Koťata Ragdoll s průkazem původu

Prodám Ragdolla - Chovná stanice Daisy, CZ hledá nové milující rodiny pro k...
20000 KčMarket001
XXX.XXX.140.81
Ahojky chtěla jsem se zeptat, máme doma 2 ragdollky jedna 3,5roku a druhá 3měsíce. Je u nás 5dnů a už se docela skamarádili, malá je plná elánu a hrozně hravá, ale všimla jsem si že když dovádí dýl pak dýchá pár vteřin s otevřenou tlamičkou jako pes kterému je vedro, nechci malovat čerty na zeď, ale u starší jsem si toho nevšimla když byla kotě.
Samozřejmě se zeptám jak půjdeme malou očkovat ale naše veterina je taková že nám nacpe vše jakékoliv vyšetření a já tam nechám spoustu peněz, ne že by mi nešlo o zdraví kotete ale veterinář to dělá zámerně aby jsme tam nechali co nejvíc, zkušenosti se starší kočkou.
Psala jsem panovi který nám jí prodával je bez papíru jako starší kočka a rodiče udajně netrpí na HCM-kardiomyopatii.. děkuji za odpovědi
Uživatel s deaktivovaným účtem
aktivní kotě lze zadýchat.
kardiomyopatii nelze diagnostikovat nijak než pomocí sona.
tohle mi dělali divočáci :
Benji (nespecifický zánět střev, což si nemyslím, že by nějak mohlo souviset)
Terezka (později diagnostikován problém dýchací trubice, což jistě souviset mohlo)
kdysi Matýsek I (u něj se nestihlo jakékoliv onemocnění projevit....vlak )
neboli, může to být normální projev ulítaného zdravého kotěte
a může to signalizovat onemocnění
"Psala jsem panovi který nám jí prodával je bez papíru jako starší kočka a rodiče udajně netrpí na HCM-kardiomyopatii.."
"údajně" = nulová informace
Market001
XXX.XXX.140.81
Market001
napsal(a):
Ahojky chtěla jsem se zeptat, máme doma 2 ragdollky jedna 3,5roku a druhá 3měsíce. Je u nás 5dnů a už se docela skamarádili, malá je plná elánu a hrozně hravá, ale všimla jsem si že když dovádí dýl pak dýchá pár vteřin s otevřenou tlamičkou jako pes kterému je vedro, nechci malovat čerty na zeď, ale u starší jsem si toho nevšimla když byla kotě.
Samozřejmě se zeptám jak půjdeme malou očkovat ale naše veterina je taková že nám nacpe vše jakékoliv vyšetření a já tam nechám spoustu peněz, ne že by mi nešlo o zdraví kotete ale veterinář to dělá zámerně aby jsme tam nechali co nejvíc, zkušenosti se starší kočkou.
Psala jsem panovi který nám jí prodával je bez papíru jako starší kočka a rodiče udajně netrpí na HCM-kardiomyopatii.. děkuji za odpovědi
Kotatko takhle vyvádí s takovou pyramidou 3patrovou kde jsou balonky, hrala si sní 20minut urcite a takhle dychala asi 5-10vterin
Nevím, ale také mám nyní doma 14 dní nové kotě k 15 měsíčnímu kocourovi. Malé má více podmětů - u nás je to nyní tak, že je kocourek velmi hravý, ale musí se také věnovat staršímu kocourovi při honičkách a pak lehne únavou