Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Niky76761

29.7.2020 14:37
Niky76761

XXX.XXX.237.25

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat čím krmíte kočičky? Mám doma dvě britky a doteď jsem je krmila purinou ale všimla jsem si že jedna z kočičekl má horší srst, více líná a má suchou pokožku, dnes jsem vyzkoušela nové granule které mi paní ve zverimexu doporučila ale mají vysoký obsah bílkovin a nevím jestli je vhodné tomto krmit neustále. Máte nějaké zkušenosti s tímto krmivemh?
Popřípadě můžu poprosit o tip na lepší kvalitní krmivo?

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2020 16:30

Niky76761 napsal(a):
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat čím krmíte kočičky? Mám doma dvě britky a doteď jsem je krmila purinou ale všimla jsem si že jedna z kočičekl má horší srst, více líná a má suchou pokožku, dnes jsem vyzkoušela nové granule které mi paní ve zverimexu doporučila ale mají vysoký obsah bílkovin a nevím jestli je vhodné tomto krmit neustále. Máte nějaké zkušenosti s tímto krmivemh?
Popřípadě můžu poprosit o tip na lepší kvalitní krmivo?

Já krmím jako základ maso - hovězí nebo vepřové srdce syrové, kuřecí krky nebo skelety vařené + občas syrová játra. K tomu konzervy - co zrovna mají v obchodě, ideálně ve slevě (čili značku až tak neřeším). Vejce (ani syrové, ani vařené) se nesetkalo s úspěchem, asi mám divné kocoury. A nechávám vylizovat krabičky od sýrů. Granule přidávám jenom staršímu - dieta renal.

29.7.2020 22:24
LuciferOv

XXX.XXX.236.78

Řekla bych, že nové granule jsou rozhodně lepší než Purina.
Řadí už se mezi superpremiové granule. Ale doteď jsem ani nevěděla, že vůbec existují 😀 Bonus je to, že nemají žádné obiloviny, protože kočka je masožravec.
Takže krmte buď masem, nebo pokud si netroufáte, tak bych zkusila tyto granulky.

Jen pozor, při přechodu na nové krmivo, zvláště Grain free se může u kočiček přechodně objevit průjem.

Kvalita srsti se také nezlepší hned,takže potrvá, než uvidíte výsledek.

Ideální je krmit tím, čím krmili v chovné stanici, ty slušné krmí kvalitními granulkami a masem.

Oblíbené značky granulí jsou Royal Canin, Applaws, Orijen.

Já jsem roky krmila vet dietou od RC a teď nové kotě dostává N&D, Feringu a maso 😉

31.7.2020 14:42
irena1990

XXX.XXX.225.131

Máte zkušenosti s vetlife? Například tady mají několik produktů? mám problém ten, že kočka než se mi dostala do rukou žrala kitekat apod. tedy dochucené, výrazné, nekvalitní, hills mi nežere, royal canin mi nežere, masové konzervy nežere, co žere jsou kuřecí prsa syrová, ale granule? Přijde čichne, jde, max pět kousků sežere, divím se, že nemá hlad :D už nevím jaké zkusit, kapala jsem lososový olej, nic, kapku vývaru, nic :D https://www.domacizoo.cz/kategorie/zradlo-a-kocici-krmiva-47/ tady odkaz na ten vetlife ... u vet byla, je zdravá ...

31.7.2020 15:27

irena1990 napsal(a):
Máte zkušenosti s vetlife? Například tady mají několik produktů? mám problém ten, že kočka než se mi dostala do rukou žrala kitekat apod. tedy dochucené, výrazné, nekvalitní, hills mi nežere, royal canin mi nežere, masové konzervy nežere, co žere jsou kuřecí prsa syrová, ale granule? Přijde čichne, jde, max pět kousků sežere, divím se, že nemá hlad :D už nevím jaké zkusit, kapala jsem lososový olej, nic, kapku vývaru, nic :D https://www.domacizoo.cz/kategorie/zradlo-a-kocici-krmiva-47/ tady odkaz na ten vetlife ... u vet byla, je zdravá ...

Maso nechce? Já budu za chvíli kocourům připravovat "krabičkovou" dietu. Uvařím a oberu kuřecí křídla + přidám nakrájena syrová vepřová srdce (bo hovězí neměli, ta jsou lepší). Naskládám do krabiček od Ramy a pak už jenom vytahuju z mrazáku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík