Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2007 11:32

Ahojky! Nemáte někdo křížence mainské mývalí? Nebo i jiné čistokrevné.Zajímalo by mě, jak vypadají.

16.1.2007 11:43

terka napsal(a):
Ahojky! Nemáte někdo křížence mainské mývalí? Nebo i jiné čistokrevné.Zajímalo by mě, jak vypadají.

Kříženci vypadají každý jinak právě proto že jsou to kříženci a tak podle vzhledu jednoho křížence nikdy nemůžete poznat jak vypadá jiný.

17.1.2007 08:12

alenav napsal(a):
Kříženci vypadají každý jinak právě proto že jsou to kříženci a tak podle vzhledu jednoho křížence nikdy nemůžete poznat jak vypadá jiný.

Fífa... prý briťák s domácí

17.1.2007 08:13

anita napsal(a):
Fífa... prý briťák s domácí

Terinka... perská + domácí

17.1.2007 08:14

anita napsal(a):
Terinka... perská + domácí

a kříženec Fífy a Terky

17.1.2007 11:23

terka napsal(a):

Nám se křížené mývalky teprve narodily, tak až povyrostou, uvidíme

17.1.2007 11:35

alenav napsal(a):

Nas Articek je neplanovanym krizencom sibirskej macicky a ragdolla

17.1.2007 15:06

anita napsal(a):
a kříženec Fífy a Terky

Máte nádherné rodiče i koťátka!Nemáte náhodou nějaké volné?

20.1.2007 20:25

cicinka napsal(a):
Máte nádherné rodiče i koťátka!Nemáte náhodou nějaké volné?

Děkujeme za zájem, ale koťátka už nemáme. Všichni žijí ve svých nových domovech už skoro půl roku a jsou moc spokojení. Další koťátka už ani nebudou.

21.1.2007 20:41

meta napsal(a):
Nám se křížené mývalky teprve narodily, tak až povyrostou, uvidíme

To je nas Monty-krizenec domaci a mainske myvali,ale moc na to nevypada:-)

2.2.2007 12:33

terka napsal(a):

Ja mam krizence sphynxe(bezsrste kocky) a kocoura domaciho, jinak sphynx F1 :)

(bohuzel mam jen naskenovanou fotku a musela jsem ji trosku upravit,tak ta kvalita obrazku neni takova...)

5.2.2007 17:50

terka napsal(a):

No já znám pár kříženců obyč vesnických kočiček, a tureckého angoráka s PP :) Nechali ho totiž na vesnici volně běhat, a tak je otcem, dědečkem a zároveň pradědečkem skoro všech kočček tam :D tak např kocourek na fotce: jeho tatínek a dědeček je onen kocour, maminka a její rodiče obyč kočky vesničanky :) on jediný je jako angora, zbytek obyč, ve vrhu vždy jeden "šedák" (nikdo neví kde se tam bere :D).

8.2.2007 16:03

terka napsal(a):

Bertík

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2007 21:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

terka napsal(a):

Max
podle mě musí mít v sobě nějakou orientální krev, ale jinak kříženec kříženců...
(další fotky = Kubík z "Daruji koťátka")

19.2.2007 14:12

terka napsal(a):

Tak už nám mrňata povyrostla. Je jim měsíc.

19.2.2007 14:16

meta napsal(a):

Tak tohodle kocourka jsem si zamluvila. Jmenuje se Garfield. Ale kouzalná jsou všechna koťata. Maminka je dlouhosrstá evropanka a nechtěný tatínek mývalák.

22.2.2007 19:31

meta napsal(a):
Tak tohodle kocourka jsem si zamluvila. Jmenuje se Garfield. Ale kouzalná jsou všechna koťata. Maminka je dlouhosrstá evropanka a nechtěný tatínek mývalák.

Tak už máme doma Chlupa, je to kříženec mainské mývalí a obyč.Jsme zvědaví, co z něj vyroste..Zatím je to děsnej rošťák a neposeda

22.2.2007 19:33

terka napsal(a):
Tak už máme doma Chlupa, je to kříženec mainské mývalí a obyč.Jsme zvědaví, co z něj vyroste..Zatím je to děsnej rošťák a neposeda

A ještě jednou..

22.2.2007 19:35

terka napsal(a):
A ještě jednou..

A do třetice..

22.2.2007 22:42

terka napsal(a):
A do třetice..

Kříženec Mainské mývalí a číči domácí - Amálek, mistr v mazlíkování a skoku vysokém:-)

22.2.2007 22:45

radost napsal(a):
Kříženec Mainské mývalí a číči domácí - Amálek, mistr v mazlíkování a skoku vysokém:-)

Amálek podruhé... aristokracie sama

22.2.2007 22:54

radost napsal(a):
Amálek podruhé... aristokracie sama

Co dodat...

