Stepi

XXX.XXX.76.66
Dobrý den, 21.3.22 se mi už z venku nevrátil náš Karlíček. Je to přistěhovalec, který rád courá, ale vždy se vrátil. Prosím pokud jste ho někdo někde viděl, případně ho máte doma (třeba v léčení), dejte prosím vědět, moc mi chybí. PSČ 273 51. Odměna jistá. Děkuji moc. tel. 725593060
Stepi

XXX.XXX.26.117
Děkuji. Vylepila jsem letáky, sousedů se ptala. Vše x-krat obešla. Jako by se něm zem slehla. Vykastrovany nebyl, majitelka zakázala, přestože u nás žil 4 roky. Neměla jsem ji poslechnout...No pozdě. Přeji si, aby přišel! Pak mu tu ozdobu nechám fiknout!
jestli není kastrovaný,tak by to mohl být jarní výlet za kočkama..dceři se takhle kocour vracel po týdnu až 14dnech...jednou po půlroce...mě kastrovaný utekl mezi panelákama a našla jsem ho za měsíc...ještě vydržte!!hledala bych i po příkopách..kdyby náhodou ..ale máte jistotu ....nebo někde zavřený omylem v kůlně nebo sklepě..
Bobča
napsal(a):
jestli není kastrovaný,tak by to mohl být jarní výlet za kočkama..dceři se takhle kocour vracel po týdnu až 14dnech...jednou po půlroce...mě kastrovaný utekl mezi panelákama a našla jsem ho za měsíc...ještě vydržte!!hledala bych i po příkopách..kdyby náhodou ..ale máte jistotu ....nebo někde zavřený omylem v kůlně nebo sklepě..
Tý jo, kastrovaný se toulal měsíc? Jakto?
Jinak ještě doporučuji obvolat blízké i vzdálenější útulky, veteriny, obecní úřady, uvědomit myslivce, snad policii, ptát se také dětí!
Dívejte se do všech skulin a skulinek, ale nemyslím si, že by se pohyboval v blízkém okolí vašeho domova, spíš se toulnul někam dál, možná bojoval o nové teritorium.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nugátek
napsal(a):
Jinak ještě doporučuji obvolat blízké i vzdálenější útulky, veteriny, obecní úřady, uvědomit myslivce, snad policii, ptát se také dětí!
Dívejte se do všech skulin a skulinek, ale nemyslím si, že by se pohyboval v blízkém okolí vašeho domova, spíš se toulnul někam dál, možná bojoval o nové teritorium.
Zvláštní. V jednom vlákně se ptáte, jak najít ztraceného kocoura a pořád z nás páčíte nějaké rady. A tady vystupujete jako znalec. Nějak tomu nerozumím.
Nugátek
napsal(a):
je to trochu jinak...utekl mi od veteriny asi kilometr od domova..a já ho hledala tam,kde mě utekl-ve velkém sídlišti v Olmiku...
a on se mezitím vracel,ale zahnul o ulici dřív a tam byl u lidí,kteří se o něj starali...a pak vyvěsili cedulku,že se našel kocour...Já tím myslela,že ať nepřestávají hledat!!Já měla vyvěšených na 40 letáků tam,kde se ztratil...a on zatím byl jinde..Ale našel se po měsíci
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Zvláštní. V jednom vlákně se ptáte, jak najít ztraceného kocoura a pořád z nás páčíte nějaké rady. A tady vystupujete jako znalec. Nějak tomu nerozumím.
To proto, že už jsem toho kvůli mému kocourkovi hodně nacetla. Vím, jak je to hrozné když se kocourek ztratí a chtěla jsem paní podat nějakou radu.
Ale zároveň bych ráda slyšela další rady, které já neznám.
Stepi

XXX.XXX.76.66
Děkuji za podporu všem. Chodil na jaře tak na týden pryč, teď už je to ale dlouho.
Ach, ani nevíte jak moc mě to mrzí. Držím vám palce
Snad se najde - hlavně to nikdy, nikdy a nikdy nevzdávejte. Držte se , budu na vás myslet .
Ještě jeden takový tip - nevzal vám ho někdo ? Mohlo se stát, taky už se nám to jednou stalo!
Ale teď praktické rady - dejte to třeba i na Bazoš (příklad: https://zvirata.bazos.cz/inzerat/151084872/ztraitla-se-nam-kocicka-videli-jste-ji.php ), HyperInzerci nebo další sociální sítě. Hlavně to vyvěste i na Facebook (bylo by dobré kdyby vám to zveřejnila obec - https://www.facebook.com/obeckuncina/photos/a.1451161045010724/4841744122619049/ ). Nic nepodceňujte - už tu padl nápad s plakáty což je super. Hlavně Psí detektiv ( https://www.psidetektiv.cz ) / mám s tím jen samé dobré zkušenosti! . Další super příloha s předlouhou tady: http://www.luckycats.cz/hledani/ . Dělám pdole ní všechny plakáty . Lidi si toho určitě všimnou! A můžete házet i menší podrobnější letáky do schránky. Přeji hodně štěstí!