Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2007 13:48

Pod takovýmto nadpisem jsem popisovala na nemoderované diskuzi své problémy s koťátky, která porodila u nás nějaká cizí kočka. Teď jsem si konečně oddychla, protože koťátka se mi podařilo po usilovném telefonování po všech možných i nemožných institucích, kdy mě odkazovaly útulky na městskou policii a naopak, umístit do útulku v Porubě. Jen bych se ještě chtěla podělit o jednu perličku, kdy mi milá slečna nebo mladá paní, která měla dnes dopoledne službu na lince 156 (městská policie) mimo jiné doporučila, abych koťata zavezla k lesu. Prý už se o sebe postarají. Dokonce se mi dostalo poučení, že kočka je polodivoké zvíře, které se samo uživí.
Přikládám foto koťátek.

22.9.2007 13:49

lmusa napsal(a):
Pod takovýmto nadpisem jsem popisovala na nemoderované diskuzi své problémy s koťátky, která porodila u nás nějaká cizí kočka. Teď jsem si konečně oddychla, protože koťátka se mi podařilo po usilovném telefonování po všech možných i nemožných institucích, kdy mě odkazovaly útulky na městskou policii a naopak, umístit do útulku v Porubě. Jen bych se ještě chtěla podělit o jednu perličku, kdy mi milá slečna nebo mladá paní, která měla dnes dopoledne službu na lince 156 (městská policie) mimo jiné doporučila, abych koťata zavezla k lesu. Prý už se o sebe postarají. Dokonce se mi dostalo poučení, že kočka je polodivoké zvíře, které se samo uživí.
Přikládám foto koťátek.

Další

22.9.2007 13:51

lmusa napsal(a):
Přikládám foto koťátek.

22.9.2007 13:54

lmusa napsal(a):
Přikládám foto koťátek.

A poslední

22.9.2007 20:13

lmusa napsal(a):
A poslední

Jsou fakt úžasná. A Vy taky, že jste se tolik snažila a nevzdala hledání, kdo se jich ujme. Ta policistka je suprová. Zajímalo by mě,jestli by takhle radila i při ohlášení nálezu kojence. Já vím, není to to samé, ale takhle blbě radit jen aby jste ji nepřidělala práci a ona nemusela přemýšlet....no comment. Ale miminka jsou v pořádku, tak je to dobré. Měli štěstí, že skončili na půdě u Vás a ne u ní

23.9.2007 12:07

lmusa napsal(a):
A poslední

Jo tenhle přístup jsem taky zažila,pro změnu se jednalo o dva psy. Policije (PČR a MP) si mě přehazovala jak horkej brambor a ve finále mi bylo doporučeno ať je prostě vyženu,že si cestu najdou

23.9.2007 12:33

badulka napsal(a):
Jo tenhle přístup jsem taky zažila,pro změnu se jednalo o dva psy. Policije (PČR a MP) si mě přehazovala jak horkej brambor a ve finále mi bylo doporučeno ať je prostě vyženu,že si cestu najdou

Já vím, oni mají velkou sbírku výmluv, proč toho či onoho nevzít. Když jsem sháněla to místo pro koťátka, tak mi bylo řečeno jinou městskou policií, ( mluvila jsem s nějakým chlapem) že útulek mají jen pro agresivní psy.
A když jsem pak najela na webové stránky toho útulku, tak tam mají 5 mírumilovných oříšků vhodných k dětem.

23.9.2007 18:26

lmusa napsal(a):
Já vím, oni mají velkou sbírku výmluv, proč toho či onoho nevzít. Když jsem sháněla to místo pro koťátka, tak mi bylo řečeno jinou městskou policií, ( mluvila jsem s nějakým chlapem) že útulek mají jen pro agresivní psy.
A když jsem pak najela na webové stránky toho útulku, tak tam mají 5 mírumilovných oříšků vhodných k dětem.

My jsme takhle při večerním venčení našli v zimě přivázané štěně u lavičky. Odvedla jsem ho na městskou policii (město má s útulkem smlouvu). Tam mi řekli, že si ho mám vzít domů (že mám venku své dva psy je nezajímalo), potom mi zdělili, že štěně není vyhublé a že je suché (zdělila jsem jim, že tam není patrně přivázané týden a bylo schované pod lavičkou mimo sníh), že nemají misku a nakonec mi řekli, že ho mám přivázat zpátky pod tu lavičku Jela jsem do práce na noční, měšťáci z jiného města byli ochotní a štěndo do útulku odvezli (ověřovala jsem si to u paní v útulku)

24.9.2007 14:16

lmusa napsal(a):
Přikládám foto koťátek.

To je super, ještě že jsou i lidé kterým není vše fuk jako paní policistce. Koťátka mají štěstí, že se narodila u Vás

Přidejte reakci

Přidat smajlík