Jirka1974
XXX.XXX.44.250
Dobrý den, možná jste to už zažili, uděláte nějakou věc a později zjistíte, že to bylo špatně. Nejraději byste chtěli vrátit čas, ale ono to nejde. Přesně to se mi stalo. Avšak zrovna ve chvíli a u milovaného tvora, 7-letého kocoura. Viděl jsem u kocoura nějaké divné chování, včas jsem rozeznal, že něco není v pořádku. Veterinář mi poté předepsal antibiotika. Nikdy předtím jsem kocourovi antibiotika nedával. Navíc dávat kočkám nějaké tablety do tlamičky je vždy hodně stresující. V tu chvíli kocour vypadal dobře. A jakoby někde v pozadí mysli jsem ho ani nechtěl zatěžovat nějakými dávkami léků, které jsem v tu chvíli spíše bral jako preventivní než něco co by mu mělo zachránit život. Opak byl pravdou, léčbu antibiotiky jsem podcenil a kocourek nakonec zemřel. Zemřel ten, koho koho jsem měl tolik rád, a nikdy bych mu nechtěl ublížit. Pro mě šok, nevýslovná bolest, hořkost kterou nosím v sobě a nemohu se jí zbavit. Nikomu tyhle chvíle nepřeju. Je to memento pro všechny, kteří by chtěli někdy takhle v budoucnu přemýšlet. Zároveň bych chtěl poprosit ty, kteří podobnou zkušenost mají, aby se se mnou o to podělili, protože pro mě je to obrovský balvan, který nedokážu sám utáhnout. Děkuji.