alenav
napsal(a):
Kříženci vypadají každý jinak právě proto že jsou to kříženci a tak podle vzhledu jednoho křížence nikdy nemůžete poznat jak vypadá jiný.
Fífa... prý briťák s domácí
anita
napsal(a):
Fífa... prý briťák s domácí
Terinka... perská + domácí
alenav
napsal(a):
Kříženci vypadají každý jinak právě proto že jsou to kříženci a tak podle vzhledu jednoho křížence nikdy nemůžete poznat jak vypadá jiný.
Nas Articek je neplanovanym krizencom sibirskej macicky a ragdolla
meta
napsal(a):
Nám se křížené mývalky teprve narodily, tak až povyrostou, uvidíme
To je nas Monty-krizenec domaci a mainske myvali,ale moc na to nevypada:-)
terka
napsal(a):
Ahojky! Nemáte někdo křížence mainské mývalí? Nebo i jiné čistokrevné.Zajímalo by mě, jak vypadají.
Ja mam krizence sphynxe(bezsrste kocky) a kocoura domaciho, jinak sphynx F1 :)
(bohuzel mam jen naskenovanou fotku a musela jsem ji trosku upravit,tak ta kvalita obrazku neni takova...)
terka
napsal(a):
Ahojky! Nemáte někdo křížence mainské mývalí? Nebo i jiné čistokrevné.Zajímalo by mě, jak vypadají.
No já znám pár kříženců obyč vesnických kočiček, a tureckého angoráka s PP :) Nechali ho totiž na vesnici volně běhat, a tak je otcem, dědečkem a zároveň pradědečkem skoro všech kočček tam :D tak např kocourek na fotce: jeho tatínek a dědeček je onen kocour, maminka a její rodiče obyč kočky vesničanky :) on jediný je jako angora, zbytek obyč, ve vrhu vždy jeden "šedák" (nikdo neví kde se tam bere :D).
terka
napsal(a):
Bertík
Uživatel s deaktivovaným účtem

terka
napsal(a):
Max
podle mě musí mít v sobě nějakou orientální krev, ale jinak kříženec kříženců...
(další fotky = Kubík z "Daruji koťátka")
terka
napsal(a):
Tak už nám mrňata povyrostla. Je jim měsíc.
meta
napsal(a):
Tak tohodle kocourka jsem si zamluvila. Jmenuje se Garfield. Ale kouzalná jsou všechna koťata. Maminka je dlouhosrstá evropanka a nechtěný tatínek mývalák.
meta
napsal(a):
Tak tohodle kocourka jsem si zamluvila. Jmenuje se Garfield. Ale kouzalná jsou všechna koťata. Maminka je dlouhosrstá evropanka a nechtěný tatínek mývalák.
Tak už máme doma Chlupa, je to kříženec mainské mývalí a obyč.Jsme zvědaví, co z něj vyroste..Zatím je to děsnej rošťák a neposeda
terka
napsal(a):
Tak už máme doma Chlupa, je to kříženec mainské mývalí a obyč.Jsme zvědaví, co z něj vyroste..Zatím je to děsnej rošťák a neposeda
A ještě jednou..
terka
napsal(a):
A do třetice..
Kříženec Mainské mývalí a číči domácí - Amálek, mistr v mazlíkování a skoku vysokém:-)
radost
napsal(a):
Kříženec Mainské mývalí a číči domácí - Amálek, mistr v mazlíkování a skoku vysokém:-)
Amálek podruhé... aristokracie sama
meta
napsal(a):
Máme taky kočičku obyčejnou, dlouhosrstou. Už jsme se dozvěděli, že může mít něco ze sibiřky, mainky (do té chvíle, než se ten člověk, co jí ak tipoval, dozvěděl, že nemá ani 3 kila) i kousek z norské, peršanky a bůhví čeho ještě.
Navíc naše Myshka vypadá jako sestřička té Vaší maminy
eliskam
napsal(a):
Máme taky kočičku obyčejnou, dlouhosrstou. Už jsme se dozvěděli, že může mít něco ze sibiřky, mainky (do té chvíle, než se ten člověk, co jí ak tipoval, dozvěděl, že nemá ani 3 kila) i kousek z norské, peršanky a bůhví čeho ještě.
