Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2018 05:59
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Pozdrav všem milým přátelům a přání všeho dobrého posílá Fíkovnice...a mj. také...Elsa .

29.6.2018 06:51
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

Srdečný pozdrav, velká gratulace a ať je smůla konečně pryč..
Kočička je nádherná.

29.6.2018 07:03
fikovnice

XXX.XXX.30.49

rapotacka11 napsal(a):
Srdečný pozdrav, velká gratulace a ať je smůla konečně pryč..
Kočička je nádherná.

Moc moc děkuji a přeji Vám ze srdce jen vše dobré!

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.6.2018 08:58

fikovnice napsal(a):
Pozdrav všem milým přátelům a přání všeho dobrého posílá Fíkovnice...a mj. také...Elsa .

...děkuji...překrásná mainka?

29.6.2018 09:43
ladd

XXX.XXX.34.41

Taky zdravím. Ŕíkal jsem si, co je s Vámi, kam jste se poděla.
Moc hezká číča. Podle lvice Elsy? V dětství jedna z mých nejoblíbenějších knížek.

29.6.2018 15:15

Jé, také zdravím. Minulý týden jsem se dívala, zda jste tady v poslední době nenakoukla smajlík
Čičina rozkošná!

29.6.2018 18:09
Machyska

XXX.XXX.252.23

Ahoj, moc tě zdravím. Máš nádhernou kočičku, jak jinak než dle tvých oblíbených barev.

Přeji tobě i kočičce moc a moc štěstí.

30.6.2018 13:12
Acamar

XXX.XXX.29.135

Také zdravím Tebe, rozkošnou Elsu i kluky, ať se daří

1.7.2018 19:24
joanne.s

XXX.XXX.48.36

Ahoj, taky moc zdravím, a mavam já i kocourek B.!

2.7.2018 19:39
Bejina

XXX.XXX.112.69

Také tě moc zdravím!
... Elsinka je moc rozkošná, ať ti všichni kočičáci dělají jen a jen radost.

3.8.2018 03:30
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Jste všichni úžasní! moc děkuju za vaše pozdravy! Vážím si jich... Zas mě zlobí zdraví...ale to mě neodradilo od koupě té "malé" darebnice Elsy. Je už půldruhého měsíce členem rodiny, nějaká hierarchie je jí úplně - víte kde smajlík. Roste jako z vody až se děsím té předpokládané hmotnosti kolem 11kg.
Jinak ano, je to MCO s PP. Mám asi milion fotek v mobilu, ale musím je nějak přetáhnout do PC.
Ještě jednou děkuju vám všem a ať se vám všem daří a samozřejmě také vašim čtyřnohým kamarádům.

3.8.2018 03:33
fikovnice

XXX.XXX.30.49

ladd napsal(a):
Taky zdravím. Ŕíkal jsem si, co je s Vámi, kam jste se poděla.
Moc hezká číča. Podle lvice Elsy? V dětství jedna z mých nejoblíbenějších knížek.

Ano ano, podle lvice Elsy. I moje oblíbená knížka, i když mi u ní vždy tekly slzy.

3.8.2018 07:54
odberryho

XXX.XXX.161.34

Já bych se té předpokládané hmotnosti 11kg neděsila. To dosahují spíš kocouři a navíc ne všichni. Můj předchozí měl v dospělosti 8,5kg a to moje sedmiměsíční mimino, co mám teď, taky bude spíše drobnější smajlík

Ani Vám to pak nepřijde, že by byla velká, jen ostatní kočky se Vám budou zdát nějaké malé

Ať přináší jen samou radost, MCO jsou prostě skvělí.

3.8.2018 08:02

Synův kocour má 10 kilo, ale miláček největší smajlík

3.8.2018 08:16
odberryho

XXX.XXX.161.34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Krásný. Náš první byl pěkné kvítko, v době svého dospívání pokousal většinu příbuzenstva včetně mně , ale my si schválně vybrali sígra, aby bylo doma pořádně živo. Když se v jeho pěti letech narodilo první dítě, každý čekal, že Berry skočí do postýlky a syna zakousne. Já věřila, že to bude v pohodě, ale že to bude tak úžasné, to by mě nenapadlo. Ze sígra se stala rázem chůvička. Pravdou je, že nikdy v životě nekousl ani neškrábl žádné dítě. A to ani když s ním ta puberta fakt cloumala (a děti k nám chodily, hladily, nosily).

