Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2006 12:56

Babička krmí toulavé kočičky, pokud byste chtěli si nějakou vzít budeme rádi a ony (oni) také.
Fotečka, kterou přidávám je z podzimu, kočičce je teď něco přes půl roku. Je krásná, mazlivá a chtěla by do domu, což my jí bohužel poskytnout nemůžeme

14.1.2006 10:02

birma napsal(a):
Babička krmí toulavé kočičky, pokud byste chtěli si nějakou vzít budeme rádi a ony (oni) také.
Fotečka, kterou přidávám je z podzimu, kočičce je teď něco přes půl roku. Je krásná, mazlivá a chtěla by do domu, což my jí bohužel poskytnout nemůžeme

A odkud jste?

17.1.2006 19:54

canis lupus napsal(a):
A odkud jste?

Kočička je v Táboře. Jsem ochotná jí dopravit do Prahy...

18.1.2006 10:12

birma napsal(a):
Kočička je v Táboře. Jsem ochotná jí dopravit do Prahy...

Ja si ji bohuzel vzit nemuzu, ale poptam se, mam kamaradku i v Sezimove Usti.

18.1.2006 18:09

canis lupus napsal(a):
Ja si ji bohuzel vzit nemuzu, ale poptam se, mam kamaradku i v Sezimove Usti.

děkuju

1.2.2006 10:05

birma napsal(a):

Kočuška je moc krásná. Tam, kde bydlím, ji vzít nemohu, ale budu se na jaře nebo nejpozději v létě stěhovat. Pak bych si ji ráda vzala, pokud bude ještě stav potřeby ;-) Byla by v domě/venku, jak by chtěla.

8.2.2006 12:20

kanyapi napsal(a):
Kočuška je moc krásná. Tam, kde bydlím, ji vzít nemohu, ale budu se na jaře nebo nejpozději v létě stěhovat. Pak bych si ji ráda vzala, pokud bude ještě stav potřeby ;-) Byla by v domě/venku, jak by chtěla.

Tak dneska můžu nabídnou jinou kočičku - mladší, vypadá vpodstatě úplně stejně.
Více info na http://www.altar.webzdarma.cz/novinky.htm

8.2.2006 12:56

birma napsal(a):
Tak dneska můžu nabídnou jinou kočičku - mladší, vypadá vpodstatě úplně stejně.
Více info na http://www.altar.webzdarma.cz/novinky.htm

kočka je naprosto jedinečná. Vzala bych si j hned. Stejnou jsem hledala po ČR před 3/4 rokem. Škoda, že jsem o Vaší Kouly nevěděla. Držím palečky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík