Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2018 19:08
sisi58

XXX.XXX.191.1

Na FB byla tato kočička. Je takové plemeno? Nebo je to nějak divoké zvířátko?

20.4.2018 13:27
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2018 13:51

Orientální.

20.4.2018 13:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Orientální.

Děkuji.

23.4.2018 08:21
Janaaa

XXX.XXX.255.138

sisi58 napsal(a):
Omlouvám se. Ještě fotku.

Nádherná orientální krátkosrstá! Můj sen..Moooc bych takovou chtěla

23.4.2018 08:23
Janaaa

XXX.XXX.255.138

Janaaa napsal(a):
Nádherná orientální krátkosrstá! Můj sen..Moooc bych takovou chtěla

Ale ještě je pro mne cenově nedostupná.Stojí cca 12 - 18 tisíc...Já bych chtěla tuto ale braun, tedy hnědou k nám do smečkysmajlík

23.4.2018 13:37

Je moc krásná, taky se mi moc líbí a s peršankama by byla krásně v kontrastu, jeden čas jsem o orientálce nebo bezsrsté kočce hodně uvažovala, ale nakonec to vyhrál opět placatý čumáček.
Mě přišla zbytečně moc akční, přece jenom jsem zvykla na klidné kočky a když se nějaký nalezenec rozdovádí, vyhazuji ho na uklidnění ven, což by tady asi praktikovat moc nešlo.

Asi budu mít orientálku na listině zvířat, které se mi líbí a nikdy je mít nebudu, hned vedle barzoje a velkého papouška.

24.4.2018 09:03
Janaaa

XXX.XXX.255.138

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je moc krásná, taky se mi moc líbí a s peršankama by byla krásně v kontrastu, jeden čas jsem o orientálce nebo bezsrsté kočce hodně uvažovala, ale nakonec to vyhrál opět placatý čumáček.
Mě přišla zbytečně moc akční, přece jenom jsem zvykla na klidné kočky a když se nějaký nalezenec rozdovádí, vyhazuji ho na uklidnění ven, což by tady asi praktikovat moc nešlo.

Asi budu mít orientálku na listině zvířat, které se mi líbí a nikdy je mít nebudu, hned vedle barzoje a velkého papouška.

Je akční a to se mi právě na těch kočkách líbí.Jsou trochu jako psi.Mám dvě orientálky a kočce je 9 let kocourovi 8 let ale stále mám pocit, že mám doma koťata jak vyvádějí Ale v dobrém, už nic neshazují ale dokáží si neuvěřitelně dobře hrát a lítat jak rakety
Jinak velký papoušek by se mi taky líbil...

Přidejte reakci

Přidat smajlík