Nikol369

XXX.XXX.229.225
Dobrý den, nemáte, prosím, někdo zkušenosti s tím, že by si vaše kočička kousala ocas? Přítel si vzal dvě nalezena koťátka, kocourek si kousal ocas do krve, až mu museli jeden článek amputovat..bohužel v tom ale pokračuje 😕 už nevíme, co s ním. Budu vděčná za jakoukoli radu, děkuji.
Janae.

XXX.XXX.160.6
Pokud jste vyloučili ostaní možnosti - parazity, alergie, nemoci, boleti páteře.....prostě vše, při čem by mohl ocas bolet nebo svědit, pak zbývá ještě hyperestezie, ale to bych vám nepřála.
Sice je to zkušenost se psem...ale...Ptala jsem se švagruše,co mají Akita inu...taky si od mala kouše ocas..Bral prášky-neví už jaké,desinfekci na ten konec...nic nepomohlo...dělal to prý ze stresu..když někdo šel kolem,nebo štěkali vedle psi...Když byl v klidu,tak to nedělal...Došlo to až tak daleko,že by mu ho amputovali , to nechtěla,tak ho pak nechala být..dělá to dál...pak si to sám olizuje...
Marabu

XXX.XXX.20.154
Zdravím, jak jste dopadli? Mám stejný problém ale s ročním kocourem. Z ničeho nic před 14 dny hyperestezie, dle veta z blech i když žádné nenašel a včera mu byl amputovan také kousek ocasku, prý tam měl zranění. Já si spis myslím, ze si to zranění způsobil sám, jak si do něho kousal. Nyní má stehy a do ocasku si stejně kouše a je nervni. Je nervni a já už také.