Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2018 08:35
Luciien

XXX.XXX.213.242

Mám roční kočičku, je čistě domácí.. včera byla naprosto v pohodě, hrála si, blbla a tak..akorát byla více mazlivější, než jindy. Večer začala večer hlasitě mnoukat, čímž si většinou říká o pozornost, když je v místnosti sama, je hrozně nesamostatná, bylo to ale takové výraznější mnoukání. Takže jsem si jí vzala k sobě do postele..celou noc byla neskutečně mazlivá, furt přede, vrní..schovává se pod deku a otírá se o mě, což normálně dělá fakt výjimečně. Ted to pokračuje, je zalezlá furt pod dekou, hledá si místečka co nejblíže u mě a jakmile se jí dotknu hned přede. Tak si říkám, myslíte, že může jít o nějaký zdrav. problém? Že by jí třeba něco bolelo? Vzhledem k tomu, že kastrace nás čeká za měsíc, tak mě ještě napadlo mrouskání..ale jednou už to měla, sice byla takové velice hlasitá a mazlivá, ale spíše se otírala o zem, válela sudy a tak. Samozřejmě jako naschvál dnes žádná z okolních veterin neordinuje, snažím se dovolat ještě do jedné dál.. tak doufám. Máte s tím někdo zkušenost?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.12.2018 09:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

žere, pije, vyměšuje se?

4.12.2018 09:36
Luciien

XXX.XXX.213.242

Včera ano, dnes zatím ne.

5.12.2018 04:14
fikovnice

XXX.XXX.135.146

Vypadá to jako příznaky mrouskání. Nicméně zjistili jste během včerejška něco blíže?

Přidejte reakci

Přidat smajlík