Spát s kočkou? Či nikoliv?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2023 14:54
Sýček

XXX.XXX.22.39

Dobrý den. Chci znát váš osobní názor na spaní s kočkou v posteli. Dovolujete jí to? Nebo ne?

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2023 15:40

... když se mým kočkám chce spi se mnou, když ne, najdou si své místo někde v bytě.....

28.4.2023 16:08

Tak to záleží zcela jistě na vás. Já si brala kočky do postele od malinkých koťátek a obě spí na polštářích za hlavou. Musí se častěji měnit povlečení a prakticky každý den přejedu polštáře před spaním lepicím válečkem, abych neměla ráno plnou pusu chlupů :D... mám totiž chlupatce. Ale kočky jsou jen a pouze doma, "ven" se chodí akorát provětrat na balkon.

Ono taky nemohla bych mít zavřené dveře do ložnice, máme 2+kk a u nás v ložnici mají kočky taky svoje pelíšky a škrabadla. Vedlo by to nejspíš k tomu, že by se v noci snažili dobívat k nám a já mám svůj spánek ráda. Další věc...vyhazovat kočku Xkrát za noc z postele by mě taky nebavilo ...

Jediné teda, co nesnáším je, když se v posteli olizují...Willy vydává zvuky mezi chrochtáním a mlaskáním a to opravdu nedávám ...takže mu vždycky připomenu, že toto teda né...buď se sebere a jde se umývat někam pryč, nebo toho nechá a lehne si a spinká.

28.4.2023 16:19

nepovoluji ani nepřikazuji, prostě si dělají co chtějí a když chcou spát v posteli, nemám s tím problém, pokud nedělají bordel.

28.4.2023 16:36

Kocouři spí s náma. Jako koťátka víc, teď spí každej v pelechu a nad ránem se nastěhují do postele. Někdy.
Někdy usínají večer v nohách, někdy oba, někdy jeden z nich. Jelikož stále nemáme dveře, nemám jim to jak zakázat. A nevadí mi to. Jen když usínám večer a oni pořádají divokou honičku (samozřejmě přes nás v posteli, to by jinak nebyla taková sranda) a potřetí mě vzbudí, rožnu a s důrazným "vypadni" jim vysvětlím, že ne. Stačí toto a jsou v klidu nebo se jdou kočkovat jinam.

28.4.2023 17:08

Sýček napsal(a):
Dobrý den. Chci znát váš osobní názor na spaní s kočkou v posteli. Dovolujete jí to? Nebo ne?

Ano. Starší kocour se mnou spí v posteli pravidelně, mladší má "období". Teď zrovna jo.

28.4.2023 17:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak to záleží zcela jistě na vás. Já si brala kočky do postele od malinkých koťátek a obě spí na polštářích za hlavou. Musí se častěji měnit povlečení a prakticky každý den přejedu polštáře před spaním lepicím válečkem, abych neměla ráno plnou pusu chlupů :D... mám totiž chlupatce. Ale kočky jsou jen a pouze doma, "ven" se chodí akorát provětrat na balkon.

Ono taky nemohla bych mít zavřené dveře do ložnice, máme 2+kk a u nás v ložnici mají kočky taky svoje pelíšky a škrabadla. Vedlo by to nejspíš k tomu, že by se v noci snažili dobívat k nám a já mám svůj spánek ráda. Další věc...vyhazovat kočku Xkrát za noc z postele by mě taky nebavilo ...

Jediné teda, co nesnáším je, když se v posteli olizují...Willy vydává zvuky mezi chrochtáním a mlaskáním a to opravdu nedávám ...takže mu vždycky připomenu, že toto teda né...buď se sebere a jde se umývat někam pryč, nebo toho nechá a lehne si a spinká.

Jo, to olizování mi taky vadí, ruší mě při usínání.

