Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2019 06:04
Maky97

XXX.XXX.103.33

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o radu či zkušenost. Máme doma patnácti letou kočičku, už tři týdny vyzvrací téměř vše co jí dáme. Vaříme jí kuřecí maso s rýží, dostala odčervovačku, nějaké injekce od veterináře. Ten nám řekl že je to stářím. Nevíte někdo jak dál, nebo jak jí alespoň trochu pomoci? Děkuji moc za jakékoliv rady.

16.11.2019 07:49
rapotacka11

XXX.XXX.212.233

Maso dejte syrové.
Proč to vaříte?
Počítejte se vším, má svůj věk.
Často jim odchází ledviny, ale může to být cokoli jiného.

Janae1

16.11.2019 08:22
Janae1

XXX.XXX.160.6

Maky97 napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o radu či zkušenost. Máme doma patnácti letou kočičku, už tři týdny vyzvrací téměř vše co jí dáme. Vaříme jí kuřecí maso s rýží, dostala odčervovačku, nějaké injekce od veterináře. Ten nám řekl že je to stářím. Nevíte někdo jak dál, nebo jak jí alespoň trochu pomoci? Děkuji moc za jakékoliv rady.

Zkusit jiného veta. V 15 není žádná stařešina.
Naše dvacetiletá kočka nemá zuby, nezatahuje drápy, trpí chronickou rýmou, většinu dne prospí na topení a občas je nevrlá, ale nezvrací.
To jsou obtíže, které měly všechny naše opravdu staré kočky, aj tou rýmou trpěly snad všechny, ale nezvracela žádná.
Já bych hledala příčinu zvracení.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.11.2019 08:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

zvíře nezvrací "stářím"

zvrací, protože je nemocné. můžou selhávat ledviny, může tam být tumor tlačící na žaludek... ale je potřeba diagnostikovat a případně léčit či utratit.

16.11.2019 08:55
Maky97

XXX.XXX.103.33

Má na bříšku nádory, už čtyři roky se zmenšují a zvětšují - jezdíme s nim každý půl rok na injekce. Je to možná z toho

Přidejte reakci

Přidat smajlík