Britská krátkosrstá koťata PP

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - ChS Pretty Lili nabízí k rezervaci pos...
21000 KčJana2532004
XXX.XXX.228.117
Dobrý den, mám zamluvenou “britskou kočku”, ale nezdá se mi úplně jako britská. Co myslíte?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Má britskou medvídčí hlavičku, ale co chcete soudit na kotěti, které je ještě malé.
Během růstu se může změnit (natáhnout, zakulatit). Je to bezpapírák a záruka tam není.
Za kolik to máte domluveno, jestli to není příliš důvěrné?
Jana2532004
XXX.XXX.228.117
napsal(a):
Má britskou medvídčí hlavičku, ale co chcete soudit na kotěti, které je ještě malé.
Během růstu se může změnit (natáhnout, zakulatit). Je to bezpapírák a záruka tam není.
Za kolik to máte domluveno, jestli to není příliš důvěrné?
Mám ji domluvenou za 4 500,-
Janae1
XXX.XXX.160.6
Hlavička kulatá, ouška od sebe, ale nemá moc dlouhý čumáček?
Ale nemám britky, nevím.
Plně chápu vzít si takové kotě zadarmo, nebo za náklady, protože nehoda se stát může, ale nechápu, proč někdo množí bezpapíráky za takové horentní sumy ...když si vezmu, že trochu připlatím a mám vymazlené kotě se zárukou plemene a se zdravotními testy...ono jako jsou to peníze zadavatelky, ať si je samozřejmě utratí za co chce, jen bych se bála zdravotní stránky, pokud tam je britka a já osobně bych nezaplatila takovou částku za kotě neurčitého původu (může to být mix, nemusí tam být britka vůbec, rodiče mohou být britky z nějakého důvodu vyřazené z chovu - třeba nějaká vada) bez zdravotních testů. Bez evidence předků nemáte šanci zjistit, jestli někdo z rodičů, či prarodičů nenese nějakou vadu, či nemoc (na kočce to nemusí být vůbec vidět a může se spousta věcí projevit až v pozdějším věku)...a bohužel těch nemocných zvířat bývá dost a léčba mnohdy nákladná, nebo i nemožná. Minimálně bych doporučovala zjistit si zdravotní problémy kočičích plemen, stejně tak i virových onemocnění...kotě snad bude už přeočkované a nebudete jej od matky brát dříve, než ve 12 týdnech http://www.catmania.cz/kote/21-chov/kote/7-vek-kote (dříve je to i trestné) ...pokud očkování a další zdravotní péči nemá, dala bych od toho ruce okamžitě pryč. tady máte něco o těch chorobách http://www.naceradska.cz/geneticke-choroby-kocek/
BlankaJi
XXX.XXX.208.108
Většina briťáčků modrých by měla mít očí do oranžova, nebo jantar, mourování by nemělo být výrazné.