Sibiřská kočka holčička

Prodám Sibiřskou kočku - Odrostlé koťátko Adélka hledá ten nejlepší domov....
20000 KčZdravim, mate nekdo skusenosti s Advantage pipetou na parazity hlavne na usni svrab.Rada bych se zeptala zdali je normalni aby po aplikaci pred 12 dnema 1 kapkou, se koteti objevila v uchu po kompletnim cisteni zase ta sama spina cerne hnusy od svrabu???Podle krabicky by mela parazita zahubit ale usi jsou zase zaspinene a sehnat vete je docela obtizne proto bych rada o radu, zdali to bude ucinkovat a pockat nebo jit k vete??Nemam stim skusenosti, dekuji za rady a typi.
Osobně bych to řešil s vetem, zda je vhodné použít stejný preparát a zda se nevytvořil zánět. Na zánět mám velice dobré zkušenosti s kapkami Mitex. Jsou na předpis.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Elleennaa
napsal(a):
Prave ze je to od vete svrab , a tu krabicku jsem koupila u dr. Max .Prave stronghold take znam Me doporucila prave ten Advantage a nevim jestli prave znovu jit nebo aplikovat druhou kapku.Mockrat Vam dekuji za informaci.Prave Me bylo receno ze na prvni kapku to zabere.Mockrat dekuji
Lepší je Stronghold přímo do ucha, jak píše Tina.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tina125
napsal(a):
My jsme ho nedávali do ucha, ale normálně za krk. A opakovali jsme to po třech týdnech.
Já přímo do ucha.