Uživatel s deaktivovaným účtem

...chovem se nezabývám, ale dva vlastním.....
Moc děkuji za reakci. Já bych chtěla poprosit o pomoc. Asi mě plno lidí odsoudí, ale jednou jsem si užila u kočky co se k nám zatoulala koťátka a chtěla jsem si to zopakovat, ale s pouliční u které se koťata ztratí, přejede je auto, atd. jsem to riskovat nechtěla. Takže jsem si založila chovnou stanici, koupila si po celkem dlouhém vybírání kočičku, ale bohužel jsem si vybrala špatnou stanici. Paní slibovala jak mi poradí a se vším pomůže a teď najednou neodpovídá na zprávy, ani nezvedá telefon. Snažila jsem se najít kocourka po internetu, ale valná většina chovatelských stanic neposkytují kocourka na krytí. Přemýšlela jsem i o vlastním kocourkovi, ale neumím si představit jak bych je uhlídala, abych neměla neplánované vrhy. Za jakoukoliv radu nebo pomoc budu opravdu moc ráda.
Jen podotýkám, že jsem vůbec neměla a ani nemám v plánu na tom nijak zbohatnout. To ani nejde... Jen prostě ten pocit držet v ruce to malé stvoření a koukat jak roste je k nezaplacení. Samozřejmě taky nechci časté vrhy, vše chci dodržovat, tak jak se to správně má.

Ulikey
napsal(a):
Moc děkuji za reakci. Já bych chtěla poprosit o pomoc. Asi mě plno lidí odsoudí, ale jednou jsem si užila u kočky co se k nám zatoulala koťátka a chtěla jsem si to zopakovat, ale s pouliční u které se koťata ztratí, přejede je auto, atd. jsem to riskovat nechtěla. Takže jsem si založila chovnou stanici, koupila si po celkem dlouhém vybírání kočičku, ale bohužel jsem si vybrala špatnou stanici. Paní slibovala jak mi poradí a se vším pomůže a teď najednou neodpovídá na zprávy, ani nezvedá telefon. Snažila jsem se najít kocourka po internetu, ale valná většina chovatelských stanic neposkytují kocourka na krytí. Přemýšlela jsem i o vlastním kocourkovi, ale neumím si představit jak bych je uhlídala, abych neměla neplánované vrhy. Za jakoukoliv radu nebo pomoc budu opravdu moc ráda.
Jen podotýkám, že jsem vůbec neměla a ani nemám v plánu na tom nijak zbohatnout. To ani nejde... Jen prostě ten pocit držet v ruce to malé stvoření a koukat jak roste je k nezaplacení. Samozřejmě taky nechci časté vrhy, vše chci dodržovat, tak jak se to správně má.
..víte ono je to strašně krásné pozorovat jak se vaše číča pomalu zakulacuje, pak porodí, a mimina rostou a rostou až do 13 týdnů, otázkou je zda se potom dá prodat......ono je dvacet zájemců a pak má člověk problém slušně udat pět koťat -nemyslím finančně, ale aby člověk našel dobré majitele vašich budoucích odchovů, pokud nemáte jméno a špičková výstavně známá zvířata....vrhů je čím dál více, velice se namnožili radollové bez PP......navíc musíte počítat, že parta koťat je pro byt ,mnohdy likvidační četa........pokud bych vám mohla radit, nechovejte vůbec, pořiďte ke své ragdollce ještě jednu, vykastrujte je ať se netrápí říjením.......pokud i pak chcete chovat, obraťte se na klubového poradce chovu, on ví i o krycích kocourech a je schopen přímo doporučit jaký kocour by padnul na vaši kočičku i jaká vyšetření by před připuštěním měla absolvovat aby se vám narodil vrh zdravých koťat.....

Ulikey
napsal(a):
Moc děkuji za rady.
...není vůbec zač......