdala x krát denně, neškrabe na okno, když chce jít ven. Ona vlastně ani nechodí dobrovolně teď domů, protože panička ji neustále morduje s tím jídlem.

28.4.2018 11:43
saola

XXX.XXX.30.64

Veterinář? Vyšetření krku, zuby, důkladná prohlídka?

Nějak přestávám rozumět, jak o ni pečujete nepečujete...

29.4.2018 22:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Saolo, přečetla jste to od začátku? Ona na veterině byla, nezjistili nic s tím, že je neošetřitelná. Málem mi ji tam zabili. A ano, vezla jsem ji tam s tím, jestli nemá něco se zuby, něco v krku, něco v žaludku...? Prý nic nenašli. Na klinice, ne vesnický vet. Pečuju o ni tak, že ji krmím stříkačkou do pusy, abych ji alespoň udržela naživu do doby, než sama zregeneruje. Bohužel kočka už má ze mne panickou hrůzu a když mne vidí prchá Vidím ji třeba u misky, že se snaží jíst kocourovy granule, ale jestli se jí povede i něco sníst netuším(spočítané je nemám ) Ze svých misek nechce nic

29.4.2018 23:31
saola

XXX.XXX.142.20

A jak víte, že zregeneruje?
Je to už poměrně dlouho, vidíte nějaký znatelný pokrok?
Pokud by to tak bylo, asi to má smysl, ale vzhledem k tomu, že se nažrat stále nemůže, opakovala bych vyšetření - existují i jiné kliniky, pokud jste na první nebyla spokojena.
Pokud máte podezření na úraz autem, je spousta možností, co může být špatně a takhle zvířeti jen prodlužujete utrpení.

30.4.2018 00:03
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

saola napsal(a):
A jak víte, že zregeneruje?
Je to už poměrně dlouho, vidíte nějaký znatelný pokrok?
Pokud by to tak bylo, asi to má smysl, ale vzhledem k tomu, že se nažrat stále nemůže, opakovala bych vyšetření - existují i jiné kliniky, pokud jste na první nebyla spokojena.
Pokud máte podezření na úraz autem, je spousta možností, co může být špatně a takhle zvířeti jen prodlužujete utrpení.

No, vzhledem k tomu, že jsem z veteriny brala trosku, která lapala po dechu a teď už 14dní trajdá po venku a začíná se jí chování vracet do normálu, tak věřím, že zregeneruje. Stát se může cokoliv, ale to se bojím 10let, že se mi některá z koček nevrátí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík