Může paní chtít zpět kočky, kterých se před rokem vzdala?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Haska

2.1.2026 12:35
Haska

XXX.XXX.140.11

Dobry den chtela sem se zeptat ,od jedne pani sem vzala.cca pred rokem.3 kocicky ,ze se o ne nemuze uz starat ze je nemocna a ze nezvladne jim dat ani jidlo ani vycistit zachod dve kocicky sem.prevzala primo.od pani bez jakykoliv papiru ,ale se svedky kteri tam byli semnou ,ale posledni kocicku felinku mi dovezla pani z ochrany zvirat a chtela podepsat papir ,coz sem ji na felinku podepsala ,ale na zbyle.dve kocicky taky.chtela podepsat papir ze mi.kocicky predali a nechali kastrovat atd ,coz nebyla pravda takze sem.to nepodepsala.na ty zbyle.dve kocicky ,byvale majitelcr posilam kazdy mesic fotky a jak se kocicky maji ,ale tedkon mi pani napsala.ze si.v lete chce kocicky vzit zpatky ,a ze komunikace nefunguje pritom vse mohu dolozit ,,jde mi o to ze kocicky sem od pani prebirala hubene ,ockovaci.prukazy mi nedala a tvrdila ze jsou ockovane ,takze ja jim.zalozila ockovaky a nechala je.ockovat nove a odcervit ,stim ze mam svedky ze rekla ze kocicky dava stim ze se o ne nemuze starat a ze jenom.at poslu odcas jak se maji ,coz delam posilam.kazdy mesic info.o.kocickach,ale uz jsou u me rok a vsechnu veterinu sem jim platila ja atd ,nejde mi o.penize jde mi spise o to.aby u me.kocicky zustali a byli.doma v teple.a v klidu ,pani je nemocna na jednu kocicku mam.podepsanou smlouvu ale na dalsi dve uz ne ,chtela sem vedet jake mam.prava kdyz kocicky tedkon maji ockovani a ockovak psany na me dekujin

Klar00

3.1.2026 15:37
Klar00

XXX.XXX.196.52

Dobry den, ja bych pani kocicky urcite nevratila, za zadnych okolnosti.
Pani se jich uz jednou "zbavila", pokud mate ulozene i konevrzace, kde jste se na predani dohadovaly, a take fotky, ktere pravidelne odesilate.. Neni co resit, vubec bych se s pani nebavila, slusne ji napsala, ze ji kocicky uz proste nevratite, ze jsou u vas doma a hotovo. Dal bych se nebavila ani neodepisovala.
Pro kocky je toto premistovani opravdu psychicky narocne, stres potom vyvolava ruzne nemoce a pro kocky to muze byt velky sok.

Haska

3.1.2026 18:44
Haska

XXX.XXX.138.246

Mam vse dolozene a vse schovane pani je nemocna je na psychyatrii a leci se ,psala sem.ji ze se mi nelibi zpusob jak pise a ze vlastne uz u me budou rok a ze dalsi stehovani neni.pro ne dobre ,tak stim me.hnedka odpalila ze sni jsou zzite

Hazentla

3.1.2026 20:07
Hazentla

XXX.XXX.30.112

Také bych jí nic nevracela, pokud by moc prudila, tak by mohlo pomoci, kdybyste jí vyčíslila, kolik stála veterinární péče a krmení za ten rok, co byly kočičky u vás a že byste to taky mohla chtít proplatit
A nebo natvrdo napsat, že nemá nárok a že máte doloženo, že kočky byly ve špatném stavu a že může být ráda, že nepodáváte TO za týrání.
Držte se a hlavně kočičky nedávejte, nemůže vám nic, když máte vše doloženo.

Haska

4.1.2026 13:42
Haska

XXX.XXX.194.201

To sem ji napsala ze pokud je chce zpet takze vse budu chtit proplatit ,tak zacala byt neprijemna jeste vice ,sppjila sem se s jeji maminkou a ta mi napsala ze kocicky at ji urcite nevracim ze si mysli ze vse je jednoduche ,a ze neni schopna normalne premyslet ,davala jeste jedne pani 3 kocicky a te prej vyhrozuje a ze se u druhe pani maji kocicky spatne ,no ja ji kocicky urcite nevratim ,,jsou to clenove nasi rodiny , a jsou u nas uz zvykli , a maji se dobre ,dekuji vsem.za odppvedi ,snad pani pochopi ze by kocickam jenom ublizila stehovanim ,a rozhodne ji kocicky nedam.zpatky

Přidejte reakci

Přidat smajlík