romanka
prosím kdo daruje britskou nebo britské podobnou kočku?
Prosím posílejte i fota!
romanka
miras
napsal(a):
mame kocicku, ktera neni sice zadarmo, ale za cenu kastrace asi za 1500kc je s PP viz foto (krmena velice kvalitnim krmivem a nikdy nebyla nemocna) jmenuje se Chantal Sibornal
Je mi líto,ale nechci svou kočku dát na kastraci.A rodiče by mi za kočku stejně víc jak 500Kč nedali.Ale jste hodní.Moc děkuji!!!!!!![]()
![]()
Tady přidávám foto k mé vysněné kočce!
miras
napsal(a):
mame kocicku, ktera neni sice zadarmo, ale za cenu kastrace asi za 1500kc je s PP viz foto (krmena velice kvalitnim krmivem a nikdy nebyla nemocna) jmenuje se Chantal Sibornal
Zajímalo by mne, jak je kočička stará, jakou má povahu a hlavně:
proč se jí zbavujete? Není chovná a Vy se specializujete jen na chov?
margita
napsal(a):
Zajímalo by mne, jak je kočička stará, jakou má povahu a hlavně:
proč se jí zbavujete? Není chovná a Vy se specializujete jen na chov?
Kocicku davame pryc kvuli jejimu dobru a dobru ostatnich kocek. Ona neumi zit s jinou kockou a je na ne velice agresivni. Dokonce si ji brala i jeji chovatelka, ktera nam ji, ale zase vratila, ze to opravdu nejde. Zajimave je, ze ona miluje lidi a rada se mazli, ale to nikde v okoli nesmi mit zadna jina kocka, protoze ji jde hned po krku. Pokud bude u hodnych lidi, kteri se o ni budou starat je to pro ni to nejlepsi reseni - u nas je stale ve stresu a "hlida si zada".
Ona chovna je absolvovala i uspesne nekolik vystav. Mame doma dokonce i nalezence, ktereho nam deti prinesly, ale ona se opravdu bude mit lepe bez jinych kocek.
romanka
napsal(a):
Je mi líto,ale nechci svou kočku dát na kastraci.A rodiče by mi za kočku stejně víc jak 500Kč nedali.Ale jste hodní.Moc děkuji!!!!!!![]()
![]()
Romanko, Romanko, nějak jdete s cenou dolů. V minulých příspěvcích jste ještě sháněla bengálku, pak britku za 1500 kč a teď už jen za 500kč? Nechcete kastrovat, to tedy budete chovat? Máte vůbec představu o tom, kolik stojí kvalitní krmivo, odčervení, očkování atd.? Zeptejte se hlavně rodičů jestli jsou ochotni Vám toto všechno financovat.
anděla
romanka
napsal(a):
![]()
takovou za 500kč nekoupíš pokud se jí někdo nechce zbavit
já mám tohohle
anděla
napsal(a):
takovou za 500kč nekoupíš pokud se jí někdo nechce zbavit
já mám tohohle
To anděla:kolik je kocouřímu klukovi???
náš Amir
romanka
napsal(a):
Prosím posílejte i fota!
Milá Romanko Jelínková,posílám odkaz na stránky útulku poblíž Brna a foto krásné kočičky Zoly. Má barvu, po jaké jsi původně mooooc toužila, červenou.Pokud Ti jde o krásného mazlíka a dobrý skutek k Tomu, tak neváhej
http://web.quick.cz/utulek.boca/index.htm
romanka
napsal(a):
Prosím posílejte i fota!
Skoro "britka"
monell
napsal(a):
Ještě jedna"britka"
Ještě jedno foto...kocourek....Myšák...
romanka
napsal(a):
Prosím posílejte i fota!
To uz tu dlouho nebylo... Ujasni si, jestli mas finance na krmeni a ockovani a na co kocku chces. Jestli na mazlika, tak Ti za a)staci obyc kocka nebo cistokrevna kastrovana, za b) jakakoliv kocka bude muset jit na kastraci, protoze co s kotaty? Budes je topit? A jestli ji chces na chov, budes potrebovat za a) absolvovat nejake vystavy, za b) prostredky na kryti cistokrevnym kocourem, krizencu se nezbavis. A budou Ti to rodice platit?
PS: nekastrovana kocka zavrena v dome v dobe rije dela i v noci pekny ramus, i z toho duvodu premyslej o kastraci. Mej se.