Siamka- staršího typu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2006 19:00

Ahoj
Nemáte někdo kontakt na někoho, kdo chová siamky staršího "kulatějšího" typu? Tyto spíše orientální typy jsou také hezké, ale už dříve jsme měli "starší" kočičku a rádi bychom tu stejnou. Budu ráda za jakýkoli kontakt nebo i fotku. Děkuji

13.12.2006 17:52

jindriska napsal(a):
Ahoj
Nemáte někdo kontakt na někoho, kdo chová siamky staršího "kulatějšího" typu? Tyto spíše orientální typy jsou také hezké, ale už dříve jsme měli "starší" kočičku a rádi bychom tu stejnou. Budu ráda za jakýkoli kontakt nebo i fotku. Děkuji

ahoj, zrovinka takovou máme, je to ještě mlaďoška, ale časem bude mít určitě koťátka. Nebo ti mohu poslat kontakt na paní, která je chová.
Má seal-poitíky :-)

14.12.2006 14:35

jindriska napsal(a):
Ahoj

Odkud jste? Mam kontakt na choavtelku, od ktere mam kocoura i ja, stry siamky jsou zlaty :-)

22.12.2006 16:16

ita napsal(a):
Odkud jste? Mam kontakt na choavtelku, od ktere mam kocoura i ja, stry siamky jsou zlaty :-)

Omouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala. Bydlíme kousek od Brna. Budu vděčná za všechny kontakty, protože moje mamka by ani jinou číču nechtěla Kdyžtak mi prosím pište na mail: jindriska.jelinkova@centrum.cz Díky a krásné Vánoce, hodně dárků Vám i vašim mazlíkům!

26.1.2007 12:30

jindriska napsal(a):
Omouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala. Bydlíme kousek od Brna. Budu vděčná za všechny kontakty, protože moje mamka by ani jinou číču nechtěla Kdyžtak mi prosím pište na mail: jindriska.jelinkova@centrum.cz Díky a krásné Vánoce, hodně dárků Vám i vašim mazlíkům!

Já jsem rodičum dala dárek k vánocům v podobě siamky thajského tipu. Posílám pár foteček

26.1.2007 12:31

dolinka napsal(a):
Já jsem rodičum dala dárek k vánocům v podobě siamky thajského tipu. Posílám pár foteček

26.1.2007 12:32

dolinka napsal(a):
jeho oblíbená činnost

já už jsem moc hodný!

26.1.2007 12:32

dolinka napsal(a):
já už jsem moc hodný!

copak to tam je

26.1.2007 12:34

dolinka napsal(a):
copak to tam je

košík je dobrá věc