ladd
napsal(a):
dávám ještě do vlákna k Maxovi.
Sice jsem se vás, když už jste ho takto hodila do vody a plav, nechtěl moc nervovat, ale ten kocour to nemá ani zdaleka lehké. Teď nejde o to, že by si nebyl schopen ulovit myš, ale teritorium obsazené cizími kočkami, on navíc byl vzatý od mámy velmi brzo, takže nesocializovaný, ani neví, jak se ke kočkám chovat + ještě psi (smečka!), které nejspíš pokud viděl, tak jen z vašeho balkonu. Navíc mu hodně chybí lidský kontakt. Nevím, jestli, se vám ho podaří najít, měla by jste se o to ale pokusit a ne radši nic nevědět, jak je vám raděno. Třeba ho tam najdete a jistíte, že domov a péči má. Možná vás ale potřebuje.
Bobča
napsal(a):
zdravím děvčata...tak to bych se na ten tah taky nedívala,bo se mi to samé stalo asi před 15 lety....Sázeli jsme moře let stejná čísla-vesměs narozeniny dětí atd....Sem tam pátou kolem 100....V r.2002 jsme vyhráli 17000,letěla jsem s kámoškou na Kos...Chlap nechtěl..Ale jednoho dne....(mívala jsem štěstí i na euromiliony...sem tam 200,-i 720,-.).Na "tutovku" 500..Já to měla opačně s tím štěstím..
.Pak jsem se "osamostatnila" a už nepodávala-ale čísla v hlavě zústanou,že?No a já jsem měla puštěnou telku-spíš jako kulisu a slyším: 2 4 7 9 25...Krve by se ve mě nedořezal...jen to číslo,to za lomítkem,které je nejvíc důležité jsem nestihla.... no mohl to být možná balík-možná taky nic moc..ale od té doby jsem se varovala dívat se na tah...a sázím po důchodě celou sportku,někdy i jackpot... někdy se mi vrátí i vklad,ale když pak nic,tak dám pauzu.
No s tou horečkou bacha na to-řádí chřipka jak blázen,to bude spíš ono já se dopuju "Céčkem" a mám na stole tu cibuli co kdyby na tom něco bylo... ..Ten číňan neměl roušku? nezodpovědnost.Třeba to byl českej číňan
"Pak jsem se "osamostatnila" a už nepodávala-ale čísla v hlavě zústanou,že?No a já jsem měla puštěnou telku-spíš jako kulisu a slyším: 2 4 7 9 25...Krve by se ve mě nedořezal...jen to číslo,to za lomítkem,které je nejvíc důležité jsem nestihla.... no mohl to být možná balík-možná taky nic moc..ale od té doby jsem se varovala dívat se na tah...a sázím po důchodě celou sportku,někdy i jackpot... někdy se mi vrátí i vklad,ale když pak nic,tak dám pauzu."
Já mám teď čas, tak si čtu znovu toto vlákno. Nevracím se k Maxovi, ale ke Sportce. Číslo za lomítkem až tak důležité není - tedy je pro toho, kdo bere tzv. druhé pořadí.
Ale čísla 2,4,7,9,25 by balík nehodily. A proč to vím? Jednak Sportku sázím hromadu let, a druhak 5 čísel ze 6 je až třetí pořadí. Mně se to za ty roky podařilo 3x! Pravděpodobnost 5 čísel ze 6 je extrémně nízká a ti hajz.íci ze Sazky za to vyplácí velmi malé výhry. Navíc ještě záleží, zda je výherce jeden nebo víc - mezi ně se pak dělí aktuální balík peněz. No, takže u mě to poprvé bylo tuším kolem 18 tis. - za to jsem si tehdy pořídila policovou stěnu do pokoje. Podruhé jen 11 tis., a naposledy to bylo nejlepší - to bylo tuším 33 tis. I tak na tu malou pravděpodobnost, to jsou příšerně malé sumy! Prosázeno mám mnohem víc. No a víte, nač jsem použila poslední výhru? Uschovala jsem je na svůj vlastní pohřeb! Asi divné a morbidní. Ale nechtěla bych být jen nějak spálena bez obřadu. A tím, že mám jen vzdálené příbuzné, tak by je obřad finančně nezatížil...