28.4.2023 17:21

My spíme dohromady, tedy mají to povoleno. V každém případě se mnou spí Klimentek, tomu nevadí, že se v noci vrtím. A Igin ten s námi spí pouze někdy, když má svou mazlivou - jinak spí na skříni, kde má svůj pelíšek a má nad námi dohled.

29.4.2023 08:42
Bobča

XXX.XXX.20.192

já,když jsem se dívala večer na telku,Max spával na dece na stole...jak jsem zhasla,otočila se,pokrčila nohu...čekala jsem fakt jen chvilinku,skočil do "důlku" mezi..a tak se mi nejlíp usínalo...to byl náš rituál Na skříni býval přes den hodně,aby měl přehled..

1.5.2023 07:50
Bobča

XXX.XXX.20.192

Sýček napsal(a):

Sýčku,a co vy?.Spíte teda s kočkama?dovolujete jim to? ..Otevřela jste tu diskusi,tak dejte i svůj názor,hm?

3.5.2023 09:47

Bobča napsal(a):
Sýčku,a co vy?.Spíte teda s kočkama?dovolujete jim to? ..Otevřela jste tu diskusi,tak dejte i svůj názor,hm?

Sýček rád otevírá diskuze... A pak nic.

Ale tahle je poprvé normální a nekontroverzní.

12.5.2023 13:10
odberryho

XXX.XXX.161.34

Ještě do letošního ledna s námi všichni kocouři i pes spali. Jenže náš kočičí senior trpí asi noční demencí (protože přes den se chová úplně normálně) a spaní s ním se po 16ti letech stalo nemožné. Takže teď dveře zavíráme a všichni se nacpali do pokoje k dceři, kde Tazmán v klidu spí. Demence se zřejmě vyskytuje pouze u nás v ložnici

12.5.2023 13:28
Bobča

XXX.XXX.20.192

odberryho napsal(a):
Ještě do letošního ledna s námi všichni kocouři i pes spali. Jenže náš kočičí senior trpí asi noční demencí (protože přes den se chová úplně normálně) a spaní s ním se po 16ti letech stalo nemožné. Takže teď dveře zavíráme a všichni se nacpali do pokoje k dceři, kde Tazmán v klidu spí. Demence se zřejmě vyskytuje pouze u nás v ložnici

a jak se to projevuje

12.5.2023 15:10
odberryho

XXX.XXX.25.23

Bobča napsal(a):
a jak se to projevuje

Neskutečně vysírá. Vždycky přišel, chvíli mazlení a šlo se spát. Teď leze po posteli, neustále mňauká, útočí na zbylé dva kocoury a vyhání je z postele, syčí na psa. Dva měsíce jsme se nevyspali, zkoušeli jsme ignorovat, sundávat z postele, nadávat , unavit a nakrmit před spaním v různém časovém odstupu....nic platné. Přes den běžné chování, v noci na zabití. Příčinu jsme nezjistili, ale ze zoufalství (muž už by s ním nejdraději v noci švihnul z okna) jsme se jednoho dne zavřeli a kupodivu klid. Na kamerách jsem pak viděla, že cca 3-5x za noc projde kolem, ale vrací se zpět k dceři.

Když se občas holka taky zavře, leží na pelechu se psem, nebo na gauči s mladšími kocoury.

Jsem ráda, že jinak je celkem ok. Bere léky na štítnou žlázu a občas kontrolujeme jaterní hodnoty, ale na svůj věk vůbec nevypadá.

23.5.2023 01:04
Morwenna

XXX.XXX.57.21

Máme dva mopsíky, s těmi se spát nedá, protože ukrutně chrápou, ale kocourek do postele může a jsem ráda, když přijde. Může absolutně kamkoliv, je to náš mazánek.

23.5.2023 01:08
Morwenna

XXX.XXX.57.21

Máme dva mopsíky, s těmi se spát nedá, protože ukrutně chrápou, ale kocourek do postele může a jsem ráda, když přijde. Může absolutně kamkoliv, je to náš mazánek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík