Dobrý den,
chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s poličkami, které se zavěsí na zeď. Kocour je briťák, v 9 měsících má 3,5 kg a tváří se, že mamut z něj v dospělosti (snad) nebude, takže bych ráda kvůli úspoře prostoru zkusila tuto možnost. Mám škrabadlo do stropu na balkoně, ale kvůli pohybu řeším i něco do pokoje. Zajímá mě, jestli vaše kočky poličky využívají (ten můj má výšky rád) a jestli se kolem poliček příliš neničí zeď.
Anebo cokoliv, co byste na toto téma poradili :-).
Moc děkuji.
zkuste to projít...je tam něco i na stěnu...
https://www.zoohit.cz/shop/kocky/pelisky_polstare
Máme hromadu poliček a prolézaček. Jednoznačně ale z těch na zdi vede tento pelíšek. Vejde se do ní pohodlně i můj maiňák. Zatím máme dva, ale už vím, kam přidělat další
Uživatel s deaktivovaným účtem

toto video si ponechme v paměti, až zase bude třeba dát ukázku cat friendly bytu
musím pustit taťkovi
Máme 9 mačiek, 4 vonkajšie ( 2 z nich chodia niekedy dnu, ďalšie 2 sú veľmi plaché) a 5 čisto vnútorných - nerobili sme im nič špeciálne, majú k dispozícii celý dom, tak to aj využívajú - poličky na knihy, kuchynská linka, skrine...
Jooo, jako pro kočky paráda. Já už vidím, jak to všechno uklízím. Dvě moje kachny si jdou zahrabat do vody a hned na to do bentonitového steliva. Chlupy se drží i na hladkých policích, co mají jako schůdky k miskám s granulemi (aby jim to nežral pes). Když sundávám pelechy z polic ve výšce, vždycky nadávám, že si musím brát stupínek, abych vůbec dosáhla. A zejména teď, když se zdá, že nejmladší bude alergický nejspíš na prach/roztoče nebo něco jiného v prostředí, jsem úplně hotová, když neustále těch pár jejich prolézaček uklízím