Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2018 19:11
Luciien

XXX.XXX.213.242

Zdravím, mám desetiměsíční ragdollku, poslední 4 dny má nějaké zdravotní problémy. Začalo to tím, že jsme postřehli, že má jakoby záškuby v bríšku..občas. Pak se jí to přesunulo do zad jakože se jí zvlnila srst. Do toho začala být spíše smutná a polehávat. Jinak ale jedla, stolice byla také v pořádku. Jeli jsme k veterináři. Pan doktor si moc nevěděl rady, ohledně těch záškubu, ale naměřil ji vcelku vysokou teplotu, z toho důvodu jí píchl atb, jinak prý nic jiného neobjevil. Druhý den jsme jeli na další kontrolu a tentokrát jsme si vyžádali sono. Vše měla čisté, jen prý plný kalíšek či co, takže může jít o nějaké nastydnutí, nebo počínající zánět močáku (ale zatím o žádný vyloženě zánět nešlo). Teplotu už měla nižší, ale dostala další atb+ tablety na doma. Furt se mi zdá, že je smutná, moc si nechce hrát ani neškrábe..spíše je hodně mazlivá a spí. O těch záškubech jsem si něco hledala na netu a podle všeho by mohlo jít i o stres a je fakt, že ona je taková citlivka, navíc nedávno jsme byli pryč a hlídat jí týden děda, tak nás ještě napadlo, jestli to může být následek toho. Dnes jsem jí prohlížela a něco jsem objevila jakoby v pochvě. Takový červený vřídek.. tedy vypadá to tak, nevšimla jsem si nikdy předtím, že by to tam měla. Přiložím i foto. Máte s něčím takovým zkušenost? V pondělí jdeme samozřejmě ještě k veterináři, ale docela mě to vyděsilo.

25.11.2018 10:02
Felinka120

XXX.XXX.146.100

K těm záškubům.Felince, když byla malá, tak běhaly vlnky na bokách, když slyšela startovat auto,neno jeli popeláři nebo zametací auto. A vždy to bylo doprovázeno přikrčení k zemi a rozhlížením se. Podle mne to byl strach z velkého a neznámého hluku. Teď, už to nedělá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík