Ragdoll kotě-kocourek

Prodám Ragdolla - Ragdoll kocourek ve zbarvení blue mitted z testovaného ch...
23000 Kč
Máme osm měsíců doma kocoura. Hned po pár dnech od zakoupení jsme si všimli, že má hnisavý výtok z nosu, měl i zanícené patro a horní zuby v tlamičce. Nejdříve dostal ATB na 10 dnů, ale rýma se mu vrátila, tak dostal jiná ATB na 4. týdny. Po dobrání ATB se zdál v pořádku, začal více jíst a konečně přibral. Po doléčení ATB a uplynutí nějaké rekonvalescenční doby + 3. injekcím na podporu imunity jsme ho naočkovali Purevaxem RCPCh FeLV.
Kocourka jsme zakoupili jako chovného, těžko říct, kde k rýmě přišel. U chovatelky vypadal v pořádku, ale do třech dnů u něj propukla hnisává rýma, záněty zubů… U nás byl jen doma a k žádné jiné kočce se nedostal, ale kde k rýmě přišel asi nemá cenu teď zpětně řešit.
Ale tím, že se jedná o chovného kocoura, mám trochu strach, aby mi nenakazil moje dvě chovné kočičky. Aktuální stav je, že mu vlastně stále i po doléčení teče z nosní dírky – jednou vodnatý a někdy i dožluta zbarvený výtok. Zajímavé je, že mu teče spíše z jedné (pravé) dírky. Podle doktora je v pořádku, prý je to, jak u lidí – někdo má rýmu 1x do roka někdo 10x a jeho chovnost to nijak nenarušuje. No nevím, nějak se mi to nezdá. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Případně jaké vyšetření bych mu měla udělat, abych měla jistotu, že se jedná o „neškodnou“ rýmu? Děkuji.