Zaana

XXX.XXX.206.22
Dobrý den
Prosím o radu, jak děláte, když máte doma dospělou kočku a pořídíte si kotě, které má jiné granule. Naše kočka má v misce granule neustále, tak teď nevím, jak řešit, aby si je navzájem nejedli. Misky na čip je pro mě bohužel moc velká investice :(
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zaana
napsal(a):
Dobrý den
Prosím o radu, jak děláte, když máte doma dospělou kočku a pořídíte si kotě, které má jiné granule. Naše kočka má v misce granule neustále, tak teď nevím, jak řešit, aby si je navzájem nejedli. Misky na čip je pro mě bohužel moc velká investice :(
Já mám kocoury dospělé a odděluji balkónem, protože starší má ledvinovou dietu. Oba mají granule jenom jako doplněk - starší v kouli s otvory a mladší na ně kupodivu nechodí. Spíš obráceně, že starší občas zobne jeho granule z misky. Asi jsem moc nepomohla, no.

si to budou žrát, ale ničemu to nevadí. klidně můžou žrát to stejné.
Mě vysvětlovala prodavačka,že v těch kotěcích je víc "věcí" na růst,výživu a tak,že by dospělá kočka po nich tloustla...Takže já pak po roce dávala dospělé...ale v rekonvalescenci mu přilepšila kotěcíma...
Takže,já bych dala kotěcí kapsičku kotěti zvlášť..pohlídala bych ho,aby ji zbaštil,a pak se přikrmí na granulích...co tak smíchat oboje granule??

granule takto vůbec neřeším
a nad mokrým krmením má člověk kontrolu

lesnížínka
napsal(a):
Ale když na granulích, kapsičkách, konzervách..je psáno,,pro koťata", tak to ta dospělá kočka nesmí (a naopak)
Ale může, je to hlavně reklamní tah. Maximálně beru, že kotěcí granule jsou drobnější. Pokud si zadavatelka ošéfuje zbývající krmení, tak nevidím problém.
napsal(a):
Ale může, je to hlavně reklamní tah. Maximálně beru, že kotěcí granule jsou drobnější. Pokud si zadavatelka ošéfuje zbývající krmení, tak nevidím problém.
Reni, proto jsou tam ti smajlíci Čím asi tak v přírodě kočka ta koťata krmí? Jsou myši pro kočky a myši pro koťata? Nebo: ty jsi koťátko, takže ty dostaneš myší pupek, já spapám ouška a nožičky, abych nebyla pak tlustá...
Zaana

XXX.XXX.206.22
lesnížínka
napsal(a):
Reni, proto jsou tam ti smajlíci Čím asi tak v přírodě kočka ta koťata krmí? Jsou myši pro kočky a myši pro koťata? Nebo: ty jsi koťátko, takže ty dostaneš myší pupek, já spapám ouška a nožičky, abych nebyla pak tlustá...
Děkuji, tak zní to logicky, akorát mě to dřív nedošlo
I ty konzervy se složením neliší kotěcí a pro dospělé (myslím teď konkrétně od APPLAWS).