Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

adriana21

13.7.2020 15:52
adriana21

XXX.XXX.214.47

Ahojte , pred pár dňami som so domov doniesla britské mačiatko.

Dávam jej granule a kapsicky od Whiskas. No chcela by som jej spestriť jedalnicek a na nete niekde píšu, že môže a potom zas nemôže určitú potravinu, ak máte nejaké recepty (názory) alebo skúsenosti, že čo vaše mačičky majú rady tak budem rada ak mi ich tu napíšete

13.7.2020 16:30
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mám také britské mačiatko už čtvrté a už je mu 9 měsíců, ale pořád je to mimi Kočky jsou specifické, ne každá žere všechno, spíš každá žere jen něco První můj kocour nežral nic jiného do svých 12let než granule Royal Canine Kočka polovinu života jen konzervy Miamor, než se jich obežrala a pak už ty levné šunty tipu Whiskas, Kitekat apod. Ani jeden nechtěl maso. Nová kočena granule Royal, protože byly k dispozici pro kocoura a kapsičky všechny možné, celkem často i nějaké masko. Teďka náš mladý dostává denně maso a k tomu má granule Apllaws, Royalky a kapsičky Felix, Whiskas, Sheba...Drahé kupovat nebudu, na co taky, má maso.

14.7.2020 14:55
LuciferOv

XXX.XXX.35.236

Já mám doma taky nově britskou - má 3 měsíce.
Dávám ji granulky RC a N&D, konzervy od Feringy, Animody nebo Cosma, a pak občas Lipanek (malinko) nebo přemražené maso. Můžete uvařit i srdíčka.
Pokud chcete krmit dobře, vykašlete se na Whiskas, kočka je masožravec ne býložravec.
Zkuste mrknout na Brit Premium kitten, mají skvělé složení granulí a jednu řadu kapsiček s velkým podílem masa

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2020 14:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

a co takhle.....MASO

18.7.2020 04:05
rapotacka11

XXX.XXX.212.162

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a co takhle.....MASO

No vždyť Lucifer píše, že je kočka masožravec
a radí granule, skvělé Britky.

19.7.2020 15:44
LuciferOv

XXX.XXX.236.47

Já neříkám, že Brit jsou nějaké top, ale jestli paní krmí teď whiskasem, tak předpokládám, že na lepší granule než Brit asi nebude mít finance 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík