Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

K3nil

11.6.2019 18:02
K3nil

XXX.XXX.118.184

Dobrý Den,mám 2 venkovní kočky.Obě byly nedávno březí.Jedna z nich bohužel o všechny koťata přišla.Cca 14 zpátky.Veterinář jí prohlíd,a když sem mu popsal celkové chování během a před porodem dotyčné kočky,řekl mi že se stává,kdy kočka zabřezne jakoby mimochodem.Druhá už rodila s komplikacema u Veterináře.Je možné po nějaké době pouštět tu kočku která potratila,k té která koťata má?Děkuji za odpověď.

11.6.2019 22:44
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Vůbec nechápu co znamená ,,zabřezne mimochodem" Kočka venkovní zabřezne a to každé tuším tři měsíce. A mimochodem určitě ne.Takže tu co potratila, nechte hned vykastrovat a mamku hned po ní. Míníte jich namnožit 100?

12.6.2019 07:28
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

Je možné po nějaké době pouštět tu kočku která potratila,k té která koťata má?

Já bych je k sobě pustila.
Pod mým dohledem, kdyby něco ...

Kastrujte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2019 08:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka napsal(a):
Vůbec nechápu co znamená ,,zabřezne mimochodem" Kočka venkovní zabřezne a to každé tuším tři měsíce. A mimochodem určitě ne.Takže tu co potratila, nechte hned vykastrovat a mamku hned po ní. Míníte jich namnožit 100?

Taky nerozumím termínu - zabřezne mimochodem. Ale to není podstatné. Rovněž se přimlouvám za kastraci - nechtěných koťat je až až.

K3nil

12.6.2019 09:01
K3nil

XXX.XXX.118.184

Myšleno obrazně,ona totiž ta kočka co potratila neprojevovala klasické chování.Mrouskání přítulnost atd.Jednoho dne prostě odešla,a druhý den na večer se vrátila.Kastrovat dám samozřejmě obě.

K3nil

12.6.2019 09:23
K3nil

XXX.XXX.118.184

rapotacka11 napsal(a):
Je možné po nějaké době pouštět tu kočku která potratila,k té která koťata má?

Já bych je k sobě pustila.
Pod mým dohledem, kdyby něco ...

Kastrujte.

Ta kočka co potratila se vyhejbá tý která koťata má.Ona na ní totiž během doby kdy byla březí útočila sekala packou a odháněla.Proto se ptám,když bude koťatům cca ty 2 měsíce života,aby jim pak ta co potratila neublížila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík