Přeji všem hezký den,
ráda bych se Vás zeptala,je-li možno zakoupit kvalitní mainskou mývalí kočku bez PP již za takto směšný peníz,jak je v některých inzerátech nabízeno.
Uvažuji o koupi kocoura tohoto plemene,chceme jej však jen na mazla, ale žila jsem v představě,že se cena koťat pohybuje okolo cca 10.000,- a tak mě inzeráty nabízející koťata za 3-6 tisíc trochu překvapily...
Fotečky potěší :o)
Díky Kavka
kavka
napsal(a):
Přeji všem hezký den,
ráda bych se Vás zeptala,je-li možno zakoupit kvalitní mainskou mývalí kočku bez PP již za takto směšný peníz,jak je v některých inzerátech nabízeno.
Uvažuji o koupi kocoura tohoto plemene,chceme jej však jen na mazla, ale žila jsem v představě,že se cena koťat pohybuje okolo cca 10.000,- a tak mě inzeráty nabízející koťata za 3-6 tisíc trochu překvapily...
Díky Kavka
Pochybuji, že za tuto cenu koupíte čistokrevnou mainskou mývalí, spíš půjde o různé křížence, které se budou skutečné maince podobat jen velice vzdáleně. Pokud chcete mít skutečnou mainskou mývalí kočku tak jistotu budete mít, jen když si připlatíte a koupíte si kotě s PP. Pokud vám tolik nejde o získání opravdu čistokrevné kočky, chcete jen kočku která se podobá mainské mývalí tak jí můžete získat když zakoupíte kotě bez PP, ale stejně tak se můžete porozhlédnout po útulcích. Moje kamarádka má z útulku černobílou kočičku s polodlouhou srstí, typem je někde mezi sibiřkou a maiskou mývalí a je nádherná.
kavka
napsal(a):
Přeji všem hezký den,
Díky Kavka
taky si myslím, že se to mainské moc podobat nebude. já si píši s hodně chovateli a za desítku koupíte mainskou na mazla, ale s PP. máte záruku, že to bude opravdová mainská kočička. a ne kříženáá třeba s peršanem, jak se hodně stává.
kavka
napsal(a):
Přeji všem hezký den,
Díky Kavka
Ahoj Kavko. Nedávno jsem se zajímala o to samé. Na nemoderce mi odpověděla jedna paní, která má mainky s PP, jednu dobu i vystavovala. Teď už ale na výstavy nechodí ani není členem žádného klubu a tak po těchto kočkách prodává koťata bez PP (kolem cca 4-500 kč), očkovaná, odčervená se zdravotním průkazem.Paní je z Moravy, koťata plánuje na začátek příštího roku. Napsala mně i email. Vždy se vyjadřovala velmi kultivovaně. Doufám, že dotyčné nebude vadit, když ti na ni dám email:mainky@centrum.cz. Pokud budeš chtít, můžeš se s ní spojit. Abych pravdu řekla, tak až si jednou budu pořizovat mainlu, tak bych byla ráda, kdyby byla od ní.