Omlouvám se za OT, ale jak píšu, pročítám to ještě celé znovu a tady na to jsem narazila, tak jen upřesnění.
fikovnice
napsal(a):
"Pak jsem se "osamostatnila" a už nepodávala-ale čísla v hlavě zústanou,že?No a já jsem měla puštěnou telku-spíš jako kulisu a slyším: 2 4 7 9 25...Krve by se ve mě nedořezal...jen to číslo,to za lomítkem,které je nejvíc důležité jsem nestihla.... no mohl to být možná balík-možná taky nic moc..ale od té doby jsem se varovala dívat se na tah...a sázím po důchodě celou sportku,někdy i jackpot... někdy se mi vrátí i vklad,ale když pak nic,tak dám pauzu."
Já mám teď čas, tak si čtu znovu toto vlákno. Nevracím se k Maxovi, ale ke Sportce. Číslo za lomítkem až tak důležité není - tedy je pro toho, kdo bere tzv. druhé pořadí.
Ale čísla 2,4,7,9,25 by balík nehodily. A proč to vím? Jednak Sportku sázím hromadu let, a druhak 5 čísel ze 6 je až třetí pořadí. Mně se to za ty roky podařilo 3x! Pravděpodobnost 5 čísel ze 6 je extrémně nízká a ti hajz.íci ze Sazky za to vyplácí velmi malé výhry. Navíc ještě záleží, zda je výherce jeden nebo víc - mezi ně se pak dělí aktuální balík peněz. No, takže u mě to poprvé bylo tuším kolem 18 tis. - za to jsem si tehdy pořídila policovou stěnu do pokoje. Podruhé jen 11 tis., a naposledy to bylo nejlepší - to bylo tuším 33 tis. I tak na tu malou pravděpodobnost, to jsou příšerně malé sumy! Prosázeno mám mnohem víc. No a víte, nač jsem použila poslední výhru? Uschovala jsem je na svůj vlastní pohřeb! Asi divné a morbidní. Ale nechtěla bych být jen nějak spálena bez obřadu. A tím, že mám jen vzdálené příbuzné, tak by je obřad finančně nezatížil...
Omlouvám se za OT, ale jak píšu, pročítám to ještě celé znovu a tady na to jsem narazila, tak jen upřesnění.
Hm, iFAUNA nemá pořešeno, že když je vlákno dlouhé a je na více stran, tak se pak nevloží citace z předchozí stránky. Takže toto byla reakce na příspěvek "Bobči".
Tak já zase nechápu, proč takovým, jako ha.zlíci ze Sportky, jiných sázkových her a firmám půjčujících peníze - vůbec své prachy dávat. Všichni si stěžujou, že za své těžce vydělané peníze, musí platit drahé jídlo a to a táhleto...a pak je vyhodíte do chřtánu těmto ,,firmám". Nic nevyrábí a bohatnou na s prominutím ,,blbosti" jiných.
fikovnice
napsal(a):
Jani,to lomítko....to není ve sportce....v euromilionech táhnou 5 čísel a jedno "ZA"....je to většínou 1,2,3,a to je to důležité,co jsem nechytla..Jo,a není to eurojackpot,ale euromiliony.!!. .Tam jsem uhodla těch 5 čísel,a neměla vsazeno...
lesnížínka
napsal(a):
Tak já zase nechápu, proč takovým, jako ha.zlíci ze Sportky, jiných sázkových her a firmám půjčujících peníze - vůbec své prachy dávat. Všichni si stěžujou, že za své těžce vydělané peníze, musí platit drahé jídlo a to a táhleto...a pak je vyhodíte do chřtánu těmto ,,firmám". Nic nevyrábí a bohatnou na s prominutím ,,blbosti" jiných.
