Prosím o radu... moje kočička, kterou už máme od února tohoto roku, nám dělá menší problémy. Jakmile zůstane na zemi nebo spadne z věšáku nějaký kus oblečení, nebo zůstanou na zemi např. boty, tak nám na tyto věci čůrá. Už si s ní nevíme rady, záchod má pořád čistý, chodí na něj jinak bez problémů, situace v rodině nebo ve vztahu k ní se také nezměnila. Žije tu už od svého příchodu s druhou, starší kočkou, je vykastrovaná (i druhá kočka). Problémy byly už před kastrací. Děkuji za odpovědi!
Na fotce je ona kočka - Peggy
asharka
napsal(a):
Prosím o radu... moje kočička, kterou už máme od února tohoto roku, nám dělá menší problémy. Jakmile zůstane na zemi nebo spadne z věšáku nějaký kus oblečení, nebo zůstanou na zemi např. boty, tak nám na tyto věci čůrá. Už si s ní nevíme rady, záchod má pořád čistý, chodí na něj jinak bez problémů, situace v rodině nebo ve vztahu k ní se také nezměnila. Žije tu už od svého příchodu s druhou, starší kočkou, je vykastrovaná (i druhá kočka). Problémy byly už před kastrací. Děkuji za odpovědi!
Na fotce je ona kočka - Peggy
můj názor je že ji vadí chodit na záchod tam kde druhá kočka zkuste dát ještě jednu toaletu na zkušenou zatím třeba nějaký škopek aby kdyby to nezafungovalo jste zbytečně nekupovali novou toaletu .Neuvedla jste jestli značkuje nebo si jednoduše sedne a čůrá .Pokud si sedne tak ten problém vidím že je velmi čistotná a vadí ji záchod pro dvě.Co by čůrala na zem když by si umazala nohy do věcí se to v sákne .Pokud značkuje zas je problém dvě kočky ,ale u kočiček je to s podivem ,ale některé to dělají