Takže já nedám na mainky dopustit. Foto prvního s druhorozenou holkou. Ti spolu měli naprosto výjimečný vztah. Nově si vzala do parády našeho juniora a musím říct, že on a děti...to je parťáctví neuvěřitelných rozměrů. On jim asistuje u všeho a oni ho do všeho zapojují.

22.8.2018 01:57
fikovnice

XXX.XXX.30.49

odberryho napsal(a):
Já bych se té předpokládané hmotnosti 11kg neděsila. To dosahují spíš kocouři a navíc ne všichni. Můj předchozí měl v dospělosti 8,5kg a to moje sedmiměsíční mimino, co mám teď, taky bude spíše drobnější smajlík

Ani Vám to pak nepřijde, že by byla velká, jen ostatní kočky se Vám budou zdát nějaké malé

Ať přináší jen samou radost, MCO jsou prostě skvělí.

Děkuji moc!
No, s tou váhou - velikostně v půl roce už teď dorostla prostředního kocoura, kterému táhne na tři roky. A Elsa je po opravdu velkých rodičích - viděla jsem oba a máma je obrovská, o tátovi nemluvě .

22.8.2018 01:58
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Nádherný!

22.8.2018 02:18
fikovnice

XXX.XXX.30.49

odberryho napsal(a):
Krásný. Náš první byl pěkné kvítko, v době svého dospívání pokousal většinu příbuzenstva včetně mně , ale my si schválně vybrali sígra, aby bylo doma pořádně živo. Když se v jeho pěti letech narodilo první dítě, každý čekal, že Berry skočí do postýlky a syna zakousne. Já věřila, že to bude v pohodě, ale že to bude tak úžasné, to by mě nenapadlo. Ze sígra se stala rázem chůvička. Pravdou je, že nikdy v životě nekousl ani neškrábl žádné dítě. A to ani když s ním ta puberta fakt cloumala (a děti k nám chodily, hladily, nosily).

Takže já nedám na mainky dopustit. Foto prvního s druhorozenou holkou. Ti spolu měli naprosto výjimečný vztah. Nově si vzala do parády našeho juniora a musím říct, že on a děti...to je parťáctví neuvěřitelných rozměrů. On jim asistuje u všeho a oni ho do všeho zapojují.

Jéé, Váš příspěvek mi udělal radost! Jednak naprosto nádherný kočičák !
A druhak - Elsa je teď hrozné zlobidlo a dalo by se říct, že sígřice . Odnáší to poněkud kocouři (dospělí), kteří si vše nechávají libit. Klidně i zamňaučí bolestí, ale prostě si to nechají líbit. Až když jde asi fakt do tuhého, tak se zvednou a utečou.
Myslím, že Elsa už je pomalu puberťačka, tak jsem zvědavá, co mě ještě čeká .
Jinak moje srdeční záležitost je např. egyptská mau, ocicatka, apod. Ale před koupí Elsy jsem fakt hodně studovala povahy koček, a naznala jsem, že výše uvedené by mohly být problematické (např. stran divokosti, snášení se s druhými kočkami, apod.). Na Mainkách mě vždy uchvacovala právě ta velikost, no a když jsem četla různé články, tak jsem se dočetla, že stran temperamentu se řadí někam do středu (někde bylo uvedeno i mezi spíše klidnější kočky), a že mají velmi přátelskou povahu... Tak uvidíme.
P.S. Ty poslední fotky jsou brzy po koupi - taková to byla hodňoučká přítulka...a dnes dračice!

