Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2020 15:02
Elleennaa

XXX.XXX.87.44

Zdravim, mate nekdo skusenosti s Advantage pipetou na parazity hlavne na usni svrab.Rada bych se zeptala zdali je normalni aby po aplikaci pred 12 dnema 1 kapkou, se koteti objevila v uchu po kompletnim cisteni zase ta sama spina cerne hnusy od svrabu???Podle krabicky by mela parazita zahubit ale usi jsou zase zaspinene a sehnat vete je docela obtizne proto bych rada o radu, zdali to bude ucinkovat a pockat nebo jit k vete??Nemam stim skusenosti, dekuji za rady a typi.

31.12.2020 16:08
Fernando

XXX.XXX.27.148

Jak víte, že to je svrab? Může to být ale zánět.. Tak doporučuju veterináře než domácí zkoušení léčby.

31.12.2020 17:19
Tina125

XXX.XXX.193.217

Také raději doporučuji veterináře, ale i za předpokladu, že by to byl svrab, tak ano je to možné. My u dvou koček v minulosti léčili teda Strongholdem, ale taky nestačila pouze jedna aplikace. Museli jsme opakovat několikrát.

31.12.2020 17:27
Elleennaa

XXX.XXX.87.44

Prave ze je to od vete svrab , a tu krabicku jsem koupila u dr. Max .Prave stronghold take znam Me doporucila prave ten Advantage a nevim jestli prave znovu jit nebo aplikovat druhou kapku.Mockrat Vam dekuji za informaci.Prave Me bylo receno ze na prvni kapku to zabere.Mockrat dekuji

31.12.2020 17:44
Fernando

XXX.XXX.27.148

Osobně bych to řešil s vetem, zda je vhodné použít stejný preparát a zda se nevytvořil zánět. Na zánět mám velice dobré zkušenosti s kapkami Mitex. Jsou na předpis.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2020 17:47

Elleennaa napsal(a):
Prave ze je to od vete svrab , a tu krabicku jsem koupila u dr. Max .Prave stronghold take znam Me doporucila prave ten Advantage a nevim jestli prave znovu jit nebo aplikovat druhou kapku.Mockrat Vam dekuji za informaci.Prave Me bylo receno ze na prvni kapku to zabere.Mockrat dekuji

Lepší je Stronghold přímo do ucha, jak píše Tina.

31.12.2020 18:56
Tina125

XXX.XXX.193.217

My jsme ho nedávali do ucha, ale normálně za krk. A opakovali jsme to po třech týdnech.

31.12.2020 19:14

Tina125 napsal(a):
My jsme ho nedávali do ucha, ale normálně za krk. A opakovali jsme to po třech týdnech.

Já přímo do ucha.

Přidejte reakci

Přidat smajlík