23.2.2007 13:06

meta napsal(a):

Máme taky kočičku obyčejnou, dlouhosrstou. Už jsme se dozvěděli, že může mít něco ze sibiřky, mainky (do té chvíle, než se ten člověk, co jí ak tipoval, dozvěděl, že nemá ani 3 kila) i kousek z norské, peršanky a bůhví čeho ještě.
Navíc naše Myshka vypadá jako sestřička té Vaší maminy

23.2.2007 13:39

eliskam napsal(a):
Máme taky kočičku obyčejnou, dlouhosrstou. Už jsme se dozvěděli, že může mít něco ze sibiřky, mainky (do té chvíle, než se ten člověk, co jí ak tipoval, dozvěděl, že nemá ani 3 kila) i kousek z norské, peršanky a bůhví čeho ještě.
Navíc naše Myshka vypadá jako sestřička té Vaší maminy

To máte pravdu. Taky si myslíme, že mamina Micina je překřížená s něčím ušlechtilým. Je velká, chlupatá, má dlouhý nosík a zvláštní mandlové oči. Ale o jejím původu se neví nic, jako kotě byla mamce vhozena na střechu garáže, kde moc plakala. Snad najdeme pro její první a poslední potomky hodné lidičky.

23.2.2007 17:51

meta napsal(a):
To máte pravdu. Taky si myslíme, že mamina Micina je překřížená s něčím ušlechtilým. Je velká, chlupatá, má dlouhý nosík a zvláštní mandlové oči. Ale o jejím původu se neví nic, jako kotě byla mamce vhozena na střechu garáže, kde moc plakala. Snad najdeme pro její první a poslední potomky hodné lidičky.

A máte ještě nějaké koťátko volné?Odkud jste?

23.2.2007 17:53

radost napsal(a):
Co dodat...

Amálek je moc krásný, zajímalo by mě, kolik váží?

25.2.2007 11:46

terka napsal(a):
Amálek je moc krásný, zajímalo by mě, kolik váží?

Amálek je docela kus kocoura, nevím jeho váhu úplně přesně, ale nyní v 8 měsících má něco kolem 4 kil.
Obří jako mainka nikdy nebude, ale i tak je ho všude plno, žádná překážka pro něho není dost vysoká - skáče jako tarzan a zajímavé je, že při tomto provozu a velikosti toho zase tak moc nerozbil. Je to rošťáček, puberta s ním momentálně docela tříská, ale rozhodně se s ním člověk nenudí a je to v podstatě takový kočkopes, který u všeho musí být, asistovat a vypomáhat. V posteli je to však kocourek k pomilování!
Posílám ještě jednu fotku - pro srovnání: Amálek a Adrienka, o 2 měs. starší sibiřská něvská maškaráda (taky kus), a zdravím Vás!

26.2.2007 09:34

haryk napsal(a):
A máte ještě nějaké koťátko volné?Odkud jste?

Koťátka byla zadaná během tří dnů . Tak snad je čeká pěkný kočičí život.

29.3.2007 11:50

meta napsal(a):
Koťátka byla zadaná během tří dnů . Tak snad je čeká pěkný kočičí život.

naše mína pomocnice

30.3.2007 10:03

jurasek napsal(a):
naše mína pomocnice

Tak já taky přidám křížence jsou to obyčejné číči domácí,ale pro mě jsou jako papírové. Nevyměnila bych je za nic na světě. Tohle je kocourek KRISAŘÍK je moc hodnej

30.3.2007 10:05

pretty 1 napsal(a):
Tak já taky přidám křížence jsou to obyčejné číči domácí,ale pro mě jsou jako papírové. Nevyměnila bych je za nic na světě. Tohle je kocourek KRISAŘÍK je moc hodnej

Tohle je kocour CHLAPEČEK Je to takovej tulák. Moc se doma nedrží.

30.3.2007 10:09

pretty 1 napsal(a):
Tohle je kocour CHLAPEČEK Je to takovej tulák. Moc se doma nedrží.

Tohle je kočička KOMINÍK . Říkaj že je křížená s kunou Ale je to jen sranda. má obrovské oči a drápy, a nejvíc ji baví lést po stromech a chytat ptáčky

30.3.2007 10:12

pretty 1 napsal(a):
Tohle je kočička KOMINÍK . Říkaj že je křížená s kunou Ale je to jen sranda. má obrovské oči a drápy, a nejvíc ji baví lést po stromech a chytat ptáčky

A poslední je můj miláček říkám mu MIMINKO je to nalezenec, takže nevím kdo jsou jeho rodiče. Těško říci protože v popelnici ležel sám jako malé ošklivé koťátko, ale je z něj nádhernej kocour .Je mu asi 10 měsíců a váží skoro 4 kg. Myslím, že má v krvy něco z britské číči,ale je to jen doměnka

3.4.2007 11:48

radost napsal(a):

Tohle je moje kočka Amálka, původ neznámý, váha 3,20 kg

9.5.2007 19:41

pretty 1 napsal(a):
A poslední je můj miláček říkám mu MIMINKO je to nalezenec, takže nevím kdo jsou jeho rodiče. Těško říci protože v popelnici ležel sám jako malé ošklivé koťátko, ale je z něj nádhernej kocour .Je mu asi 10 měsíců a váží skoro 4 kg. Myslím, že má v krvy něco z britské číči,ale je to jen doměnka

Naše Tulinka .. také křížená,neznámo čím

Přidejte reakci

Přidat smajlík