Navíc naše Myshka vypadá jako sestřička té Vaší maminy
To máte pravdu. Taky si myslíme, že mamina Micina je překřížená s něčím ušlechtilým. Je velká, chlupatá, má dlouhý nosík a zvláštní mandlové oči. Ale o jejím původu se neví nic, jako kotě byla mamce vhozena na střechu garáže, kde moc plakala. Snad najdeme pro její první a poslední potomky hodné lidičky.
meta
napsal(a):
To máte pravdu. Taky si myslíme, že mamina Micina je překřížená s něčím ušlechtilým. Je velká, chlupatá, má dlouhý nosík a zvláštní mandlové oči. Ale o jejím původu se neví nic, jako kotě byla mamce vhozena na střechu garáže, kde moc plakala. Snad najdeme pro její první a poslední potomky hodné lidičky.
A máte ještě nějaké koťátko volné?Odkud jste?
terka
napsal(a):
Amálek je moc krásný, zajímalo by mě, kolik váží?
Amálek je docela kus kocoura, nevím jeho váhu úplně přesně, ale nyní v 8 měsících má něco kolem 4 kil.
Obří jako mainka nikdy nebude, ale i tak je ho všude plno, žádná překážka pro něho není dost vysoká - skáče jako tarzan a zajímavé je, že při tomto provozu a velikosti toho zase tak moc nerozbil. Je to rošťáček, puberta s ním momentálně docela tříská, ale rozhodně se s ním člověk nenudí a je to v podstatě takový kočkopes, který u všeho musí být, asistovat a vypomáhat. V posteli je to však kocourek k pomilování
!
Posílám ještě jednu fotku - pro srovnání: Amálek a Adrienka, o 2 měs. starší sibiřská něvská maškaráda (taky kus), a zdravím Vás!
meta
napsal(a):
Koťátka byla zadaná během tří dnů . Tak snad je čeká pěkný kočičí život.
naše mína pomocnice
jurasek
napsal(a):
naše mína pomocnice
Tak já taky přidám křížence jsou to obyčejné číči domácí,ale pro mě jsou jako papírové. Nevyměnila bych je za nic na světě. Tohle je kocourek KRISAŘÍK je moc hodnej
pretty 1
napsal(a):
Tak já taky přidám křížence jsou to obyčejné číči domácí,ale pro mě jsou jako papírové. Nevyměnila bych je za nic na světě. Tohle je kocourek KRISAŘÍK je moc hodnej
Tohle je kocour CHLAPEČEK Je to takovej tulák. Moc se doma nedrží.
pretty 1
napsal(a):
Tohle je kocour CHLAPEČEK Je to takovej tulák. Moc se doma nedrží.
Tohle je kočička KOMINÍK . Říkaj že je křížená s kunou Ale je to jen sranda. má obrovské oči a drápy, a nejvíc ji baví lést po stromech a chytat ptáčky
pretty 1
napsal(a):
Tohle je kočička KOMINÍK . Říkaj že je křížená s kunou Ale je to jen sranda. má obrovské oči a drápy, a nejvíc ji baví lést po stromech a chytat ptáčky
A poslední je můj miláček říkám mu MIMINKO je to nalezenec, takže nevím kdo jsou jeho rodiče. Těško říci protože v popelnici ležel sám jako malé ošklivé koťátko, ale je z něj nádhernej kocour .Je mu asi 10 měsíců a váží skoro 4 kg. Myslím, že má v krvy něco z britské číči,ale je to jen doměnka
radost
napsal(a):
Tohle je moje kočka Amálka, původ neznámý, váha 3,20 kg
pretty 1
napsal(a):
A poslední je můj miláček říkám mu MIMINKO je to nalezenec, takže nevím kdo jsou jeho rodiče. Těško říci protože v popelnici ležel sám jako malé ošklivé koťátko, ale je z něj nádhernej kocour .Je mu asi 10 měsíců a váží skoro 4 kg. Myslím, že má v krvy něco z britské číči,ale je to jen doměnka
Naše Tulinka .. také křížená,neznámo čím