Kiki123

XXX.XXX.160.134
Dobrý den,
chci se zeptat jaké kvalitní, chutné a hlavně s vysokým podílem vitamínů mokré krmivo, byste mi doporučili pro 6. měsíční koťátko.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kiki123
napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat jaké kvalitní, chutné a hlavně s vysokým podílem vitamínů mokré krmivo, byste mi doporučili pro 6. měsíční koťátko.
Děkuji.
Jako základ maso, vejce, tvaroh.

Líza konzerva. Nebo Chejn.
Tomu mému trotlovi je 7 měsíců a konzervu jen z hladu,granule mu nechutnají,ale veškeré masíčko má rád.Myš by se mnou vyměnil pouze za rybu,cejnka,oukleje a to sežere i s šupinama.

kouták
napsal(a):
Tomu mému trotlovi je 7 měsíců a konzervu jen z hladu,granule mu nechutnají,ale veškeré masíčko má rád.Myš by se mnou vyměnil pouze za rybu,cejnka,oukleje a to sežere i s šupinama.
Asi má v předcích kočku rybářskou
napsal(a):
Asi má v předcích kočku rybářskou
Spíš páníčka,který chodí na ryby a když si vzpoměl na říkanku"kde je ta ryba,kočka jí snědla",tak vylovil čeřenem z rybníka na zahradě malé rybyčky a nakrmil to nadělení 6 koťat, které mu cizí kočka přivedla.Od té doby jsem je pravidelně jednou za 14 dnů krmil rybama.
Nyní,když je Mourek sám a stal se pánem na chalupě,tak mu jeho kámoška vydra vždy nechá na hrázi kus ryby a on už je jak koule,že ani nesežere to,co mu přivezu jednou za 4 dny.Je strašně šikovnej,protože už pozná po hlase mé auto a než zacouvám k bráně,tak už u ní čeká,ale hlad nemá a musí se třít o mé nohy a válí přede mnou sudy.Vezmu tedy tu chlupatinu do náruče a jdem odemknout chalupu.Zbavit se ho jen na chvilku je umění.