Haska
XXX.XXX.140.11
Dobry den chtela sem se zeptat ,od jedne pani sem vzala.cca pred rokem.3 kocicky ,ze se o ne nemuze uz starat ze je nemocna a ze nezvladne jim dat ani jidlo ani vycistit zachod dve kocicky sem.prevzala primo.od pani bez jakykoliv papiru ,ale se svedky kteri tam byli semnou ,ale posledni kocicku felinku mi dovezla pani z ochrany zvirat a chtela podepsat papir ,coz sem ji na felinku podepsala ,ale na zbyle.dve kocicky taky.chtela podepsat papir ze mi.kocicky predali a nechali kastrovat atd ,coz nebyla pravda takze sem.to nepodepsala.na ty zbyle.dve kocicky ,byvale majitelcr posilam kazdy mesic fotky a jak se kocicky maji ,ale tedkon mi pani napsala.ze si.v lete chce kocicky vzit zpatky ,a ze komunikace nefunguje pritom vse mohu dolozit ,,jde mi o to ze kocicky sem od pani prebirala hubene ,ockovaci.prukazy mi nedala a tvrdila ze jsou ockovane ,takze ja jim.zalozila ockovaky a nechala je.ockovat nove a odcervit ,stim ze mam svedky ze rekla ze kocicky dava stim ze se o ne nemuze starat a ze jenom.at poslu odcas jak se maji ,coz delam posilam.kazdy mesic info.o.kocickach,ale uz jsou u me rok a vsechnu veterinu sem jim platila ja atd ,nejde mi o.penize jde mi spise o to.aby u me.kocicky zustali a byli.doma v teple.a v klidu ,pani je nemocna na jednu kocicku mam.podepsanou smlouvu ale na dalsi dve uz ne ,chtela sem vedet jake mam.prava kdyz kocicky tedkon maji ockovani a ockovak psany na me dekujin
Klar00
XXX.XXX.196.52
Dobry den, ja bych pani kocicky urcite nevratila, za zadnych okolnosti.
Pani se jich uz jednou "zbavila", pokud mate ulozene i konevrzace, kde jste se na predani dohadovaly, a take fotky, ktere pravidelne odesilate.. Neni co resit, vubec bych se s pani nebavila, slusne ji napsala, ze ji kocicky uz proste nevratite, ze jsou u vas doma a hotovo. Dal bych se nebavila ani neodepisovala.
Pro kocky je toto premistovani opravdu psychicky narocne, stres potom vyvolava ruzne nemoce a pro kocky to muze byt velky sok.
Haska
XXX.XXX.138.246
Mam vse dolozene a vse schovane pani je nemocna je na psychyatrii a leci se ,psala sem.ji ze se mi nelibi zpusob jak pise a ze vlastne uz u me budou rok a ze dalsi stehovani neni.pro ne dobre ,tak stim me.hnedka odpalila ze sni jsou zzite
Hazentla
XXX.XXX.30.112
Také bych jí nic nevracela, pokud by moc prudila, tak by mohlo pomoci, kdybyste jí vyčíslila, kolik stála veterinární péče a krmení za ten rok, co byly kočičky u vás a že byste to taky mohla chtít proplatit
A nebo natvrdo napsat, že nemá nárok a že máte doloženo, že kočky byly ve špatném stavu a že může být ráda, že nepodáváte TO za týrání.
Držte se a hlavně kočičky nedávejte, nemůže vám nic, když máte vše doloženo.
Haska
XXX.XXX.194.201
To sem ji napsala ze pokud je chce zpet takze vse budu chtit proplatit ,tak zacala byt neprijemna jeste vice ,sppjila sem se s jeji maminkou a ta mi napsala ze kocicky at ji urcite nevracim ze si mysli ze vse je jednoduche ,a ze neni schopna normalne premyslet ,davala jeste jedne pani 3 kocicky a te prej vyhrozuje a ze se u druhe pani maji kocicky spatne ,no ja ji kocicky urcite nevratim ,,jsou to clenove nasi rodiny , a jsou u nas uz zvykli , a maji se dobre ,dekuji vsem.za odppvedi ,snad pani pochopi ze by kocickam jenom ublizila stehovanim ,a rozhodne ji kocicky nedam.zpatky