Hele hele neurážej mě!
Nekouřím, nechlastám, nemám žádné drahé vymoženosti, hazard nehraju, tak tu blbou Sportku mi neupírej, jo?
Mám radost z Maxe, tak na Sportku teď kašlu...
Bobča
napsal(a):
Jani,to lomítko....to není ve sportce....v euromilionech táhnou 5 čísel a jedno "ZA"....je to většínou 1,2,3,a to je to důležité,co jsem nechytla..Jo,a není to eurojackpot,ale euromiliony.!!. .Tam jsem uhodla těch 5 čísel,a neměla vsazeno...
Aha, děkuju za upřesnění. Já znám právě jen Sportku. A občas koupím, třeba na Vánoce příbuzným stírací losy...
fikovnice
napsal(a):
Hele hele neurážej mě!
Nekouřím, nechlastám, nemám žádné drahé vymoženosti, hazard nehraju, tak tu blbou Sportku mi neupírej, jo?
Mám radost z Maxe, tak na Sportku teď kašlu...
Nekouřím, nechlastám, nemám žádné drahé vymoženosti, hazard nehraju - však to ti je jen ke cti Tak se ještě zbytečně nezbavuj peněz, za které by jsi mohla mít ty vymoženosti
lesnížínka
napsal(a):
Nekouřím, nechlastám, nemám žádné drahé vymoženosti, hazard nehraju - však to ti je jen ke cti Tak se ještě zbytečně nezbavuj peněz, za které by jsi mohla mít ty vymoženosti
Ne ne ne. Ve mně asi je kus "hráče". Víš, jak mě baví ta čísla kontrolovat?!
Prostě, pokud to můj rozpočet utáhne, tak sázet budu. Já nejsem právě moc na nějaké vymoženosti, i když pravda, byt by si rekonstrukci zasluhoval. Ne že ne. Tak teď mám novou postel, smontovaná teprve před pár dny...a jsem z ní celkem nešťastná. Zbavila jsem se masívu po našich - to si ještě táta nechal dělat na míru. No a koupila jsem si postel z e-shopu. Designově se mi líbí moc, ale spím v jakémsi důlku - uvidím, až budu mít i novou matraci - třeba to bude lepší...
fikovnice
napsal(a):
Ne ne ne. Ve mně asi je kus "hráče". Víš, jak mě baví ta čísla kontrolovat?!
Prostě, pokud to můj rozpočet utáhne, tak sázet budu. Já nejsem právě moc na nějaké vymoženosti, i když pravda, byt by si rekonstrukci zasluhoval. Ne že ne. Tak teď mám novou postel, smontovaná teprve před pár dny...a jsem z ní celkem nešťastná. Zbavila jsem se masívu po našich - to si ještě táta nechal dělat na míru. No a koupila jsem si postel z e-shopu. Designově se mi líbí moc, ale spím v jakémsi důlku - uvidím, až budu mít i novou matraci - třeba to bude lepší...
Já měla v merku novou postel z masivu, levnější variantu, takovou jednoduchou, žádná nádhera, ale nechtělo se mi do těch levných bůhví čím lepených a natíraných jakože dřevo. A celá rodina: proč si nekoupíš nějakou pěknou postel, moderní, nízkou? No to je právě další kámen úrazu. Do ložice jsem si nechala udělat postele dle vlastního návrhu, na míru, vysoké. Jenže v ložnici je muž (už 10 let máme ložnice oddělené kvůli odlišným návykům) a já jsem v pokoji pro hosty na rozkládacím gauči. Před pár lety jsem si tam koupila novou matraci kterou jsem hezky hodila nahoru, takže teď ležím snad 60cm vysoko a jsem na to zvyklá a líbí se mi to, trochu vidím i přes zábradlí ven z okna...Takže se asi vykašlu na svou vrozenou spořivost a nechám si zase u truhláře pěkně udělat postel na míru, z masivu, jen naolejovanou, pro svůj dobrý pocit