Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jiric

25.6.2008 13:22
jiric

XXX.XXX.181.53

jiric

25.6.2008 13:25
jiric

XXX.XXX.181.53

jiric napsal(a):
Nechcete ho, prosím, někdo ?

Ještě jednou

25.6.2008 18:46
odberryho

XXX.XXX.206.139

jiric napsal(a):
Ještě jednou

ježíš, vypadá jak ďáblík , to by mě zajímalo, jak se dostal prcek na dálnici, snad ho tam někdo nevyhodil
Bohužel vzít si nemohu, ale pozeptám se v práci, jestli někdo nechce čerta, jenže koťátek je teď mnoho. Ale zkusím to

jiric

26.6.2008 00:05
jiric

XXX.XXX.181.53

odberryho napsal(a):
ježíš, vypadá jak ďáblík , to by mě zajímalo, jak se dostal prcek na dálnici, snad ho tam někdo nevyhodil
Bohužel vzít si nemohu, ale pozeptám se v práci, jestli někdo nechce čerta, jenže koťátek je teď mnoho. Ale zkusím to

Díky za pomoc. Taky se mi líbí a nemohla jsem ho tam nechat. Vypadal na té krajnici ještě menší, chuděra. Snad mu někoho hodného najdeme.

27.6.2008 10:34
orinka

XXX.XXX.80.124

odberryho napsal(a):

no to si piš, že vyhodil - snad si nemyslíš, že takové mimino tam odnesla matka kočka? Měl v tom neštěstí ještě kliku, že ho něco nerozjelo.

jiric

29.6.2008 05:33
jiric

XXX.XXX.181.53

orinka napsal(a):
no to si piš, že vyhodil - snad si nemyslíš, že takové mimino tam odnesla matka kočka? Měl v tom neštěstí ještě kliku, že ho něco nerozjelo.

Tak už bydlí ! Vzali si ho příbuzní. Přijeli k nám na návštěvu a odjeli i s ním.

29.6.2008 10:55
odberryho

XXX.XXX.206.139

jiric napsal(a):
Tak už bydlí ! Vzali si ho příbuzní. Přijeli k nám na návštěvu a odjeli i s ním.

super!!
A budete ho mít i na očích,když je u příbuzných. Však je neodolatelný, takový malý diblíček. Tak mu přeju hodně hezkých chvil v nové rodině a Vám přeju jen dobré za všechno, co jste pro toho rošťáka udělal. Bohužel by to udělal už jen málokdo. Mrně mělo štěstí, že potkalo zrovna Vás

Přidejte reakci

Přidat smajlík