22.8.2018 02:22
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):
A druhak - Elsa je teď hrozné zlobidlo a dalo by se říct, že sígřice . Odnáší to poněkud kocouři (dospělí), kteří si vše nechávají libit. Klidně i zamňaučí bolestí, ale prostě si to nechají líbit. Až když jde asi fakt do tuhého, tak se zvednou a utečou.
Jinak moje srdeční záležitost je např. egyptská mau, ocicatka, apod. Ale před koupí Elsy jsem fakt hodně studovala povahy koček, a naznala jsem, že výše uvedené by mohly být problematické (např. stran divokosti, snášení se s druhými kočkami, apod.). Na Mainkách mě vždy uchvacovala právě ta velikost, no a když jsem četla různé články, tak jsem se dočetla, že stran temperamentu se řadí někam do středu (někde bylo uvedeno i mezi spíše klidnější kočky), a že mají velmi přátelskou povahu... Tak uvidíme.
P.S. Ty poslední fotky jsou brzy po koupi - taková to byla hodňoučká přítulka...a dnes dračice!

Uf, velmi se omlouvám za mizernou kvalitu fotek. Ono zachytit Elsu v klidu je nadlidský úkol. Vždy obdivuji jak chovatelé mají fakt načančané fotky (viz první fota v tomto vlákně) - hlavně, jak dosáhnou toho, že kočky "pózují", hledí do objektivu, nehýbou se. Toho já nějak nejsem schopná .

22.8.2018 10:39
odberryho

XXX.XXX.161.34

fikovnice napsal(a):

Já tu jejich pubertu miluju Myslela jsem si, jak s Klífou nebude taková zábava, protože on byl vážně naprostý andílek, když jsme si ho přinesli, ale teď už je to taky slušná "podšívka" (jak se tady říká zákeřňákům). Když chce upoutat pozornost, tak mě kousne do lýtka..ne do krve, zuby po kůži jen sjedou, ale mráz po zádech přeběhne. A tak hrajeme pěknou hru, kdy já jim chystám jídlo do misky, Klífa je netrpělivý a já u linky tancuju, aby se nemohl trefit
A musím se u toho smát sama sobě.

Já uvažovala o bengálce, také se mi líbí. Jak vzhledově, tak povahou. Původně jsem byla opravdu rozhodnutá si k Berrymu (MCO) a Tazmánovi (nalezenec) pořídit bengálku. Jenže půl roku před stěhováním (nového jsem chtěla do nového) nám Berry náhle a nečekaně ve 13ti letech zemřel. A najednou jsem zjistila, že bez MCO to prostě není domov. Možná někdy na tu bengálku také dojde, kdo ví...

Fotky mám také většinou rozmazané, protože mám starý foťák a hloupý telefon. Já totiž raději utrácím na kočičí mlsky, maso a granule, než to rvát do elektroniky

Odkud máte Elsu?

31.8.2018 12:38
fikovnice

XXX.XXX.30.49

odberryho napsal(a):
Já tu jejich pubertu miluju Myslela jsem si, jak s Klífou nebude taková zábava, protože on byl vážně naprostý andílek, když jsme si ho přinesli, ale teď už je to taky slušná "podšívka" (jak se tady říká zákeřňákům). Když chce upoutat pozornost, tak mě kousne do lýtka..ne do krve, zuby po kůži jen sjedou, ale mráz po zádech přeběhne. A tak hrajeme pěknou hru, kdy já jim chystám jídlo do misky, Klífa je netrpělivý a já u linky tancuju, aby se nemohl trefit
A musím se u toho smát sama sobě.

Já uvažovala o bengálce, také se mi líbí. Jak vzhledově, tak povahou. Původně jsem byla opravdu rozhodnutá si k Berrymu (MCO) a Tazmánovi (nalezenec) pořídit bengálku. Jenže půl roku před stěhováním (nového jsem chtěla do nového) nám Berry náhle a nečekaně ve 13ti letech zemřel. A najednou jsem zjistila, že bez MCO to prostě není domov. Možná někdy na tu bengálku také dojde, kdo ví...

Fotky mám také většinou rozmazané, protože mám starý foťák a hloupý telefon. Já totiž raději utrácím na kočičí mlsky, maso a granule, než to rvát do elektroniky

Odkud máte Elsu?

To je boží fotka!
Elsa je z chovky od Svitav.

Přidejte reakci

Přidat smajlík