K3nil

XXX.XXX.118.184
Dobrý Den,mám 2 venkovní kočky.Obě byly nedávno březí.Jedna z nich bohužel o všechny koťata přišla.Cca 14 zpátky.Veterinář jí prohlíd,a když sem mu popsal celkové chování během a před porodem dotyčné kočky,řekl mi že se stává,kdy kočka zabřezne jakoby mimochodem.Druhá už rodila s komplikacema u Veterináře.Je možné po nějaké době pouštět tu kočku která potratila,k té která koťata má?Děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka
napsal(a):
Vůbec nechápu co znamená ,,zabřezne mimochodem" Kočka venkovní zabřezne a to každé tuším tři měsíce. A mimochodem určitě ne.Takže tu co potratila, nechte hned vykastrovat a mamku hned po ní. Míníte jich namnožit 100?
Taky nerozumím termínu - zabřezne mimochodem. Ale to není podstatné. Rovněž se přimlouvám za kastraci - nechtěných koťat je až až.
K3nil

XXX.XXX.118.184
Myšleno obrazně,ona totiž ta kočka co potratila neprojevovala klasické chování.Mrouskání přítulnost atd.Jednoho dne prostě odešla,a druhý den na večer se vrátila.Kastrovat dám samozřejmě obě.
K3nil

XXX.XXX.118.184
rapotacka11
napsal(a):
Je možné po nějaké době pouštět tu kočku která potratila,k té která koťata má?
Já bych je k sobě pustila.
Pod mým dohledem, kdyby něco ...
Kastrujte.
Ta kočka co potratila se vyhejbá tý která koťata má.Ona na ní totiž během doby kdy byla březí útočila sekala packou a odháněla.Proto se ptám,když bude koťatům cca ty 2 měsíce života,aby jim pak ta co potratila neublížila.