Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím,
tak když už se tady vedou obecné diskuze tak je tu ještě jedno téma, které jsem zde nenašla, že by se probíralo.
Hračky s bylinkami - které u Vás jedou - hračky se šantou, kozlíkem nebo z antinidie stříbrné.
U nás jediné co zabírá je Silver Vine neboli Antinidie stříbrná (ale těch hraček je málo), pak kozlík ale pouze první dny, pak už leží bez zájmu. A hraček co nabízejí největší množství to ani nemá smysl kupovat kocouři si nevšimnou.
Také jsou pro Vás hračky se šantou vyhozené peníze?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.252
Také jsou pro Vás hračky se šantou vyhozené peníze?
Ano! Šanta má efekt, jen pokud nasypu přímo sušenou z pytlíku na zem, jinak ne. Kozlík jak kdy. Nejvíc taky ta aktinidie... Kupuju přímo ty tyčinky, s tím si ve výsledku vyhraje nejvíc.
Pro mě je hrozně zvláštní, že někdy kocour na to reaguje hodně, někde méně a někdy vůbec a to se týká všech těchto bylin. Zatím jsem nepřišla na to, čím to může být, kdyby někdo věděl, ráda se poučím :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já teď objednávala kozlíkové hračky od Plo Plo škrabadla a to je teda síla :D...musela jsem pro to na poštu a pošťačka tam s úlevou vykřikla "Jo tak tohle tady celou dobu smrdí! My furt nevěděly, co to je!" A ptala se, co jsem si to objednala ...
Ale naše kočky to milují.
Z klasicky kupovaných máme hodně rádi kong kickeroo se šantou, to kocour drchní, dokud to neroztrhá a nerozkouše. Jeden u nás má životnost tak 3 měsíce :D.
A ze zoohitu jsem kupovala kozlíkového pavouka se zipem, a když kozlík vyčichnul, naplnila jsem to sušenou šantou a taky to má úspěch. Je fajn, že se dá znovu plnit.
O silver vine slyším prvně, jdu na to mrknout, děkuji za tip.
Edit: tak znám, ale pod názvem matatabi ... tak to u nás leželo bez povšimnutí na podlaze. Když jsem to držela v ruce, tak se o to kočka akorát otírala čumákem a víc nic.