Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2023 22:16
Alibabas

XXX.XXX.148.110

Prosím o radu.Stěhujeme se z domu do bytu.
Máme 10letého kocoura.
Co je pro něj lepší varianta.
1.Ponechat ho s novým majitelem v domě se zahradou,kde se pohybuje po domě i zahradě.
2.Nebo si ho vzít s sebou..
Jde mi především o to aby byl kocour spokojen.
Děkuji za radu
Natalie

12.3.2023 22:42
Doron

XXX.XXX.162.50

Tak, vy ho znáte nejlíp...
Některé kočky jsou na svého majitele víc vázané než jiné.
Já bych naší kočku vzít musela, a nevadilo by jí být v bytě, protože ven chodí stejně jenom se mnou:))
Což to prostě zkusit ?
Kamarádi takhle taky koupili s domem i kočku a psa a sedli si dobře.
Prostě záleží jaký je kocour a jaký jsou noví majitelé.

13.3.2023 07:30
lesnížínka

XXX.XXX.17.126

Záleží, jestli je to taková ta micina, co vlastně žije sama venku a když vyjdete na zahradu přiběhne se nechat pohladit...té by nejspíš bylo jedno, kdo to udělá Otázkou jsou noví majitelé, jestli nemají zlého psa, nebo jestli oni nejsou z těch, co nemají rádi kočky. Moje kočky jsou spíše domácí, na zahradu v létě vyjdou třeba na půl dne, ale nejsou to takoví ti samorosti, i když o nějaké muckání nestojí. Nikdy nikde bych je nenechala, jsou to moje ,,dětičky". To není výčitka, to je jen konstatování, jak to mám (máme) s kočičákama my.

13.3.2023 09:41
Bobča

XXX.XXX.20.192

..Vzala bych ho sebou(nevím,jak velký byt budete mít)...Pokud by nebyl spokojený a táhlo by ho to ven,a novým majitelům by nevadil,dala bych ho k domečku zpátky...Jak je to daleko od nového bytu?? že byste za ním mohli chodit?

25.3.2023 10:31
tetrivek

XXX.XXX.82.8

Stěhovali jsme se se šestiletým kastrovaným venkovním kocourem. Dříve jsme bydleli v zástavbě venkovských domů se zahradami. A kus od nás rušná silnice. Kocour býval občas náladový a i když se mazlil rád. Tak díky jedněm sousedům, kteří ho honili a házeli po něm kameny, se někdy bál i nás
Teď bydlíme tři roky na samotě, máme pastvinu s ovcema. Okolo pole, louky, rybníky, remízky a les. A kočičák byl tedy asi tři týdny ve voliéře, kde si zvykl. Je teď už zase svobodný a neskutečně šťastný. Naučil se zase skákat na kuchyňské okno, jako skákal v dřívějším domově. A myslím že je spokojenější.

25.3.2023 11:19
lesnížínka

XXX.XXX.48.161

tetrivek napsal(a):
Stěhovali jsme se se šestiletým kastrovaným venkovním kocourem. Dříve jsme bydleli v zástavbě venkovských domů se zahradami. A kus od nás rušná silnice. Kocour býval občas náladový a i když se mazlil rád. Tak díky jedněm sousedům, kteří ho honili a házeli po něm kameny, se někdy bál i nás
Teď bydlíme tři roky na samotě, máme pastvinu s ovcema. Okolo pole, louky, rybníky, remízky a les. A kočičák byl tedy asi tři týdny ve voliéře, kde si zvykl. Je teď už zase svobodný a neskutečně šťastný. Naučil se zase skákat na kuchyňské okno, jako skákal v dřívějším domově. A myslím že je spokojenější.

To věřím Na lepší se vždycky stěhuje rádo, i u nás lidí to platí Hůř naopak. Naštěstí jsme tuto zkušenost neudělali ani my, ani naše zvěrstvo.

25.3.2023 11:26
Bobča

XXX.XXX.20.192

Alibabas napsal(a):
Prosím o radu.Stěhujeme se z domu do bytu.
Máme 10letého kocoura.
Co je pro něj lepší varianta.
1.Ponechat ho s novým majitelem v domě se zahradou,kde se pohybuje po domě i zahradě.
2.Nebo si ho vzít s sebou..
Jde mi především o to aby byl kocour spokojen.
Děkuji za radu
Natalie

tak jak to dopadlo u vás??

25.3.2023 19:05
kometa

XXX.XXX.147.163

Bobča napsal(a):
tak jak to dopadlo u vás??

Po dvou týdnech se už asi nedočkáme. Klasika.

26.3.2023 09:37
Bobča

XXX.XXX.20.192

kometa napsal(a):
Po dvou týdnech se už asi nedočkáme. Klasika.

třeba se stěhují a nemá čas odpovídat..počkáme ještě