Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2006 09:30

Zdravím. Jsem tu na fóru poprvé. Kočky moc nemusím, nicméně jich i přesto mám 5 Před dvěma týdn k námzabloudilo odrostlejší bílé koně, vyhublé, hladové, špinavé. Nicméně velmi mazlivé, otíralo se o nohy, manželovi asistovalo v dílně, u misek bylo při krmení jako první a vůbec se nebálo našim kocourům z misek žrát přímo před čumákem. Odčervila jsem jí, kočička se postupně očistila a začala přibírat. Nicméně poslední dny se chová divně. Sedí za dveřmi, už se neumývá, je taková špinavá a slepená, k miskám už nejde a když ji k ní dám, tak se žrádla netkne a buď sedí, nebo odejde pryč. Nedovedu si tu změnu vysvětlit. Čím to může být? Dnes ji znovu odčervím, ale zbytek je mi záhadou.
Za všechny kočky zdraví Siscko a Mršounka.

17.12.2006 22:11

makki napsal(a):
Zdravím. Jsem tu na fóru poprvé. Kočky moc nemusím, nicméně jich i přesto mám 5 Před dvěma týdn k námzabloudilo odrostlejší bílé koně, vyhublé, hladové, špinavé. Nicméně velmi mazlivé, otíralo se o nohy, manželovi asistovalo v dílně, u misek bylo při krmení jako první a vůbec se nebálo našim kocourům z misek žrát přímo před čumákem. Odčervila jsem jí, kočička se postupně očistila a začala přibírat. Nicméně poslední dny se chová divně. Sedí za dveřmi, už se neumývá, je taková špinavá a slepená, k miskám už nejde a když ji k ní dám, tak se žrádla netkne a buď sedí, nebo odejde pryč. Nedovedu si tu změnu vysvětlit. Čím to může být? Dnes ji znovu odčervím, ale zbytek je mi záhadou.
Za všechny kočky zdraví Siscko a Mršounka.

prostydlo ,tak zajděte k vetovi než bude pozdě

2.2.2007 10:10

jurasek napsal(a):
prostydlo ,tak zajděte k vetovi než bude pozdě

Už je to dobré, stačilo podruhé odčervit. Celou dobu jsem žila v domění, že je to kočička, protože nic tam mazlivého a vtíravého jsem v životě neviděla. No a když na ni začali v posledních dnech skákat naši kocouři, tak jsme si řekla, že bude nejvyšší čás zajít s ní na kastraci. Když jsem si pro kočičku druhý den na veterinu přišla, tak mi s úsměvem sdělili, že to je kocourek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík