Uživatel s deaktivovaným účtem

Orientální.
Janaaa
napsal(a):
Nádherná orientální krátkosrstá! Můj sen..Moooc bych takovou chtěla
Ale ještě je pro mne cenově nedostupná.Stojí cca 12 - 18 tisíc...Já bych chtěla tuto ale braun, tedy hnědou k nám do smečky

Je moc krásná, taky se mi moc líbí a s peršankama by byla krásně v kontrastu, jeden čas jsem o orientálce nebo bezsrsté kočce hodně uvažovala, ale nakonec to vyhrál opět placatý čumáček.
Mě přišla zbytečně moc akční, přece jenom jsem zvykla na klidné kočky a když se nějaký nalezenec rozdovádí, vyhazuji ho na uklidnění ven, což by tady asi praktikovat moc nešlo.
Asi budu mít orientálku na listině zvířat, které se mi líbí a nikdy je mít nebudu, hned vedle barzoje a velkého papouška.
napsal(a):
Je moc krásná, taky se mi moc líbí a s peršankama by byla krásně v kontrastu, jeden čas jsem o orientálce nebo bezsrsté kočce hodně uvažovala, ale nakonec to vyhrál opět placatý čumáček.
Mě přišla zbytečně moc akční, přece jenom jsem zvykla na klidné kočky a když se nějaký nalezenec rozdovádí, vyhazuji ho na uklidnění ven, což by tady asi praktikovat moc nešlo.
Asi budu mít orientálku na listině zvířat, které se mi líbí a nikdy je mít nebudu, hned vedle barzoje a velkého papouška.
Je akční a to se mi právě na těch kočkách líbí.Jsou trochu jako psi.Mám dvě orientálky a kočce je 9 let kocourovi 8 let ale stále mám pocit, že mám doma koťata jak vyvádějí Ale v dobrém, už nic neshazují ale dokáží si neuvěřitelně dobře hrát a lítat jak rakety
Jinak velký papoušek by se mi taky líbil...
https://www.facebook.com/groups/332893193888602/permalink/358781167966471/ kdo by měl zájem hledají domov.