Hračky s bylinkami pro kočky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2023 20:45

Zdravím,

tak když už se tady vedou obecné diskuze tak je tu ještě jedno téma, které jsem zde nenašla, že by se probíralo.

Hračky s bylinkami - které u Vás jedou - hračky se šantou, kozlíkem nebo z antinidie stříbrné.
U nás jediné co zabírá je Silver Vine neboli Antinidie stříbrná (ale těch hraček je málo), pak kozlík ale pouze první dny, pak už leží bez zájmu. A hraček co nabízejí největší množství to ani nemá smysl kupovat kocouři si nevšimnou.
Také jsou pro Vás hračky se šantou vyhozené peníze?

Neregistrovaný uživatel

19.5.2023 06:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.252

Také jsou pro Vás hračky se šantou vyhozené peníze?

Ano! Šanta má efekt, jen pokud nasypu přímo sušenou z pytlíku na zem, jinak ne. Kozlík jak kdy. Nejvíc taky ta aktinidie... Kupuju přímo ty tyčinky, s tím si ve výsledku vyhraje nejvíc.
Pro mě je hrozně zvláštní, že někdy kocour na to reaguje hodně, někde méně a někdy vůbec a to se týká všech těchto bylin. Zatím jsem nepřišla na to, čím to může být, kdyby někdo věděl, ráda se poučím :-)

19.5.2023 11:18

Já teď objednávala kozlíkové hračky od Plo Plo škrabadla a to je teda síla :D...musela jsem pro to na poštu a pošťačka tam s úlevou vykřikla "Jo tak tohle tady celou dobu smrdí! My furt nevěděly, co to je!" A ptala se, co jsem si to objednala ...

Ale naše kočky to milují.

Z klasicky kupovaných máme hodně rádi kong kickeroo se šantou, to kocour drchní, dokud to neroztrhá a nerozkouše. Jeden u nás má životnost tak 3 měsíce :D.

A ze zoohitu jsem kupovala kozlíkového pavouka se zipem, a když kozlík vyčichnul, naplnila jsem to sušenou šantou a taky to má úspěch. Je fajn, že se dá znovu plnit.

O silver vine slyším prvně, jdu na to mrknout, děkuji za tip.
Edit: tak znám, ale pod názvem matatabi ... tak to u nás leželo bez povšimnutí na podlaze. Když jsem to držela v ruce, tak se o to kočka akorát otírala čumákem a víc nic.

Přidejte reakci

Přidat smajlík