Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nikol369

6.3.2022 11:16
Nikol369

XXX.XXX.229.225

Dobrý den, nemáte, prosím, někdo zkušenosti s tím, že by si vaše kočička kousala ocas? Přítel si vzal dvě nalezena koťátka, kocourek si kousal ocas do krve, až mu museli jeden článek amputovat..bohužel v tom ale pokračuje 😕 už nevíme, co s ním. Budu vděčná za jakoukoli radu, děkuji.

6.3.2022 15:25
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Bodlinko, neprojevuje se tak nějaká nemoc? Mám dojem, že jsem o něčem takovém dávno pradávno četla, bylo to asi na psech tedy. Teď nemyslím psychická.

Janae.

6.3.2022 16:01
Janae.

XXX.XXX.160.6

Pokud jste vyloučili ostaní možnosti - parazity, alergie, nemoci, boleti páteře.....prostě vše, při čem by mohl ocas bolet nebo svědit, pak zbývá ještě hyperestezie, ale to bych vám nepřála.

7.3.2022 10:56
Bobča

XXX.XXX.20.192

Sice je to zkušenost se psem...ale...Ptala jsem se švagruše,co mají Akita inu...taky si od mala kouše ocas..Bral prášky-neví už jaké,desinfekci na ten konec...nic nepomohlo...dělal to prý ze stresu..když někdo šel kolem,nebo štěkali vedle psi...Když byl v klidu,tak to nedělal...Došlo to až tak daleko,že by mu ho amputovali , to nechtěla,tak ho pak nechala být..dělá to dál...pak si to sám olizuje...

Marabu

5.5.2022 12:28
Marabu

XXX.XXX.20.154

Zdravím, jak jste dopadli? Mám stejný problém ale s ročním kocourem. Z ničeho nic před 14 dny hyperestezie, dle veta z blech i když žádné nenašel a včera mu byl amputovan také kousek ocasku, prý tam měl zranění. Já si spis myslím, ze si to zranění způsobil sám, jak si do něho kousal. Nyní má stehy a do ocasku si stejně kouše a je nervni. Je nervni a já už také.

Přidejte reakci

Přidat smajlík