Britská modrá krátkosrstá koťátka

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Jsme malá chovatelská stanice Lovely P...
17000 Kčšmoula
XXX.XXX.81.99
Zdravím, kočičce - 11,5 roku - byla diagnostikována neregenerativní anemie. Dle rtg a sono a vyšetření moči není k anemii důvod. Zkusila jsem doplnit železo, kočka je od té doby letargická, jen leží a spí. Nakonec přestala žrát. Snažím se dokrmovat, ale nejsem si jistá, že dokrmuji dost. Dostavala jsem na vet léky na zvýšení chuiti k jídlu. Kočka se nechce nechat dokrmovat, každý pokus skončí bojem. Nevím si rady :(
Uživatel s deaktivovaným účtem
neregenerativní anemie není nemoc, ale příznak.
znamená to česky, že kočka je chudokrevná, ale její kostní dřeň na to nereaguje zvýšenou tvorbou krvinek. u kočky je to nejčastěji něco, co doprovází selhání ledvin (kvůli erytropoetinu).
důvod to prostě má, jestli ho váš vet nezná, potřebujete jiného. plus teda. pokud ta kočka nežere, potřebuje sondu, léčit nebo utratit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
šmoula
napsal(a):
Zdravím, kočičce - 11,5 roku - byla diagnostikována neregenerativní anemie. Dle rtg a sono a vyšetření moči není k anemii důvod. Zkusila jsem doplnit železo, kočka je od té doby letargická, jen leží a spí. Nakonec přestala žrát. Snažím se dokrmovat, ale nejsem si jistá, že dokrmuji dost. Dostavala jsem na vet léky na zvýšení chuiti k jídlu. Kočka se nechce nechat dokrmovat, každý pokus skončí bojem. Nevím si rady :(
Viz bodlinka.