Saša strávila celý svůj život prozatím v útulku

Saša je poslední z černého gangu, která u nás čeká na nový domov - Bude jí...
Dobrý den,mám prosím dotaz:
Mám dva sourozence kočku a kocoura,necelé dva roky staří.
Oba jsou kastrovaní,klasické kočičky,nešlechtěné....jsou oba jiné povahy,kluk je dominantní a holčička bohužel usurpovana kocourem.
Dost na ni doráží,útočí,chytá ji za krk,spíš jakoby se chtěl pářit,ona to nesnese,syčí na něj a pěkně mu umí i nafackovat.
Pak se zase navzájem olizuji,jako by se nic nestalo,ale holka většinou nevydrží a přece jen mu preventivně nafackuje.
Jinak používají záchod,žádné značkování neexistuje,naštěstí.
Pokud jde o žrádlo nemají problém jist vedle sebe.
Nevím,jestli je to jen kočičí puberta,nebo se jejich rvačky budou prohlubovat.
Žijí v bytě,přes léto běhají na chatě a jde to celkem bez problémů.
Doma mají skrabadla,pelíšky,hračky,věnuji se jim formou hraní každý den,ale jen to napětí mezi nimi se mi nelíbí,máte někdo stejnou zkušenost?A co s tím,nebo je nechat být...děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
takového mám Bertíka
Bertík x Baruška = Barča se bojí, prchá a pro Alberta se stává lovnou zvěří = nenechám ho
Bertík x Matýsková = vyrovnaní soupeři, Máťa se mu umí postavit, mnohdy žene ona ho a mnohdy si spolu umí hezky pohrát. Zde zasahuji pouze pokud Matýsková nejeví snahu se aktivně zapojit
Pokud mi přijde že už se rvou dost,tak je na chvíli oddělim od sebe a zavřu do pokoje.
Pak se zklidní.
Jen nikdy naštěstí nedošlo na krev.
Castor, já ty své nenechám se rvát
jakože se válí v jednom klubku, řvou a lítají chlupy......to ani náhodou
a krev většinou žádná vidět není, ani při opravdu vážných rvačkách kocourů
rány kousance se zatáhnou a pak si to tam skrytě hnije
zkus kocoura odvést od kočičky třeba hrou, dřív než na ni zaútočí
potřebuje uvolnit energii
mého dokonale zničí lov světýlka laseru
a dá pokoj
Ano to docela funguje,peříčka...laser už ho nebaví.
Na chvíli se honí za perickem a po chvíli,jak když ji hleda,kde je a hlídá si ji,ale jen třeba na ni čumí a nic a někdy na ni naběhne...snažím se ho utahat,ona když chce,tak si jde prostě lehnout,někdy si hajnou i k sobě a vypadají úplně spokojeně...no je to někdy složité jim porozumět,nicméně děkuji za rady.