Britské krátkosrsté stříbřité černé mramorované kotě zbarvení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2018 07:14
AnetaZ

XXX.XXX.164.133

Dobrý den, koupili jsme si britské stribrita černé mramorované kotě s PP, tatínek černý a maminka činčila a čekáme, kdy se koťátko vybarví. Zatím má kresbu šedou (má 3,5 měsíce) a mě by zajímalo, zda a kdy mu to zčerná? Viděla jsem totiž, že z inzerátů i mladší koťata měla již kresbu černou. Máte s tím někdo zkušenosti?

6.5.2018 09:51
karo2702

XXX.XXX.172.116

AnetaZ napsal(a):
Dobrý den, koupili jsme si britské stribrita černé mramorované kotě s PP, tatínek černý a maminka činčila a čekáme, kdy se koťátko vybarví. Zatím má kresbu šedou (má 3,5 měsíce) a mě by zajímalo, zda a kdy mu to zčerná? Viděla jsem totiž, že z inzerátů i mladší koťata měla již kresbu černou. Máte s tím někdo zkušenosti?

Nezčerná. Musela by být černá od začátku. Tahle zůstane světlounká. V PP má psáno černě mramorovaná?
Pro příklad foto našeho stříbrného černě mramorovaného na 1. fotce ve 4 měsících a na 2. fotce 2 roční kočka naší známé. Tak bude vypadat asi i ta vaše.

6.5.2018 10:47
AnetaZ

XXX.XXX.54.75

Děkuji moc. Ano v papírech má černě mramorovaná a paní nám říkala i při předávání, že zčerná, ale též se nám zdá, že bude světlá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík