Britský medvídek

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Chlupatý dlouhosrstý medvídek Darcy hl...
DohodouKocour v nedeli večer snědl kousek alobalu od sýra apetito.Zřejmě obal vypadl z odpadkového koše , našla jsem zbytek pod linkou. Kousek vyzvracel, pak jsem ještě našla kousky ve stolici v pondělí a v úterý, středa nic a ve včtvrtek zas kousek v bobku. Vyjde to z něj nebo mám se obávat , že by zůstaly ve střevě nejaké zbytky a způsobily problém. Je už to 4dny, kocour je pohodě a žere a hraje si....akorát já trnu aby se ještě něco časem neprojevilo.... Stalo se Vám něco podobného? Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
evila
napsal(a):
Kocour v nedeli večer snědl kousek alobalu od sýra apetito.Zřejmě obal vypadl z odpadkového koše , našla jsem zbytek pod linkou. Kousek vyzvracel, pak jsem ještě našla kousky ve stolici v pondělí a v úterý, středa nic a ve včtvrtek zas kousek v bobku. Vyjde to z něj nebo mám se obávat , že by zůstaly ve střevě nejaké zbytky a způsobily problém. Je už to 4dny, kocour je pohodě a žere a hraje si....akorát já trnu aby se ještě něco časem neprojevilo.... Stalo se Vám něco podobného? Děkuji.
Průchod střevem je cca 24 hodin. Takže jestli sežral v neděli a ještě ve čtvrtek je v bobku... Nežere vám to opakovaně?
Uživatel s deaktivovaným účtem
evila
napsal(a):
Proč sýr?
Viz rapotačka. Protože mu chutná. Já nechávám kocoury vylizovat obaly od jogurtů, sýrů a másla.
Já ale neřeším stravu, ale alobal ve střevě, který když se zmuchlá v kuličku tak je pěkně tvrdý, a mám obavy aby to tam neudělalo paseku. Už je to 5 dní, dnes byl bobek "čistý", kocour je v pohodě , tak snad to bude v pořádku. Jinak taveňák bych kočce určitě nedávala, když tak trochu tvarohu nebo plnotučného jogurtu či kysané smetany.
evila
napsal(a):
Já ale neřeším stravu, ale alobal ve střevě, který když se zmuchlá v kuličku tak je pěkně tvrdý, a mám obavy aby to tam neudělalo paseku. Už je to 5 dní, dnes byl bobek "čistý", kocour je v pohodě , tak snad to bude v pořádku. Jinak taveňák bych kočce určitě nedávala, když tak trochu tvarohu nebo plnotučného jogurtu či kysané smetany.
Do kuličky se vám ve střevě nezmuchlá, to se nebojte. Kousek alobalu, když jste zbytek našla je naprosto zanedbatelný, to vykadí jako nic.
evila
napsal(a):
ano,to určitě..jsem ráda,že už je bobek čistý..to byla taková "odbočka". ..nic proti ničemu