Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kiki123

27.1.2022 16:41
Kiki123

XXX.XXX.160.134

Dobrý den,

chci se zeptat jaké kvalitní, chutné a hlavně s vysokým podílem vitamínů mokré krmivo, byste mi doporučili pro 6. měsíční koťátko.

Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2022 17:23

Kiki123 napsal(a):
Dobrý den,

chci se zeptat jaké kvalitní, chutné a hlavně s vysokým podílem vitamínů mokré krmivo, byste mi doporučili pro 6. měsíční koťátko.

Děkuji.

Jako základ maso, vejce, tvaroh.

27.1.2022 20:36
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Kapsy jako doplněk - svačina třeba.
U kočky je základ krmné dávky syrové maso.
Čerstvé. Všechny druhy = vyzkoušet.

27.1.2022 20:42

Líza konzerva. Nebo Chejn.

27.1.2022 22:06
kouták

XXX.XXX.168.33

Tomu mému trotlovi je 7 měsíců a konzervu jen z hladu,granule mu nechutnají,ale veškeré masíčko má rád.Myš by se mnou vyměnil pouze za rybu,cejnka,oukleje a to sežere i s šupinama.

27.1.2022 23:07
canka

XXX.XXX.215.25

kouták napsal(a):
Tomu mému trotlovi je 7 měsíců a konzervu jen z hladu,granule mu nechutnají,ale veškeré masíčko má rád.Myš by se mnou vyměnil pouze za rybu,cejnka,oukleje a to sežere i s šupinama.

Ježiš to je roztomilouš

28.1.2022 09:49

kouták napsal(a):

Asi má v předcích kočku rybářskou

28.1.2022 15:37
Bobča

XXX.XXX.20.192

canka napsal(a):
Ježiš to je roztomilouš

a jakou má na čele kresbu..."M"

28.1.2022 17:13
kouták

XXX.XXX.168.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Asi má v předcích kočku rybářskou

Spíš páníčka,který chodí na ryby a když si vzpoměl na říkanku"kde je ta ryba,kočka jí snědla",tak vylovil čeřenem z rybníka na zahradě malé rybyčky a nakrmil to nadělení 6 koťat, které mu cizí kočka přivedla.Od té doby jsem je pravidelně jednou za 14 dnů krmil rybama.
Nyní,když je Mourek sám a stal se pánem na chalupě,tak mu jeho kámoška vydra vždy nechá na hrázi kus ryby a on už je jak koule,že ani nesežere to,co mu přivezu jednou za 4 dny.Je strašně šikovnej,protože už pozná po hlase mé auto a než zacouvám k bráně,tak už u ní čeká,ale hlad nemá a musí se třít o mé nohy a válí přede mnou sudy.Vezmu tedy tu chlupatinu do náruče a jdem odemknout chalupu.Zbavit se ho jen na chvilku je umění.

28.1.2022 19:16
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

U nás se ryby nikdo nedotkne Ryba nechtěně vyskočí na molo, doplácá se pod stolek nebo lehátko a tam se plácá mezi nohama, až doplácá. Čumí na to pes a nejspíš i kočky a já ji takhle ráno najdu po smrti, netknutou. Tak ji hodím na kompost, tam ji najde Macek ze sousedství, nebo liška.

Přidejte reakci

Přidat smajlík