efka
napsal(a):
Poraďte... Koupila jsem kočičkám fontánu Cat It... ale štve mě, že ta voda nechce téct po celé té kopuli... teče jen asi po třetině... návod říká "promnout rukama", ale to je na nic... nestalo se vám to taky, co s tím? Díky.
Ahoj, taky mám fontánku Cat It a taky mi to teče jen po zhruba třetině kopule. Kamarádka to mnula rukama hodnou chvíli a povedlo se jí, aby to teklo po celé ploše. Ale po dalším zapnutí to zase teklo jen částečně. Nakonec jsme to vzdali a kočičkám to naštěstí nevadí. Je to vada, ale zatím nás nenapadlo jak to jinak změnit.
efka
napsal(a):
Poraďte... Koupila jsem kočičkám fontánu Cat It... ale štve mě, že ta voda nechce téct po celé té kopuli... teče jen asi po třetině... návod říká "promnout rukama", ale to je na nic... nestalo se vám to taky, co s tím? Díky.
Řekla bych, že to možná způsobuje nerovný povrch. Taky se mi to stávalo a když jsem opatrně nahla fontánku tak, aby voda tekla po všech stranách, tak od té doby teče po celé kopuli
efka
napsal(a):
Tak fontána už teče tak jak má, ale fakt nevim kde se co změnilo... Předtim jsem to mnula jako debil, kontrolovala nasazení tý kopule, měřila vodováhou(!!!) skříňku na který ta fontána stojí - jestli neni nakřivo... a bez výsledku... Pak jsem se na to vybodla a nechala to téct po tý třetině...(micinkám se líbí i tak) a když jsem se po několika hodinách vrátila tak už tekla správně...
efka
napsal(a):
Jé,hoďte někam fotky. Třeba mě na email Bea.25@seznam.cz Moc děkuju.