Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2008 13:58

Ahoj kočkomilové, před týdnem jsme si dovezli koťátko - sibiřskou kočičku. Je to miláček. Chtěla jsem se Vás zkušených zeptat na jednu věc - nerada bych něco zanedbala. Všiměte si na fotkách jejich koutků očiček, má je malinko narezlé, co koukám na fotky na moderkách, spousta koťátek to má.
Když jsem měla štěňata od labradorky, také to štěndata měli a po čase se jim slzné kanálky zklidnili a narezlé koutky se stratily.....mám s tím něco dělat? nebo se to malé čičince po čase také stratí?
moc díky za rady
a už se těším na Vaše fotečky Jana

14.1.2008 13:58

lavidie napsal(a):
Ahoj kočkomilové, před týdnem jsme si dovezli koťátko - sibiřskou kočičku. Je to miláček. Chtěla jsem se Vás zkušených zeptat na jednu věc - nerada bych něco zanedbala. Všiměte si na fotkách jejich koutků očiček, má je malinko narezlé, co koukám na fotky na moderkách, spousta koťátek to má.
Když jsem měla štěňata od labradorky, také to štěndata měli a po čase se jim slzné kanálky zklidnili a narezlé koutky se stratily.....mám s tím něco dělat? nebo se to malé čičince po čase také stratí?
moc díky za rady

a ještě

14.1.2008 13:59

lavidie napsal(a):
a ještě

a poslední

15.1.2008 09:24

lavidie napsal(a):
a poslední

Koťátko mi připadá na změnu domova dost malé, připadá mi že by ještě tak měsíc mělo být u maminky.

15.1.2008 09:37

alenav napsal(a):
Koťátko mi připadá na změnu domova dost malé, připadá mi že by ještě tak měsíc mělo být u maminky.

narodila se 15.10.2008 - mám jí nec. týden. nádherně žere, za ten týden mi přibrala o půl kg. nezdá se, že by jí něco scházelo. stejně už necucali a u nás má společnost milého kotětě britské modré (té jsou 4 měsíce) tak že si má i s kým hrát....

15.1.2008 12:53

lavidie napsal(a):
a poslední

Dobrý den
Máte nádherné koťátko! Z těch zarezlých koutků si nic nedělejte, bývá to dost časté, jenom pokud by mu tekl z očiček zákal a mělo zarudlou mžurku a spojivku, tak byste měla dojít k vetovi pro mastičku...ale náš Samíček to měl taky a pak se to zpravilo

15.1.2008 13:39

lavidie napsal(a):
narodila se 15.10.2008 - mám jí nec. týden. nádherně žere, za ten týden mi přibrala o půl kg. nezdá se, že by jí něco scházelo. stejně už necucali a u nás má společnost milého kotětě britské modré (té jsou 4 měsíce) tak že si má i s kým hrát....

V tom případě je to v pořádku. Mě se zdálo že je kotě dost malé a má ještě modré oči a nemá tedy víc než šest týdnů. V každém případě je to nádherný mazlíček.

1.2.2008 16:53

lavidie napsal(a):
moc díky za rady

náš sibiřský lovec

1.2.2008 16:54

lerry napsal(a):
náš sibiřský lovec

a po umytí pacek....domácí povaleč

12.3.2008 12:30

lerry napsal(a):
a po umytí pacek....domácí povaleč

uplynul nějaký čas a čičinka nám roste do krásy....už to není to drobounké koťátko, začínáme být pěkně houževnatí, vážíme2,30kg - ale ještě stále jsme miminko

12.3.2008 12:32

lavidie napsal(a):
uplynul nějaký čas a čičinka nám roste do krásy....už to není to drobounké koťátko, začínáme být pěkně houževnatí, vážíme2,30kg - ale ještě stále jsme miminko

a jaště

13.3.2008 18:23

lavidie napsal(a):
a jaště

Roste Vám do krásy!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík