Odpočívadla na stěnu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2022 13:14
Adámek2

XXX.XXX.185.145

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s poličkami, které se zavěsí na zeď. Kocour je briťák, v 9 měsících má 3,5 kg a tváří se, že mamut z něj v dospělosti (snad) nebude, takže bych ráda kvůli úspoře prostoru zkusila tuto možnost. Mám škrabadlo do stropu na balkoně, ale kvůli pohybu řeším i něco do pokoje. Zajímá mě, jestli vaše kočky poličky využívají (ten můj má výšky rád) a jestli se kolem poliček příliš neničí zeď.
Anebo cokoliv, co byste na toto téma poradili :-).
Moc děkuji.

10.2.2022 15:23
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Je to úžasné, kočky výšky milují.
Ideální jsou dlouhé police,
ale i menší.

10.2.2022 17:03
Bobča

XXX.XXX.20.192

zkuste to projít...je tam něco i na stěnu...

https://www.zoohit.cz/shop/kocky/pelisky_polstare

10.2.2022 21:12
odberryho

XXX.XXX.62.254

Máme hromadu poliček a prolézaček. Jednoznačně ale z těch na zdi vede tento pelíšek. Vejde se do ní pohodlně i můj maiňák. Zatím máme dva, ale už vím, kam přidělat další

11.2.2022 08:06
Adámek2

XXX.XXX.185.145

Moc děkuji za reakce, pelíšek vypadá hezky a má super hodnocení, půjdu do něj :-). Doplním policemi od Rajenpets.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2022 08:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

toto video si ponechme v paměti, až zase bude třeba dát ukázku cat friendly bytu

musím pustit taťkovi

17.2.2022 10:19
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Jóó, naprosto paráda Věřím, že v takovém domě nemá kočka ani tu pořebu jít ven. Někdo promění svůj dům v dětskou hračkárnu, někdo v pavilon koček Přiznám, že já bych asi ochotná nebyla. Pokud už bych při zařizování domu do toho nešla s tímto projektem, tak jak pánové.

18.3.2022 20:07
Semirah

XXX.XXX.240.113

Máme 9 mačiek, 4 vonkajšie ( 2 z nich chodia niekedy dnu, ďalšie 2 sú veľmi plaché) a 5 čisto vnútorných - nerobili sme im nič špeciálne, majú k dispozícii celý dom, tak to aj využívajú - poličky na knihy, kuchynská linka, skrine...

18.3.2022 22:16
odberryho

XXX.XXX.62.254

Jooo, jako pro kočky paráda. Já už vidím, jak to všechno uklízím. Dvě moje kachny si jdou zahrabat do vody a hned na to do bentonitového steliva. Chlupy se drží i na hladkých policích, co mají jako schůdky k miskám s granulemi (aby jim to nežral pes). Když sundávám pelechy z polic ve výšce, vždycky nadávám, že si musím brát stupínek, abych vůbec dosáhla. A zejména teď, když se zdá, že nejmladší bude alergický nejspíš na prach/roztoče nebo něco jiného v prostředí, jsem úplně hotová, když neustále těch pár jejich prolézaček uklízím

Přidejte reakci

Přidat smajlík